Arkadaşlar Oyuna Tıkladığımda Önceden Güncelleme 12 ydi Şimdi 13'e Çıktı Ve Animation Diye Bi Hata Verdi Şimdide Güncelleme Oyuna Giriyorum Charı Seçiyorum Başlatıyorum.Ama Oyuna Girdiğimde Anında Düşüyorum..Yönetim Bi Yardım..
Oyun Hata Veriyor..!
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun Hata Veriyor..!
Merhaba,
Arkadaşlar Oyuna Tıkladığımda Önceden Güncelleme 12 ydi Şimdi 13'e Çıktı Ve Animation Diye Bi Hata Verdi Şimdide Güncelleme Oyuna Giriyorum Charı Seçiyorum Başlatıyorum.Ama Oyuna Girdiğimde Anında Düşüyorum..Yönetim Bi Yardım..
ops: :|
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: Oyun Hata Veriyor..!
güncelleme bile görünmüyor sunucu bağlantısı koptu dio giremiyorum :S
Yusuf
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Bende de Oldu Aama 1 Kez Charıma TIklıyorum Charım Arz Sancakta Charı Görüyorum Tak Oyundan Atıyor..! Yönetim Bi Bakın SU konuya pls s s
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
Merhaha,
Oyun dosyalarında eksik veya hata olabilir.Oyunu silip www.istanbuloyun.com adresinden indirebilir veya alternatif indirme sitelerini kullanabilirsiniz.Sorun çözülecektir.
Oyun dosyalarında eksik veya hata olabilir.Oyunu silip www.istanbuloyun.com adresinden indirebilir veya alternatif indirme sitelerini kullanabilirsiniz.Sorun çözülecektir.
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Merhaba,Schiller yazdı:Merhaha,
Sayın Schiller Benim 1 Ay ÖnCesine Kadarda Böyle Bi Hata Oluşmuştu Ama Geri 1 Gün Sürmeden Oldu Sadece Buyucume Giremiyorum Diğer Tüm Charlarıma Girdiğimde Rahatlıkla Oynuyabiliyorum.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

tamam oyundaki hata düzeldi ama bir sorunum daha var bnm arkadaşımın evindeki bilgisayar ile TTNET hesaplarına giriş yapılmıyorSchiller yazdı:Merhaha,
bi bağlantı hatası gibi bi ekran çıkıor reset attık saatti güncelledk falan hiç bişe olmuo söbee veya mynete giriyor bi çözümü varmı acaba
Yusuf
Merhaba,
Almış olduğunuz hatanın tespiti için lütfen oyun dosyalarının bulunduğu yerde ''Base'' klasörünün içindeki ''istanbuloyun_html'' adlı belgeyi destek hattına oyun hatası olarak gönderiniz.
Destek hattı :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
Almış olduğunuz hatanın tespiti için lütfen oyun dosyalarının bulunduğu yerde ''Base'' klasörünün içindeki ''istanbuloyun_html'' adlı belgeyi destek hattına oyun hatası olarak gönderiniz.
Destek hattı :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı