DUYURU & Bilgilendirme.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

DUYURU & Bilgilendirme.

Mesaj gönderen yarar »

Merhaba arkadaşlar aranızda dikkatini çekeceğini umduğum ( FUL ( EJDER , ECEL, ASAB-I KEHF, ) Materyalleri ( SATILIR ) Bununla ilgili olarak benimle özel görüşmelerini sizlere duyurum.

Aşağıdaki Sitemizden Bana Özel Olarak Ulaşa Bilceksiniz. Özel mesaj yolu İle İKV FORMDA Oyun İçerisinde Bu Konuyu Konusmayacağımı Sizlere Bildirmek İsterim.

[Url Silindi]

Schiller
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: DUYURU & Bilgilendirme.

Mesaj gönderen Alone01 »

Konu KiLit ..Lütfen :x
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Karakter satmanın yasak olduğunu bildiğin halde, satış işlemini bir çok kişiye duyurmak için başvurduğunuz yeni yol bu laf oyunları mı ? Söylemek istediğini parantez içinde söyle, gerisinde laf kalabalığı yap. Zaten sadece bunu oyuncular anlayacaktı da forum gözlemcileri ve oyun yetkilileri gerizekalı :)

Neyse, eminim her zaman yaptığın gibi karı gibi kıvıracaksındır... Buraya upload ettikten sonra ilk işim desteğe göndermek olacak, hadi kurallara aykırı işlem yapıyorsun hiç olmazsa böyle abidik gubidik işler çevirme de yaptığının arkasında dur.

Resim

Aslında bu fotoğrafı buraya eklememde ki amaçlardan birisi de [GM]Latherder'ın geçtiğimiz günlerde Chesterlp(Erkan) kardeşimizin yaptığı yasak olan durumu inceleyerek tag larını foruma eklemek kadar özen göstermesi ve gereken ceza mıydı bilmiyorum ama süresiz ban vermesidir. Umarım bu sistem herkes için uygulanıyordur!

İyi forumlar...
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

sen üzme tatlı canını orda ceza işlemi verecek bir olay varsa zaten verilir orda sahaser materyali var satılan materlerdir ve söz konusu maeryelden x 5 menekşe trksttalha arkadasıma sattım. yani senin gibi çekemeyen anten taksın misali sende takarsın bir anten olur biler 8-) ayrıca sanada materyel lazımsa satalım 8-)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alone01 »

Küfürlü İçerik Düzenlendi.Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı.

Schiller
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

SerkanSerkan yazdı:Karakter satmanın yasak olduğunu bildiğin halde, satış işlemini bir çok kişiye duyurmak için başvurduğunuz yeni yol bu laf oyunları mı ? Söylemek istediğini parantez içinde söyle, gerisinde laf kalabalığı yap. Zaten sadece bunu oyuncular anlayacaktı da forum gözlemcileri ve oyun yetkilileri gerizekalı :) ( artık bu cümle karsında oyun yöneticilerini küçük düşürme ve hakaret söz konusu var ve siz ceza vermeyecekseniz çok yazık ve üzücü )Neyse, eminim her zaman yaptığın gibi karı gibi kıvıracaksındır... Buraya upload ettikten sonra ilk işim desteğe göndermek olacak, hadi kurallara aykırı işlem yapıyorsun hiç olmazsa böyle abidik gubidik işler çevirme de yaptığının arkasında dur.

Aslında bu fotoğrafı buraya eklememde ki amaçlardan birisi de [GM]Latherder'ın geçtiğimiz günlerde Chesterlp(Erkan) kardeşimizin yaptığı yasak olan durumu inceleyerek tag larını foruma eklemek kadar özen göstermesi ve gereken ceza mıydı bilmiyorum ama süresiz ban vermesidir. Umarım bu sistem herkes için uygulanıyordur!

İyi forumlar...
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Biri küfür eder, birisi fotoğrafı ve parantez içinde söyleyip kıvranırsa insanların anlamıyacağını sandığı şeyi savunmaya devam eder...

En garibi de materyal satıyor, materyal satmak da ban sebebi olduğundan, şikayet edilme korkusundan dolayı resmi forum ve oyun içerisinde bu konuda cevap vermiyecekmiş :D

Neyse, sadece zeka sorunun değil, nasıl kıvırmaya çalışıp karakterinin değerini de gösteriyorsun :) Kendi kendine kıvran daha cevap vermem bu konuya, gereken moderasyonun yapılacağı kanaatindeyim çünkü tekrar söyleyim ne güzel pempe pembe alıntı yapmışsın boşa gitmesin, yönetim de oyuncular da buna inanıcak kadar saf degil. :)

İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.

Schiller
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen daimon »

abi sen bu adamı takma ya konuşsun yazsın :) 1 kere kestim diye milyon defa havalanırlar 1000 defa kesilince bal olur zaten. her neyse.
ben şey diceydim malzeme satmıyoduk biz hani ne oldu yaw ? :D
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Gökx loncasından bazı kişiler bana kaaf tutuyodu ömeri savunuyodu ama sonradan o kişiler bir bir özür diledi hepside ömere şunu verdm alamadım şu madenim onda var vermiyor dediler :D ben bu kişileri çok uyardm ama ne yazıkkı dinlemediler. artık takmıyorum sende takma wizard. :D
ResimByULuBay
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön