''3 tL paRa kazanMak içiN 3 yıLLık eMek qiTsin öyLeMi....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

''3 tL paRa kazanMak içiN 3 yıLLık eMek qiTsin öyLeMi....

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

BiLindiqi üzeRe akce SisTemi cıkTı cıkaLı oyuN içinDeki BiRçok sey paRaya döküLmüsTüR,bunLaRdan en iLqinc oLanı isE esKiden 3 Defa akTarma Hakkı weriLen karakteRLerin Akçe sisTemi iLe 295 akce Yani 3 tL kaRsıLıqında akTarıLabiLabiLmesidir...yakLasık 2 yıLdıR Sobee üyeLiqinde oynaMaktaYdım 2 yıL öncesine kadaR bir çok deFa hıRsızlık olayı başıma qeLmisti fakaT o zmn Lar yönetim duyarlı olduqu için defalarca oyunu bırakıp qeri oyuna dönmüşTüm..07.02.2011 tarihinde basıma qelen hırsızlık olayndan sonra hiç bir üyeliqin qüwenlik qarantisinin saqlanamadıqını anlamıs bulunmaktayım...daha önceleri karakter aktarımı için sobee üyeliqimize kayıtlı telefona'a bir kod qelirdi we biz o kod'u qirmeden karanter aktarımı onaylanmazdı fakat akce sistemi ile bu tamamen ortada kalkmıstır.öRneqin:Ben ahemT'in sfResini ele qeçirdim telefonu elime alıyorum 5 tL karsılıqı 500 akce satın alıyoRum ve ahmet'in ruhu bile duymadan karakterlerini istediqim herhanqi bir hesaba aktarabiliyorum yıllar'ca emek werip calısıyoruz bazı kendini bilmez insan qörünümlü yaratıklar 7n9l1x5g8a3s1 tarzındaki sfremizi qüvenlik acıkları nedeniyle buluyolar we haberimiz olmadan bütün karakterlerimizi yani 3 yıllık emeqimizi 3 adet karakterimi 9 tl karsılıqında 1 qünde ele qeçirip oyun içersinde keyfini sürebiliyor...we yöneTiM'e atılan onlarca mail'e qelen cewaplarda ellerinden herhanqi bisey qelmediqini bildirip sucu gsm oparatörünün baqlı olduqu sirkete atıyolar burdan acık acık söylüyorum gsm oparatörürün yada sirketinin herhanqi bir sucu yok siz resmen hırsızlara yol qösteriyorsunuz eskiden hiç bir ücret talep edilmeyen bir cok sey smdi paraya dökülmüs durumda karakter aktarımı için bile akce qerekli boyle sacma bir olay ben 3 yıllık ikw hayatımda ilk defa qörmüs bulunmaktayım...YöneTim' isine qeldiqi zaman herseyi 1 qün içinde halletmesini biliyor önceleri plus paket olan üyeliklerin kurtulma sansı war diyordunuz yaklasık 1.Bucuk yıldır plus paket abonesiyim ama siz sırf 3 tl daha fazla kazanmak için benim 3 yıllık emeqimi hırsızlara 1 qünde yem ettiniz diyeceqim su ki yönetim'in elinden her sey qeliyor ama elinizi bile kıpırdatmıyorsunuz sizin için üyeliqin içinde kimin olduqu önemli deqil sizin için önemli olan o üyelik oyunda online bulunsunda içinde katil de olsa olur hırsızda olsa olur arsızda olsa olur böyle bi yönetim istemiyoruz...eLinizden qeldiqi kadar oyuncularınıza yardımcı olsaydınız buqüne kadar belki ikv daha qüsel yerlere qelmis oLuRdu....
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Re: ''3 tL paRa kazanMak içiN 3 yıLLık eMek qiTsin öyLeMi....

Mesaj gönderen Tarky »

Arkadaşım , sanırım bir derdin var. Ancak insanlar"NORMAL İnsanlar" benim ve birçok arkadaşımızın kullandığı yazı ve düzgün konuşarak sorununu halletmeye çalışıyor. Eğer konuna bir cevap gelmezse bilki , kimsenin hiçbirşey anlamamasıdır. Daha okunaklı bir şekilde yazarsan eminim yardım alabilirsin
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

alaksı yok sen kımseye şifreni verme kımse senin bişeyine karışamaz.kac yıldır oynuyorum dıyorsun hala şifre vermemeyı öğrenememişsin.diyrsun kı en zor sifreyi bile güvenlık sorunuyla buluyorlar.güvenliğini üst düzeyde tut kardşim.gerekirse hiç msn ver oyundakilere gönderdikleri dosyaları alma.Sonrada yok yönetim söyle böyle tamam haklısın 3 tl karsılıgında karekter aktarma saçma ama birinin senin sifreni biliyorsa eski sistem de olsa çarları gene silerdi fark yok yani.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

xSagopaKajmerx yazdı:alaksı yok sen kımseye şifreni verme kımse senin bişeyine karışamaz.kac yıldır oynuyorum dıyorsun hala şifre vermemeyı öğrenememişsin.diyrsun kı en zor sifreyi bile güvenlık sorunuyla buluyorlar.güvenliğini üst düzeyde tut kardşim.gerekirse hiç msn ver oyundakilere gönderdikleri dosyaları alma.Sonrada yok yönetim söyle böyle tamam haklısın 3 tl karsılıgında karekter aktarma saçma ama birinin senin sifreni biliyorsa eski sistem de olsa çarları gene silerdi fark yok yani.
/alkış
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

kertenkele yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:alaksı yok sen kımseye şifreni verme kımse senin bişeyine karışamaz.kac yıldır oynuyorum dıyorsun hala şifre vermemeyı öğrenememişsin.diyrsun kı en zor sifreyi bile güvenlık sorunuyla buluyorlar.güvenliğini üst düzeyde tut kardşim.gerekirse hiç msn ver oyundakilere gönderdikleri dosyaları alma.Sonrada yok yönetim söyle böyle tamam haklısın 3 tl karsılıgında karekter aktarma saçma ama birinin senin sifreni biliyorsa eski sistem de olsa çarları gene silerdi fark yok yani.
/alkış
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Evocati
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Evocati »

önceden her karakterin 3 yada 4 (emin değilim) karakter transfer hakkı vadı. şu anda herkesin hakları alındı da her transfer için akçe mi gerekiyor ?
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Sadece birine şifre verdin diye çalınmıyor hesabın keylogger diye tabir ettiğimiz casus yazılımlada çalınabiliyor . Akçe ile tabir ettiğin herşeye katılıyorum . Yeni gözlükler geldi yeni gözlük almak istiyeceğiz ama yeni gözlüklerin kp'leri yüksek , ee bizde ne yapcağız hemen kp arttırıcı alcaz kp kascaz yeni gözlükleri alcaz ne oldu kp arttırıcı almış olduk ve yönetime para kazandırdık , yakında oyuna girmekte ücretli olursa şaşmayın .
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bazı aRkadasLar Daha sfRe diyoR qaLiba anLamadınız ama sunu beLirtmek istiyorum 7n9l1x5g8a3s tarzındaki bi sfreyi normal bi kullanıcını bulması kolay bi iş deqildir ayrıca sfremi ayda 1 defa deqistirmekteydim ve hep bu sekilde sifreler koymaktaydım şifremi 2 yıldır kendim ezbere bilmem şifremide benden başka bilen herhangi birisi yoktu..
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Demek ki varmış.
(Bkz:Keylogger)
(Bkz:Casus yazılım)
(Bkz:Internet Cafe'den Online Sistemlere Girmenin Zararları)
(Bkz:Her Yollanılan Dosyayı Kabul Etmeme)
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

hakLısın kardesim tamam bütün suç benim yönetimin herhangi bir sucu yok oldumu simdi? sacma sacma yorumlar yazmayın bizde biliyoz neyin ne oldugunu 2 yıldır evimden oynuyorum bu oyunu 40 yılda bir cafeye giderim cıkar cıkmazda şifremi degistiririm hadi diyelim ki şifremi kırdılar bi şekilde yönetimin nasıl elinden bişey gelmz bu kadar acizmi bu devasa oyunun yöneticileri??**

“Genel Etkileşim” sayfasına dön