Malum örgütün taraftarları türk bayrağını indirirken ordan geçen bir türk vatandaşı bile o bayrağı ordan indirmeye kimsenin gücü yetmez demediği için kendimden utandım
YAZIKLAR OLSUN BAZILARIMIZIN BU ÜLKENİN KİMİN TARAFINDAN NE DERTLERLE BAŞTAN KURULDUĞUNU NASIL HİÇE SAYDIĞINI GÖREBİLİYORUZ... İCRAATSİZ GEREKSİZ ADAMLAR EN ÜSTTE NEDENSE YAZIKLAR OLSUN ATAMIZA YAPILAN EN BÜYÜK SAYGISIZLIKTIR BU BENCE! KINIYORUM 15.000 arkadaşımızı...
Farklı bir cevap atacak kişileri tartışacağınıza ; o tartışma yaratacak sorulardan uzak durun herkesin kendine özgü düşüncesi farklıdır. Bunun tartışılması anlamsız bir olay.
ISTANBULFATIHI yazdı:Farklı bir cevap atacak kişileri tartışacağınıza ; o tartışma yaratacak sorulardan uzak durun herkesin kendine özgü düşüncesi farklıdır. Bunun tartışılması anlamsız bir olay.
traji komik olan bu durumu ne yazıkki ifade etmek sadece saçmalıktır sen bunu bir aşırı müslümancı ne biliyim facebookun tam gerizekalı doğru zannedikleri dine inanan bir kısmında paylaşırsan tabiki böyle bi cevabı alırsın 100binlik metal sayfalarım var orda ben James Hetfield mi Justin Bieber mı desem ? herkes o ikisini eşleştirdiğim için bana küfreder ve justin 1 puan bile almaz.. durum böyle sen bu soruyu solcu bi sayfada bakınız kemal kılıçdaroğlunun 1 milyonu aşkın bi sayfası var orda paylaş çok etki uyandırır bu efendim nerde hangi soruyu soracağındır şimdi şunu söyle bana konuyu açan arkadaş bu soru nerde soruldu ?