ŞİMDİ BENDE 10TL VAR TELEFONUMDADA 2TL VAR 10TL YÜKLÜCEM TELFONUMA EDECEK 12TL
IKV 1000 Akçe + 100 Akçe Hediye 10 TL (KDV Dahil)
1000AKÇE ALCAM +100 HEDİYE =OLCAK 1100 AKÇEM
1AYLIK PLUS PAKETİ ALMAK İSTİYORUM=
------------------------------------
IKV Plus Paket 1 Aylık
Süre : 30 gün
1180 Akçe
------------------------------------
EEE 80 AKÇE İÇİN BEN 5 TLMİ YÜKLÜYEYİM TEKRAR NASIL BİR SİSTEM BU
NASIL BİR SİSTEM BU?
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NASIL BİR SİSTEM BU?
Amaçladıkları başka bir şey varmı
dikkat edersen hepsi küsüratlı

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
AÇ GÖZLÜSÜNÜZ TEK KELİME :evil:
ticaret böyle bişey +ikvde herşey parayla plus paketın yoksa bolgeden konuşamassın adam gibi ıtem düşmez para kassamazsın adam akıllı artırıcın yoksa saf maden düşmez vb vb oyuncular bu urunlerı almaya mecbur ediliyo bır nevi
bu tur uygulamalarla bu yemezmış gibi birde küsüratlı fıyatlarla akıl oyunu oynuyorlar ama nabarsın ticaret böyle bi şey
bu tur uygulamalarla bu yemezmış gibi birde küsüratlı fıyatlarla akıl oyunu oynuyorlar ama nabarsın ticaret böyle bi şey
İKV"nin para kazanmasını destekliyoruz, ancak uygulamalar yanlış, ben internete bile aylık 49 tl veriyorum, ama bu oyunda adam gibi güçlü bir şekilde oynamak istiyorsam her ay 20 -30 lirA vermek zorundayım. ancak bu paraları versem de şansına kalmış hala...örneğin ben 7 kere migrat şans arttırıcısı aldım haftalık, hergün girdim, ancak sonuç hiçbirşey,.... maden şans arttırıcılardan hepsinden aldım aylık, 3 hafta oldu hergün maden çekiyorum sonuç HİÇBİRŞEY...
bu sistem yanlıştır...ve çökmeye mahkumdur böyle giderse...bu sistem yüzünden oyun da çok büyük zarara uğrayacaktır...
EMEĞE DAYALI BİR SİSTEM GETİRİLMEK ZORUNDA....İKV" nin kumar olmak tan çıkarılmasını istiyoruz, hakkaniyetli bir sistem gelmeli...şansın varsa başarılısın, şansın yoksa bir hiçsin...bu böyle olmamalı...
ARTIK İNSANLARIN SIKINTILARINA BİR KULAK VEREN ÇIKMALI....
- TwiLiGhTxxNoNaMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
telden akçe alınca + hediye akçe verilmiyor diye biliyorum öyle değil mi?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
+100 akçe nereden geliyor onu anlamadım gerisinde haklısın.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
turkoxHAMSTER yazdı:+100 akçe nereden geliyor onu anlamadım gerisinde haklısın.
TwiLiGhTxxNoNaMe yazdı:telden akçe alınca + hediye akçe verilmiyor diye biliyorum öyle değil mi?
Hediyeli akçe sistemi sadece kredi kartı ile alımlarda geçerlidir. Mobil ödeme ( telefon üzerinden alışveriş ) sistemi için hediye akçeler geçerli değildir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Bu hepsinde var, özellikle küçücük farklar yüzünden 5 tl almak gerek..
DoNotDisturb yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:+100 akçe nereden geliyor onu anlamadım gerisinde haklısın.TwiLiGhTxxNoNaMe yazdı:telden akçe alınca + hediye akçe verilmiyor diye biliyorum öyle değil mi?
Hediyeli akçe sistemi sadece kredi kartı ile alımlarda geçerlidir. Mobil ödeme ( telefon üzerinden alışveriş ) sistemi için hediye akçeler geçerli değildir.
Peki küsüratları ne olcak?