Merhaba Arkadaşlar;
Son Günlerde Yapılan Hırsızlık Olaylarında Çalınan Karakterlerin Üstlerinin Boşaltılması Yetmezmiş Gibi Bir de Karakterlerini Silen Emeğe Saygı Göstermeyen Karaktersiz Kişiliksizler Yüzünden Bir Çok Oyuncumuzun Karakterleri Gitmiş Bulunmaktadır.
Mağdur kişilerin Karakterlerinin Silinmesini Engelleyecek Bir Öneri sunayım diyorum.
Şimdi, Adamın Hesabına Erişebilen Hırsız, Karakteri Silme butonuna Tıkladığında ( Telefona Kaydedilmiş Üyelikler İçin (05xx xxx xx xx ) ) Karakteri Silebilmeleri İçin Telefona Gelen Kod ( Örn : 5456 Gibi ) İle Karakteri Silmeleri Mümkün Olursa(ki bu durum ile karakter silmek artık kolay olmaz bu da ) Güzel Bir Uygulama Olmaz mı sizce ? Bu Sayede sobee Üyeliğindeki bir kullanıcı mağdur olmamış olur.
Mynet veya TTNET hesabı için Önerilerinizi Bekliyorum.
Bu konuya Destek veren Olursa Destek / İletişim Formundan Öneri Kısmından Önerilerimizi Gönderebiliriz.
Karakter Sigortası İle Hiçbir Alakası yoktur.Tamamen Üyelik Desteklenmesinden Bahsediyorum.
Saygılar.
MaHKuMII ~~ Teşkilat
Hırsızlıkla Karakterlerin Silinmesi Hk.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hırsızlıkla Karakterlerin Silinmesi Hk.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Re: Hırsızlıkla Karakterlerin Silinmesi Hk.
Güzel bir fikir fakat bunuda kendi alehlerine çevirip akçe ile oyunculara sunarlar.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
tamamen katılıyorumintikamatesi yazdı:Güzel bir fikir fakat bunuda kendi alehlerine çevirip akçe ile oyunculara sunarlar.
/alkış.
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Bencede bu gerekli. Metin2'de olduğu gibi (özentilik olsun diye söylemiyorum güzel bir uygulama olduğu için söylüyorum)
Bankaya - Çarların silinmesinde - Hatta uçuk gelebilir ama alışveriş yaparken bile şifre koyulabilir (adamın itemlerinin başka biri tarafından satılmaması için)
Desteğe yolluyorum..
Bankaya - Çarların silinmesinde - Hatta uçuk gelebilir ama alışveriş yaparken bile şifre koyulabilir (adamın itemlerinin başka biri tarafından satılmaması için)
Desteğe yolluyorum..
-
- Acemi Savaşçı
SLM TEŞKILATIN GÜZİDE OYUNCULARI.MADEM BOLE BIR KONU ACDIN . VE GÜZEL BIR KONUYA DEĞİNDIN
HAKLISIN BAZEN BOLE BIR KOTULUĞU SENI CEKEMEYEN EN YAKIN ARKADASIN BILE YAPABILIOR.
ZAMANINDA BENIMDE SIFREM BI SEWDIM ARKADASIMDAYDI BANA KIZDI VE CARLARIMI SILMISDI.
DAHA SONRA O ARKADASIMINDA PC SINE KEYLOGER ATTILAR 3 YILDIZLI CARIN SOYUP SILDILER. YAZIK GERCEKDEN COK YAZIK .EMEK HIRSIZLARINA SESLENIORM.ALLAHU TALA NE SUÇLA CIKARSAN CIK KARSIMA AMA KULLLL HAKKIYLA GELME BANA DEMIS B LAFINI BI KEZ DAHA HATIRLATMAK ISDERIM BU LAFIM SADECE MILLETIN EMEĞİNE GOZ DIKENLERE
AFFINIZ YOK UNUTMAYIN KULL HAKINA GIRIOR BU YAPILANLAR.ALLAHU TALA SIZI VE SIZLER GIBI DUSUNENLERI ISLAH EYLESIN
HAKLISIN BAZEN BOLE BIR KOTULUĞU SENI CEKEMEYEN EN YAKIN ARKADASIN BILE YAPABILIOR.
ZAMANINDA BENIMDE SIFREM BI SEWDIM ARKADASIMDAYDI BANA KIZDI VE CARLARIMI SILMISDI.
DAHA SONRA O ARKADASIMINDA PC SINE KEYLOGER ATTILAR 3 YILDIZLI CARIN SOYUP SILDILER. YAZIK GERCEKDEN COK YAZIK .EMEK HIRSIZLARINA SESLENIORM.ALLAHU TALA NE SUÇLA CIKARSAN CIK KARSIMA AMA KULLLL HAKKIYLA GELME BANA DEMIS B LAFINI BI KEZ DAHA HATIRLATMAK ISDERIM BU LAFIM SADECE MILLETIN EMEĞİNE GOZ DIKENLERE
AFFINIZ YOK UNUTMAYIN KULL HAKINA GIRIOR BU YAPILANLAR.ALLAHU TALA SIZI VE SIZLER GIBI DUSUNENLERI ISLAH EYLESIN
Bunu yaparlarsa Cin sigorta batar :mrgreen: Yönetim para kaybeder.Buda yönetimin işine gelmeyeceği için bu sistemin yapılması İMKANSIZ
Ravenoll
Ravenoll
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Cin Sigorta'dan öyle uçuk bir miktarda para kazanmıyorlar ki zaten. Bu uygulama geldiğinde tahminimce oyuncu artışında artış olacaktır.RavenoLL yazdı:Bunu yaparlarsa Cin sigorta batar :mrgreen: Yönetim para kaybeder.Buda yönetimin işine gelmeyeceği için bu sistemin yapılması İMKANSIZ![]()
Ravenoll
Az kazansalar bile o para onlar için çok ama çok önemlistreetart34 yazdı:Cin Sigorta'dan öyle uçuk bir miktarda para kazanmıyorlar ki zaten. Bu uygulama geldiğinde tahminimce oyuncu artışında artış olacaktır.RavenoLL yazdı:Bunu yaparlarsa Cin sigorta batar :mrgreen: Yönetim para kaybeder.Buda yönetimin işine gelmeyeceği için bu sistemin yapılması İMKANSIZ![]()
Ravenoll
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Katılmıyorum.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- Bodyxantep
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet arkadaşım çok doğru söylemişsin ben Beyazköşk'ten oynuyorum 2-3 ay önce benimde karakterime girmişler klana küfr edip sonrada karakterleri silmişler.Plus olmasa karakterim gidicekti peki ya plus olmayan arkadaşlarımızn ? Bencede karaktere girmek ve karakteri silmek için ayrı bir şifre ya da telefon üzerine alınan onay kodu olursa çok güzel olur.Bir de karaktere giren kişi para ve itemler i kendi hesabına aktarmaması için alışveriş başlatmada item,maden vs şeyleri yere atmak için de bir şifre olursa çok çok çok güzel olur.Tüm oyuncularımızın destek vermesini beklerim...