karakter alım satım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sebnemferah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

karakter alım satım

Mesaj gönderen sebnemferah »

sözde karakter alıp satmak yasak önce karakter transfer geldi sonra isim değiştirme adamlar özele karakteri satıyonmu diyorlar yetmiyor klana bölgeye yazıyorlar şikayet ediyoruz adamlar sadece ve sadece susturulma alıyor :) susturulma bitince yine devam :cry:
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: karakter alım satım

Mesaj gönderen streetart34 »

sebnemferah yazdı:sözde karakter alıp satmak yasak önce karakter transfer geldi sonra isim değiştirme adamlar özele karakteri satıyonmu diyorlar yetmiyor klana bölgeye yazıyorlar şikayet ediyoruz adamlar sadece ve sadece susturulma alıyor :) susturulma bitince yine devam :cry:

Özele yazılan herhangi bir küfür,argo, yasak sözcük vs. 5 gün ceza ile değerlendiriliyor. Adam 1 kere yaptı 2 kere yaptı diyelim. 5 gün ceza yemekten elbette bıkar değilmi ? :) En sonuda pes eder. Ayrıca bölgeye/klana yazılan yasak sözcükler bildiğim kadarıyla 7 gün ceza ile (daha fazla da olabilir) değerlendiriliyor. Yani yasaklayıp geçmenizde fayda var o adam da susturulmaktan bıkıp pes edecektir sonuçta bir yasak sözcük söyledi diye onu bloklamak biraz ağır bir cezaya kaçar gibime geliyor :)

İyi forumlar
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Lathander yazdı:
Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Karakter alımı, satımı gibi eylemlerin yasak olduğu halihazırda Kullanıcı Sözleşmesinde de belirtilmektedir.

Her oyuncumuz oyunumuza üye olarak Kullanıcı Sözleşmesinin maddelerini kabul etmiş sayılır.
Sözleşmenin 1. Maddesinin 2. Paragrafının son cümlesinde de belirtildiği üzere;
"Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz."

Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Koray YAR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön