Her Yenilik Parayla mı ? Şaka mı Yapıyorsunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Her Yenilik Parayla mı ? Şaka mı Yapıyorsunuz ?

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Son günlerde forumda tartışılan tek konu akçedir.O kadar yenilik getirip ve hepsini akçeyle satan yönetimi ayakta alkışlıyoruz.Bir zamanlar eğlence için girerken artık para harcamak için giriyoruz, durum çok vahim.

Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki ''Bu yönetim babasın hayrına yapmadı tabii ki para kazanacaklar'' tamam kazansınlar.Plus paketten kazandıkları yetmez miydi ? Hele ki kp kasanları hiç söylemiyorum, o kadar hesaba plus alıyorlar.Bu yaptıkları tabiri caizse aç gözlülüktür.

Konumun ana konusu ise her yeniliğin parayla satılmasıdır.Bunu hangi oyunda gördük ? Hangi oyun para vermezsenız yenilik gelmez diyor? Bizim oyuncularımız böyle bir söylentiye kapılmış parayı har vurup harman savuruyor.Bakın arkadaşlar dünyanın en iyi oyunu olan Knıght Online yeniliği getirir eğer güzel ki sürekli güzellerini yapar ve parasını kazanır.Bizim yönetim anlayışımız ne yazık ki böyle işlemiyor.Karekter transfer getirdiniz 3 hakkı aldınız hiç getirmeseydınız daha iyiydi.Siz böyle yaptıkça asla en iyi oyunlar arasında yer alamazsınız.

Kangal/tesla getirdiniz 2000 akçe sürersiz olacak dediniz tamam güzel bende para veririm buna ama güçlendirme 1 haftalık 1 günlük vb. paralı.Ohoo ben güçlendirmeyecksem neden alayım ? Alacaksam her hafta bu hayvana para mı vericem ? Dediğim gibi bu aç gözlülükten başka bişey değildir.

Arkadaşımızın konusunada değinelim çok önemli bir noktaya parmak basmıştır ;
TRNeFeR yazdı:Merhaba arkadaşlar küçük bi matematiksel hesapla aşağı yukarı kazanılan parayı en küçük değerlerde göreceksiniz.

İkv nin sözde 700.000 bin kullanıcısı var değil mi ? Bu 700 binin en az diyorum bakın en az %5'ini alırsak 7*5=35 yani 700 binin %5 35 bin yapar. 35 bin kullanıcı en az 20 YTL'lik alışveriş yapsa akçe plus filan.

5 kişi - 100 TL
10 kişi -200 TL
100 kişi - 2 Bin TL
1000 kişi - 20 Bin TL
5000 kişi - 100 Bin TL
35000 kişi - 650 Bin TL

Bu yapılan hesap en az değerlerle hesaplanmıştır. Akçe sistemi ile İkv en az 650 Bin TL (Milyar) kısacası yarım trilyondan fazla para kazanmıştır. Halada bazı şeyleri yapmak için imkanımız yok kısıtlı falan filan derlerse diyecek hiç bir sözüm yoktur..
Saygılarımla..
Şimdi bu kadar para kazanıyorken sürekli birşeyleri paraya çevirmenin mantığı nedir ? Yani oyunun %70'i öğrenci.Bu öğrencilerin okulda aç kalıp akçe alınca nasıl alabiliyorsunuz ? Plus paket yetmıyor muydu ? Hem herkez rahatça alıyor hem de İKV para kazanıyordu.

Bir arkadaşın imzası vardı çok hoşuma gitti.''Mario'da bir oyun İKV'de bir oyun.'' Eğer para harcayıp harcamama gibi bir şey düşünürseniz bu cümleyi aklınızdan geçirin ve gençliğinizi harcadığınız bu oyuna bırde gece gündüz çalıştığınız ekmek paranızı vermeyin.
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Her Yenilik Parayla mı ? Şaka mı Yapıyorsunuz ?

Mesaj gönderen duses088 »

PARA PARA PARA HERŞEY PARA OLDU ARTIK KİMİN SAYESİNDE TABİKİ İKV OYUNCULARININ SAYESİNDE SİZ ALIRSANIZ BU ŞEYLERİ DAHADA DEVAMINI GETİRİRLER
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Daha önce akçe ismi olmasa da işlevi aynı olan öneriler vardı yok parayla şaheser falan.Ben emek yanlısıydım adam oyun oynamıyorsa para verip olacaktı olmaz öyle şey demiştim.Israr ettiler geldi.Şuan ben memnunun sorarsan gelmesi iyi oldu özellikle silahalrımı yükselttim şikayetçi değilim.Para vermek istemiyorsan verme. Akçe gelmeden önce kimse güçlü değilmiydi akçe almadan da çok iyi yerlere gelebilirsin. Adamların aç gözlü davrandığı doğru senin bir oyunun olsa sen daha çok daha çok daha çok ve daha çok kazanmak istemezsin her yerde bu böyledir.Adamlar ayda 500 bin lira kasanıyosalar dı şimdi 3 katını 4 katını kazanıyorlar. Adamlar neden vazgeçsin?
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Uyandırın rüyasından şunun :)
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Kable yazdı:Uyandırın rüyasından şunun :)
Bilmeden konuşmak aptallık değilde nedir ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön