Oncelıkle herkese selamlarımı iletir iyi oyunlar dilerim..
Kafama takılan konular var bunlarda gorus ve onerilerinizi bekliyorum..
** grup bolgelerı ıcın devamlı ejder asası olan arkadaslar tercıh edılıyor (sebebı tabıkı hayvanlara ve yaratıklara karsı verdıklerı hasar daha fazla..) sormak istedigim su neticede oyun icersinde yuzmilyonları olan bir oyuncu degilim eskiden gorevlere yardım severlık vardı benim gibi bir cok oyuncuda loncalarda olmayan bu sayede yardımlasma sayesınde bir cok gorevi hem muhabbet ederek hem birlikte vakit harciyarak yaptık.. simdi ise ayıptır solemesi bir salter gorevi,onları yuksege as gorevı haını bul ve oldur gorevini malesef efderim olmadıgı icin yapamıyorum..kısmet olmadı saheseri uretebılmek ıcın maden toplamak neyse .. grup bolgelerı acıldıgında okadar cok sahaser sahıbı oyuncu yokken herkes aynı sevıyede hasar verırken orngn 744 buz hasar .. hıcbır sekılde ayrımcılık yapılmadan kabul edılıyordu..bugune kadar bır kac kez gırdım grup bolgesıne motordan sonrasına kısmet olmadı..katı suretle sahsıma yonelık degıl fakat daha oncelerı aynı hasar gucunde olupta grup bolgelerınde esya dusurdukten sonra veya satıl aldıkları esyalar sonra hasarlarını yukselten arkadaslardan hepsı degıl ama cogunlugu kı % 80 lerde olan bır cogunluk bu..benım gıbı daha buzu 744 vb hasarın uzerıne cıkamamıs arkadasları asagılayıcı cumlelerle oyundan sogutmaya yonelık hareketlerını saygısızlık olarak goruyorum.. bu konuda haksızmıyım bunu ogrenmek ıstıyorum.. herkesın emegıne bu oyun ıcın harcadıgı vakte saygısı olması gerektıgını dusunuyorum ..kı ornegın salter gorevı ıcın uzunca bırsuredır yardım ıstememe ragmen su cevaplarla karsılasmak '' oo senın buzun dusuk ezıksın ,senınle dusunen bıle kesılmez '' tarzı cumlelerle karsılasıyorum..sormak ıstedıgım nerde kaldı eskı yardımlasma nerde kaldı kalıtelı muhabbet edebılecegımız oyuncular.. son 3 4 gundur devamlı sunucuda hep bır kavga hep bır saygısızlık oyuncuların bırbırne karsı almıs basını gıtmıs durumda..
oyuncunun bırısı bırısıne laf eder gel skype ver gel tel ver gel adres ver tarzı hep bır tartısma ortamı .. ben hıc yakıstırmıyorum netıce bu bır oyun herkesın bırbırıne saygısı emegıne saygısı olması dusuncesındeyım..
velhasıl enbuyuk dert su yardımlasma olmus !!!! eskı dostluklar olmus!!! muhabbet etmek ıcın bıle sabaha kadar oturdugumuz kısıler bır elın 5 parmagını gecmıyecek derecede azılmıs.. haksızmıyım ..
Herkesın basını agrıttıgım ıcın ozur diler calısanlara bol kazanclar okuyanlara basarılar dılerım..saygılarımla.
saygıdeger oyuncular..
saygıdeger oyuncular..
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan
Re: saygıdeger oyuncular..
blindcat yazdı:fakat daha oncelerı aynı hasar gucunde olupta grup bolgelerınde esya dusurdukten sonra veya satıl aldıkları esyalar sonra hasarlarını yukselten arkadaslardan hepsı degıl ama cogunlugu kı % 80 lerde olan bır cogunluk bu..benım gıbı daha buzu 744 vb hasarın uzerıne cıkamamıs arkadasları asagılayıcı cumlelerle oyundan sogutmaya yonelık hareketlerını saygısızlık olarak goruyorum.. bu konuda haksızmıyım bunu ogrenmek ıstıyorum.. herkesın emegıne bu oyun ıcın harcadıgı vakte saygısı olması gerektıgını dusunuyorum ..kı ornegın salter gorevı ıcın uzunca bırsuredır yardım ıstememe ragmen su cevaplarla karsılasmak '' oo senın buzun dusuk ezıksın ,senınle dusunen bıle kesılmez '' tarzı cumlelerle karsılasıyorum..sormak ıstedıgım nerde kaldı eskı yardımlasma nerde kaldı kalıtelı muhabbet edebılecegımız oyuncular..
Ahhh , ahhh İnsanlar yüksek mertebeye ulaştıklarında geçmişlerini neden unuturlar acaba ?
Yanılıyormuyum demiştin,Keşke nankörlük parayla satılan birşey olsa ...
S.Kajmer [ Ben insan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim]
Haklısın arkadasım.. aynı olayları yasamaktan artık sıkıntı geldı.. eskı gunlerı ozlemıyor degıl ınsan..
Grup bölgeleri çıkması ile size oyunu bırakan en az 20 kişi sayabilirim ve bunların yaşları 20 25 üzeri..
İnsanları birileri ile bir şeyler yapmaya "zorlamak" bence hiç hoş değil, burada evli çocuğu olan insanlar bile vardı
Şahsen ben tek başıma sessiz sakin bir oyun oynamasını severim,
Bu demek değildir ki dostluklara kapalıyım..
Sadece birilerine muhtaç olmak hiç hoşuma gitmiyor ve bu zorunlu kılınıyor,
Sözlerim tartışabilinir fakat söylediğimi düşünmeleri gerekmektedir..
Bu şekilde her seferinde zorla insanları bir grup oluşturarak bölgelere sokmak hoş değil,
İKV kitlesi 10 15 yaş arası olmaya zorlanıyor bu şekilde..
Ne diyelim düzelir umarım bu sorun..
İnsanları birileri ile bir şeyler yapmaya "zorlamak" bence hiç hoş değil, burada evli çocuğu olan insanlar bile vardı
Bu şekilde her seferinde zorla insanları bir grup oluşturarak bölgelere sokmak hoş değil,
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen Katılıyorum .CLubber yazdı:Grup bölgeleri çıkması ile size oyunu bırakan en az 20 kişi sayabilirim ve bunların yaşları 20 25 üzeri..
2010 Yazı Öncesinde 2009 2008 Senelerinde Oyunu Oynayan Kaliteli Dostlarımız Abilerimiz Ablalarımız Saygılı Kardeşlerimiz Vardı .. Fakat Şimdi İse Oyunun Oyun Olduğunu Bile Bilmeyen . Türkçe Bilmeyen . Yaşları 7 İle 15 Arasında Değişen Seviyesiz Bir Oyuncu Kitlesi Var .. Malesefki Bu Çok Kişiye Oyunu Bıraktırdı Bıraktırmaya Devamda Edicek ..

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
yazıkkı bu oyunu sewkle oynarken artık sadece alıskanlık halıne donusmesı.. gercekten eskı yardımlasmayı ve muahabbetı ozlemeden edemıyor ınsan
NE SANDIN LOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.