39 , 49 lvl arası savaşçı zırhı ?
39 , 49 lvl arası savaşçı zırhı ?
Savaşçıların 39 , 49 lvl arası zırhları neden yok ?? Gblerden düşen zırhların haricinde en son seviye olarak 39 lvl zırh kullanmak çok saçma değil mi ?
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

Re: 39 , 49 lvl arası savaşçı zırhı ?
büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
xSagopaKajmerx yazdı:büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
bence değil savaşçılar zırhıyla ünlüdür hadi şifacıdada olsun ama büyücü ne oldu
Manyakk [49]
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
utku yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
bence değil savaşçılar zırhıyla ünlüdür hadi şifacıdada olsun ama büyücü ne oldu
Büyücüye bir şey desek anında karşı çıkıyorsun
Hayırdır canını fazla yaktılar galiba

FaunTLeRoy yazdı:utku yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
Tecrübelisin heralde
Manyakk [49]
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
utku yazdı:FaunTLeRoy yazdı:utku yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
Tecrübelisin heralde
evet çok savaşçının canını yaktım içlerinde sen var mısın diye soruyorum

- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

öneri yapmıştım destek gelmemişti gelseydi bilge zırh olurdu ibni olurdu
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Tartışırken lütfen forum kurallarını dikkate alalım kişisel kavgaya dönmesin . Savaşçılar için açtım bu konuyu çünkü 1 ile 10 , 10 ile 20 , 20 ile 30 , 30 ile 39 arası zırhları oyunda mevcut fakat 39 ile 49 arası zırhları yok :? Gblerden düşen zırhların haricinde bu seviyede neden başka zırh çeşidi yok ? olması gerekmez mi sizce benim önerim bu yönde . Lütfen büyücü yada şifacılarında zaten zırhları yok vb. düşüncelerle konuyu sabote etmeyin , savaşçıların 1 lvlden itibaren zırhları hep vardı .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
FaunTLeRoy yazdı:utku yazdı:FaunTLeRoy yazdı:utku yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:büyücülerdei,şifacılarda 49 a kadar hiç bir zırh yok.Sence bu daha saçma değil mi ?
Tecrübelisin heralde
evet çok savaşçının canını yaktım içlerinde sen var mısın diye soruyorum
O anlamda demediğimi sende biliyosun bilmiyosan bi yerde sorun var demektir
Neyse senle kavga etmicem zaten eminimki senin savaşçında var benimde hem savaşçım hem büyücüm hem şifacım var o yüzden sadece eksikleri söledim amacım kavga değil
Manyakk [49]