Artık Bıktım
Artık Bıktım
Bune kardeşim adam nama etmedigi küfür kalmadı susturulma almıyor ben 49 boş şifa alınır deidğimde susturuluyorum sanki adamın çarını çalcaz ayıp be buraya nama sövdügü fotoları koysam ban alırım koydum diye öyle bi adalet varki ŞİMDİ ÇAKMA GM LER DİCEK GİT İTİRAZ ET ETSEM NE FAYDA.
Re: Artık Bıktım
İstanbul kıyamet vakti için bir sözleşme var yani üye olurken sende bunu kabul ediyorsun.
Sözleşmede karakter alım satımının yasak oldugu belirtiliyor..
Susturma alman doğal
Susturma alman doğal
Sahxyilan yazdı:İstanbul kıyamet vakti için bir sözleşme var yani üye olurken sende bunu kabul ediyorsun.
Susturma alman doğal
O zaman anaya kufur edene ceza yok sövelim milletini anasını onumu istiyorsun ? Bir çakma gm konuya dadanacak demiştim.
- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bırak ikv nin çöküş devri bu. nisanda ceza aldım forumda sebep forum yetkililerine hakaret(güya) bırak aga kas çar ws yap hayat budur
En son Kralxkerem tarafından 16 May 2011 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İmzam yoktur benim gardaş
Bide soruyorum sen üye olurken sözleşmeyi okudunmu yoksa direk tıklayıp devam et dedinmi ?Sahxyilan yazdı:İstanbul kıyamet vakti için bir sözleşme var yani üye olurken sende bunu kabul ediyorsun.
Susturma alman doğal
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Şu sözleşmeyi biri özet geçsin .bilinmez yazdı:Bide soruyorum sen üye olurken sözleşmeyi okudunmu yoksa direk tıklayıp devam et dedinmi ?Sahxyilan yazdı:İstanbul kıyamet vakti için bir sözleşme var yani üye olurken sende bunu kabul ediyorsun.
Susturma alman doğal
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Çakma Gm değilim kuralları söylüyorum.
Yasakla gitsin kendi ayıbı .
Yasakla gitsin kendi ayıbı .
-
tetikciiii
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
sen susturmayla gene ıyı yırmışsın bnece susturma aldım dıye kafana takma adamların hesapı bloke atıyorlar yaakmış ben böyle ... edem