Oyun öyLe bir haLe Geldiki Artık 1 ay Oyunu oynayan Direk Şaheser Üretıyor zorLanmadan. . Arkadasım 2 hafta once sancakta Başladı su an Inanırmısınız 9om parası oLdu. . .Oyunda 'En' iyi Diyebileceğim adam kaLmadı . . herkezde aynı Şaheser Aynı Eşya . .SaLdırı/savunma Önemını Yıtırdı . . .39da fuL conkken 4 kısı Benı yatıramıordu sımdı Bır bakıyorum Ful Yucelen pLevne adamı sadece Yucelen Bi adam yatırıyor . . Savunma Bitmiş. . .para var ıtem var rütbe var herşey var. . artık adamın yapacağı oyunda birşey kalmamıskı. . Bir aLman OK ceketı 39 da 4m ye almıstım sımdı bır Yucelen soLucan ceket sunucumda 17om . . . artık oyunda 'En' Diyebileceğim kımse kalmadı kaldıysada mazıde kaldı. . . . oyunun Sonu nereye varcak anlamadım. . artık
eLementLer Değer KazanmaLı . .39da oLduğu Gibi Saldırı Savunma. . Krtik Önem KazanmaLı. Oyuncu Sayısı artıyor . . evet Yönetım Kazanıyor ama Bız kaybedıyoruz. . .Yakında
Oyuna Girmek bıle akçe ıster. .Hiç şaşırmayın .Kalabalıklaşacak. .
oyundakı Yetenekler zaten asgari düzeyde . .59 gelırse artık Hangı yeteneğı kullancağımı Şaşırım. .1'Den Sıfıra kadar. yetenek Dizilimını nasıl yapacam acaba 59 cıkarsa ? Bu oyundakı para nerden Gelıyor bır adamda Bu kadar para oLması Bıraz Saçma Deyilmi ?.. Bi Tahmın Yürüteyim Sanırsam Bono'Lar Yüzünden Oyuna Bu kadar para Sürüldü. . . .
"En"
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
"En"
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Re: "En"
:arrow:
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
- senhar15
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: "En"
önceden zevk alarak oynadığımn oyunu şimdi para vererek oynuyorum

IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]