Konu açmıştım kayıp ayanıyor )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Konu açmıştım kayıp ayanıyor )

Mesaj gönderen Nostalgie »

66. sone adında bir başlıkla açmış olduğum konuyu bulamıyorum ? oyunda çantalardaki eşyalar kayboluyo hadi anlıyım onuda, konulardamı kayboluyo ? Veya silinmiş olabilir her hangi bi uyarı veya bilgilendirmede yok.oysa en sevdiğim sone lerden biriydi paylaşmak istemiştim..... bide şu ihtimal var SHAKESPEARE yabancı olduğu için yasak olabilir TÜRK oyunu nede olsa o zman şöyle yapalım... İSTİKLAL MARŞI nın beni bu günlerde en fazla etkileyen 3 kıtasını paylaşmak istiyorum oda yasaksa silersiniz artık ama en azından silerken,şiir sone marş forumda yasak yazılmaz derseniz bi daha paylaşmam.......... Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
MEHMET AKİF ERSOY
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Re: Konu açmıştım kayıp ayanıyor )

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Konunuz forum içerisinde ki yerine yani " Konu Dışı " na taşınmıştır. Silinme yada kayıp yoktur.

:arrow: viewtopic.php?f=64&t=56695
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Sizede merhaba hazır muhatap bulmuşken bişey daha sorucam konu dışı olduğuna kim karar veriyo ?? veya şöyle sorıyım cümlelerin içinde oyun kelimesi geçmesi yeterli olurmu konu dışı olmaması için ? eğer öyleyse bu konumda oyun kelimeside oyundaki çantalarda kaybolan eşyalar cümleside geçiyor umarım konu dışı olmaktan çıkarabilimişimdir....
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

sacma sapan konular ac oyunla ilgili olsun yeter ama edebiyat siir düsünce yazimlari nedense konu disì bölümüne tasiniyor.sacma yakinda forumda adam akilli yazan kalmayacak tilsim sunucusundaki evlatlik araniyor gibi bos sacma konular kalacak.biraz kültüre egitime bilgiyede izin verin onca genc beyinleri sadece ikv beyniyle yipratmayin.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Arkadaşlar İkv ile ilgili alakası olmayan konuların yeri konu dışı oluyor .

Bildiğiniz Gibi bu bir Online Oyun Forumu Edebiyatla uzaktan yakından ilişkisi yoktur . Edebiyat Eserleriyle ilgilide forumlar mevcuttur , oraya paylaşırsanız daha çok ilgi alırsınız , İlla paylaşacam diyorsanız yeri Konu Dışıdır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

konunu ben ihbar ettim ve taşıdılar sende ihbar et sende taşıttır ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Aferin iyi ettin ) şimdi ben sana bi kaç madde sayıyım... 1. eski forumdada cyeni forumdada genel sohbet bölümünde çok oyun dışı bilmeceler düşünceler en sevilen şarkılar ws ws paylaşıldı gayette keyifli olur. Demem oki burda işler kurallarla değil insiyatiflerle işler..2. forumu araştırdım konu dışı nerdedir bulamadım ben öyle bi başlık yok . konu dışı=silindi gibi bişey oluyo.3.Bakmakla .görmek çok farklı iki olgu sen bakmışsın ama bişey görmemişsin.ve 4 İhbarı yaparken tamda benim olmasını istediğim şeyi yaptıgnı düşündünmü hiç ?.... artık taşınabilir ister konu dışına ister kilit insiyatiflerine bırakıyorum )
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

yazılar bölümüne bakmanı öneriyorum konu dışından kasıt forum dilinde şu anlama gelir yeri burası değil ;)

1 sana göre kural nedir insiyatif nedir bilemem fakat oyun maddiyata dönüştü web programlamadan ve arama motorlarının site ziyaretlerinde baktıkları konuş düzen oluyor bu düzeni sağlarlarsa para kazanabilirler eskiden böyle bir amaç yoktu

2 zaten yukarıda cevabını vermişim

3 sen benim baktığımı yada gördüğüme nasıl bir kanaat getirebiliyorsun ki şayet bakmış olayım bu hiç bir şeyi değiştirmez her insanın gözü aynı renk değildir

4 benim düşündüğüm şey bana göre doğru olanı yapmak senin bir şey isteyip istememen beni pek alakadar etmemek ile birlikte konunu taşıtmakla ne isteyebileceğini kavrayamadım yazılar bölümünde o konunun yer almasını istiyorsan oraya açman yeterli olacaktı :D
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön