ya lonca savaşları felan olsa yani lonca kanalı devreye gise
grupça lonca savaşları olsa
güzel olmazmı bir tür klan ?
lONCA SAVAŞLARI,,LONCA RÜTBELERİ
lONCA SAVAŞLARI,,LONCA RÜTBELERİ
avakado=eminönü
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: lONCA SAVAŞLARI,,LONCA RÜTBELERİ
Herşey anında gelecek diye bir şey yok . Kademe ,kademe ilerlemektedir İKV Gelişmekte olan bir oyundur herşeyi anında istiyemeyiz. Herşeyin yavaş gelişmesi bence çok iyi Sobee ekibi temiz iş çıkartıyor ...
Emeğe Saygı Gösterelim.Birazda anlayışlı olalım .....Tabiki bunlar Sabır gerektirir.
Emeğe Saygı Gösterelim.Birazda anlayışlı olalım .....Tabiki bunlar Sabır gerektirir.
zodiak2009 yazdı:Herşey anında gelecek diye bir şey yok . Kademe ,kademe ilerlemektedir İKV Gelişmekte olan bir oyundur herşeyi anında istiyemeyiz. Herşeyin yavaş gelişmesi bence çok iyi Sobee ekibi temiz iş çıkartıyor ...
TABİ BEN ŞUAN İKVDEN MEMNUNUM AMA BENİM DEDİĞİM ŞEYİ OYUNDA YILLARDIR DİYORLAR
avakado=eminönü
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İKV Yönetimi her zaman Oyuncusunu düşünmüştür ve Düşünmektedir...barkido yazdı:zodiak2009 yazdı:Herşey anında gelecek diye bir şey yok . Kademe ,kademe ilerlemektedir İKV Gelişmekte olan bir oyundur herşeyi anında istiyemeyiz. Herşeyin yavaş gelişmesi bence çok iyi Sobee ekibi temiz iş çıkartıyor ...
TABİ BEN ŞUAN İKVDEN MEMNUNUM AMA BENİM DEDİĞİM ŞEYİ OYUNDA YILLARDIR DİYORLARHİDRAYI YILLARDIR DEMİYORLARDI
:D
Az önce dediğim gibi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zamanla olcak dogru ama çok yaklaştırk migrat ve sıgınakla birlikte gelir bence
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim lonca sistemi üzerinde ciddi düşünüyo.Onun için biraz daha zaman gerekiyo.Çok ince detayları var hepsinin çözümü bulununca eminimki zaman kaybetmeden bizim önümüze vereceklerdir..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı