36 lwl şifacıyım elime hangi silahı alsam 400 vuruyodum 110 felan zor vuruyorum inatın lwl geçti.
Görevlerde eşya veriyomu yoksa satınmı alıyim satın alıcaksam ne alıyim .
Şifacı görev itemi
Şifacı görev itemi
Manyakk [49]
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: Şifacı görev itemi
Maxsimum hasar item al alman al urban al
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
30+ lvl için en ideal Alman alman seni 45 e kadar idare edecektir. Şuan Alman piyasasıda düşük yeraltı gelmeden önceki gibi yüksek değil.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Alman gürz aldım 36
urban takı set
ve
ibni sina set takı set var
İdare edermi 45 e kadar 45 için iyileştirme item alıcam başka sonra zaten er meydanı sığnak miğrat
urban takı set
ve
İdare edermi 45 e kadar 45 için iyileştirme item alıcam başka sonra zaten er meydanı sığnak miğrat
Manyakk [49]
utku yazdı:Alman gürz aldım 36
urban takı set
ve
Cin kesmede Çağrı yeteneği ile seviye 40 tan sonra daha rahat edersin. Takılarda yeterli olacaktır 45 e kadar. Zaten 44te Meran şehrine girdiğinde uçan muhafız ve girişteki 17 seviye Kobra dışında kolay kesebileceğin hayvan kalmayacak
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Görevleri biriktirik 44 te yapmayı düşünüyorum 45 te er meydanı 47 sığnak miğratILGAR yazdı:utku yazdı:Alman gürz aldım 36
urban takı set
ve
Cin kesmede Çağrı yeteneği ile seviye 40 tan sonra daha rahat edersin. Takılarda yeterli olacaktır 45 e kadar. Zaten 44te Meran şehrine girdiğinde uçan muhafız ve girişteki 17 seviye Kobra dışında kolay kesebileceğin hayvan kalmayacak
Manyakk [49]
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aga FazlA Paran Yoksa Üstünü Ful Buyu Hasarı Zehır Diz Senı 49 a Kadar Götursun 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
eseslisemi yazdı:Aga FazlA Paran Yoksa Üstünü Ful Buyu Hasarı Zehır Diz Senı 49 a Kadar #@!?
Aslında çok kasma itemi almak istemedim zaten 45 te ben kesmicem can basıcam 45 e kadar alırım 2-3 tane hasar zehir teşekkürler
Manyakk [49]
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben full max dizdim önceden beri duruyor Meran'da işlevi nedir şifacı max'ının?
PIRASASAPI
,ozaerdenn yazdı:Ben full max dizdim önceden beri duruyor Meran'da işlevi nedir şifacı max'ının?
meran muhosuna hiç vurmuyor

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!