karakter alım satım
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
karakter alım satım
sözde karakter alıp satmak yasak önce karakter transfer geldi sonra isim değiştirme adamlar özele karakteri satıyonmu diyorlar yetmiyor klana bölgeye yazıyorlar şikayet ediyoruz adamlar sadece ve sadece susturulma alıyor
susturulma bitince yine devam 
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: karakter alım satım
sebnemferah yazdı:sözde karakter alıp satmak yasak önce karakter transfer geldi sonra isim değiştirme adamlar özele karakteri satıyonmu diyorlar yetmiyor klana bölgeye yazıyorlar şikayet ediyoruz adamlar sadece ve sadece susturulma alıyorsusturulma bitince yine devam
Özele yazılan herhangi bir küfür,argo, yasak sözcük vs. 5 gün ceza ile değerlendiriliyor. Adam 1 kere yaptı 2 kere yaptı diyelim. 5 gün ceza yemekten elbette bıkar değilmi ?
İyi forumlar
karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Lathander yazdı:Karakter alımı, satımı gibi eylemlerin yasak olduğu halihazırda Kullanıcı Sözleşmesinde de belirtilmektedir.Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Her oyuncumuz oyunumuza üye olarak Kullanıcı Sözleşmesinin maddelerini kabul etmiş sayılır.
Sözleşmenin 1. Maddesinin 2. Paragrafının son cümlesinde de belirtildiği üzere;
"Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz."
Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Koray YAR