Ya bu forumda dogru düzgün açıklama yapacak kimse yok mu iki kelime yazı yazamıyormusunuz da hemen bi alıntı yapıp konuyu kapatıyorsunuz.
Allah bilir yazdıklarımıda hiç okumadınız.
ben bir tek cevap istiyorum
yeni açılmış bi karakter salon görevini almadan salona giderse bu onun ilk gidişi olmaz mı ?
ne yani 5 leveldeyken arzuhalci onu salona gönderip bi halaybaşı ol gel mi diyor.
daha önce hiç gitmemiş ki salona.
buna bi cevap yazın kilitlemeyin konuyu.
konu kilitlemek kolay iş bu sordugum soruya yanıt verin.
Bi işi adam gibi yapın yapamıyorsanız elinize yüzünüze bulaştırmayın yapmayın.
Neden İtirazıma cevap yok hemen kilit ?
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Re: Neden İtirazıma cevap yok hemen kilit ?
Cevabını aldığın konuyu uzatmaya ne gerek var? Durmadan konu açıp isyan edeceğim diyorsan senin niyetin belli zaten.... Ben seni bilgilendirmek isterken bana karşı sergilediğin tavırını saygısızlık olarak görüyorum. Ne halin varsa gör!!

Daha lüzumlu şeylerle uğraşmanı öneririm.
"Everything starts in the head"

Tek istedigim sordugum soruya bi cavap.
Konuyu uzatırım kimse bişi diyemez cevap versinler bende sesimi keserim konuşmam ama hakkımıda almasınıda bilirim bilkazanda o yarım saatte benim neler çektigimi siz bilemessiniz onun için bilip bilmeden konuşmayın.
Konuyu uzatırım kimse bişi diyemez cevap versinler bende sesimi keserim konuşmam ama hakkımıda almasınıda bilirim bilkazanda o yarım saatte benim neler çektigimi siz bilemessiniz onun için bilip bilmeden konuşmayın.
Kusura bakma da herkes bilir onun görevde söylendiğini.
İlk defa canavar ve mekan tepkileri Meteor Bölgesi'yle geldi yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer bilmiyorsan senin hatan.Bak ben hatan diyorum uzatırsan bence başkaları daha ilerisini söyler benden söylemesi.
İlk defa canavar ve mekan tepkileri Meteor Bölgesi'yle geldi yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer bilmiyorsan senin hatan.Bak ben hatan diyorum uzatırsan bence başkaları daha ilerisini söyler benden söylemesi.
"Everything starts in the head"

ya neden kimse benim söyledigimi anlamıyo sorun mu var sizde anlamadım gitti şu sordugum soruya bi Allahın kulu yok mu cevap verecek.Başka başka şeyler yazıyosunuz hep sadece sordugum sorunun cevabını istiyorum bu yöneticilerden başka bişi degil.