Merhabalar ;
Son haftalar hatta aylarda fark ettiniz mi ? özellikle klan kanalında grup bölgeleri için özellikle büyücü aranıyrken +788 büyü +1200 büyü vs. diye aranıyor.Eskiden grup bölgelerininilk geldiği zamanlar 400-500 büyü buz elektrik le kenanı kesebiliyorduk şimdi azat cevriye setli bir adam gözzlüksüz ejdersiz alınmıyor gruplara.Keni içimizde grup kuruyoruuz sunuculardaki şifacı sayısı az olduğundan gruba güvenmiyor ve işi gruba giremeyerek garanti altına aldığını sanarak bizim sığınaklara girmemize engel oluyor.Arkadaşlar biz ila ejder üretmek gözlük satın almak zroundamıyız ?ç çoğumuzun okulu ve yoğun dersleri var ve madenelrde vakit harcayamıyoruz(yazında kalabalık oluyor).
şu da bir gerçek ki 400 500 hadi 600 büyü puanı ile bile rahatlıkla motor kenan junon yapılabiliyor.Lütfen seviye ayrımı yapmayın.Daha özenli olun.5 kişilik ejderli asablı grup 6.adam için ejderli büyü arıyor yaw 6.adam 600 büyü olsa kaç yazar ?
umarım anlatmak istediğimi ve şikayetçi olduğum konuyu anlamışsınızdır.okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar.
Bizimde hakkımız var.Ayrımcılığın lüzumu yok.
Bizimde hakkımız var.Ayrımcılığın lüzumu yok.
avakado=eminönü
Re: Bizimde hakkımız var.Ayrımcılığın lüzumu yok.
sosyal sınıf farkı yaratıyolar dimi bi aralar benimde canımı sıkıyolardı bıraktım rahatladım (büyücü'yü bıraktım :mrgreen: )
sacma zaten bastan berı boyle olucagı bellıydı yonetım buna karsı hıcbır onlem almadı
onlar daha cok beklerler oyuncu sayılarının artmasını
onlar daha cok beklerler oyuncu sayılarının artmasını
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
400 500 de çok az arkadaşım üzerini tek item azat dizsen 700 e yaklaşıyor zaten.Yani aslında diyelim 4 ejderli grub var 5. büyü ejdersiz bi kişiyi alabilmeli bence en azından ejdersizler de üzerini dizebilme şansını yakalar.barkido yazdı:Merhabalar ;
Son haftalar hatta aylarda fark ettiniz mi ? özellikle klan kanalında grup bölgeleri için özellikle büyücü aranıyrken +788 büyü +1200 büyü vs. diye aranıyor.Eskiden grup bölgelerininilk geldiği zamanlar 400-500 büyü buz elektrik le kenanı kesebiliyorduk şimdi azat cevriye setli bir adam gözzlüksüz ejdersiz alınmıyor gruplara.Keni içimizde grup kuruyoruuz sunuculardaki şifacı sayısı az olduğundan gruba güvenmiyor ve işi gruba giremeyerek garanti altına aldığını sanarak bizim sığınaklara girmemize engel oluyor.Arkadaşlar biz ila ejder üretmek gözlük satın almak zroundamıyız ?ç çoğumuzun okulu ve yoğun dersleri var ve madenelrde vakit harcayamıyoruz(yazında kalabalık oluyor).
şu da bir gerçek ki 400 500 hadi 600 büyü puanı ile bile rahatlıkla motor kenan junon yapılabiliyor.Lütfen seviye ayrımı yapmayın.Daha özenli olun.5 kişilik ejderli asablı grup 6.adam için ejderli büyü arıyor yaw 6.adam 600 büyü olsa kaç yazar ?
umarım anlatmak istediğimi ve şikayetçi olduğum konuyu anlamışsınızdır.okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
bu konuya sonuna kadar hak veriyorum sırf bu yüzden üstümüzü dizemiyoruz ya :S
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
ben 5 ay boyunca ejdersiz girdim grup bulmak oldukça zordu. iki aydır arttırıcım var ve menekşe madenindeyim ejderimi bilge azat ceketimi azat ayakkabımı ürettim zor değilmiş. kendime neden daha önce durmadım maden başında diyorum
sığınakta geçireceğin 1 saati madene verdiğinde(tek madende durmamak şartıyla) en geç 1 hafta içinde ejder üretirsin benim karakterim o kadar şanssız ki 5 ay boyunca günde 3-4 kere kenan kesmeme ve bine yakın madalyam olmasına rağmen tek takım yok madendede aynı şey 1 ay şans arttırıcıyla günde 2 saat tek menekşe çekemedim 2. şans arttırıcıyı aldım günde 2 saat maden çektim ve 1 haftada ejder, bilgeazatceket ve ayakkabı ürettim azcık sabırla maden başında beklersen rahatlıkla grup bulursun
sığınakta geçireceğin 1 saati madene verdiğinde(tek madende durmamak şartıyla) en geç 1 hafta içinde ejder üretirsin benim karakterim o kadar şanssız ki 5 ay boyunca günde 3-4 kere kenan kesmeme ve bine yakın madalyam olmasına rağmen tek takım yok madendede aynı şey 1 ay şans arttırıcıyla günde 2 saat tek menekşe çekemedim 2. şans arttırıcıyı aldım günde 2 saat maden çektim ve 1 haftada ejder, bilgeazatceket ve ayakkabı ürettim azcık sabırla maden başında beklersen rahatlıkla grup bulursun
1 haftalık sans artıcı aldım 3 mavı topaz anca cıktı menekse hıc cıkmadı bunların basında o kadar bosa zaman gecırdımMuRaTPoLaT yazdı:ben 5 ay boyunca ejdersiz girdim grup bulmak oldukça zordu. iki aydır arttırıcım var ve menekşe madenindeyim ejderimi bilge azat ceketimi azat ayakkabımı ürettim zor değilmiş. kendime neden daha önce durmadım maden başında diyorum
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Arkadaşlar bu dunyanın doğanın kuralıdır her yerde her zaman güclüle ve zayıflar olacaktır sizin elinizde olan ise zayıf olmamak bilge cevriye se dizmek gayet basit bilge cevriye seti olanıda biz arkadaşalrım özellikle kuklacıda ejder asasız seti olmayanları almaya gayret gösteriyoruz gücsüz olan ve gücsüz kalmak isteyen her zaman her yerde ezilir bu doğanın kanunudur ..