Plus Paket Gb Artırıcı Saçmalığı
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Plus Paket Gb Artırıcı Saçmalığı
Evet. Plus paket özellikleri arasında %50 Gb artırıcı var. Buda demektirki her 2yaratıktan birinde şaheser mor felan. Ama bu saçmalık. Migrat artırıcı ile %56 olan bu özellikte bile düşüremeyen arkadaşlar var. Benim 50 madalyam var ve herşeyim düşmüş vaziyette tek eksik Işık Yüzük. Ama düşüremeyenler artırıcı + pluslu lar neden alamıyor.??
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Re: Plus Paket Gb Artırıcı Saçmalığı
yok o %50 farklı bir kavram
yönetici kafasına göre yapmışta kimse anlayamıyor daha
bunun yanı sıra bu olaya şöyle bakalım
Sığınağa 3 kişi giriyoruz deneme amaçlı 2 büyü 1 şifa
büyünün birinde plus yok artırıcı yok diğerinde plus var artırıcı var bende ise sadece plus
ve zafer uzun süren sığınak maceramız nihayetinde kenanıda keserek son buluyor :lol:
Kime düştüğünü hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdur
Alternator kolye ile kazananımız plussız büyümüz oldu
hani adalet diğer büyü ondan kat kat sağlam ve ustaydı plusı ve artırıcısıda vardı bu durumda hak onundur üstelik kazanana göre onun şansı 4 kat daha fazla bu durumu anlamış değilim ne diye alıyorsak :? şikayetci değilim aceleyle düşürmek istemiyorum yoksa oyunun tadı çıkmaz ama bu adaletsizliğide görmezden gelemem iyi oyunlar
büyünün birinde plus yok artırıcı yok diğerinde plus var artırıcı var bende ise sadece plus
ve zafer uzun süren sığınak maceramız nihayetinde kenanıda keserek son buluyor :lol:
Kime düştüğünü hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdur
hani adalet diğer büyü ondan kat kat sağlam ve ustaydı plusı ve artırıcısıda vardı bu durumda hak onundur üstelik kazanana göre onun şansı 4 kat daha fazla bu durumu anlamış değilim ne diye alıyorsak :? şikayetci değilim aceleyle düşürmek istemiyorum yoksa oyunun tadı çıkmaz ama bu adaletsizliğide görmezden gelemem iyi oyunlar
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
1 inden çıkmazsa 1 inden çıkar diye bi düşünce olabilir mi ya? istersen 1000 kere kes düşme olasılığını hep %50 arttırır. yani 1. neyse 1000. de aynı. hem %50 çıkma ihtimali değil, %50 çıkma ihtimalini arttırıo. yani sana çıkma ihtimali %40 ise, %60 oluo.
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
aynısını migratta denedim ve sonuç aynı.MaSSacHuSeTT yazdı:yok o %50 farklı bir kavramyönetici kafasına göre yapmışta kimse anlayamıyor daha
bunun yanı sıra bu olaya şöyle bakalım
Kime düştüğünü hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdurAlternator kolye ile kazananımız plussız büyümüz oldu
1 şifa (plus)
3 büyü(1 i plus+yağma 2 si plussuz yağmasız)
1 tank (plus +yağma)
Vee centten şifaya yücelen solucan kolye ve iksirler.
Junon
Plussuz ve yağmasız büyücünün 1 ine nüc zırh diğerine kıyamet yüzük ve iksirler+hydrargyrum.
Sorun bizdemi ?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.