Panodan Süresiz Uzaklaştırıldınız ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
isimsizisim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Panodan Süresiz Uzaklaştırıldınız ...

Mesaj gönderen isimsizisim »

isimsiz yazdı:Yönetim Yalakası Olmanın Amacı Nedir ? Bu Kadar Kadar Kiş Haksız Bi Se Mi Haklısın . Biz Diyoruzki Bize Bizlere Güzel Bir Oyun Verilsin KARŞILIKSIZ Bir Kaç Etkinlik Yapılsın . Sizin Gibi Enayiler Yüzünden Çıktıkça Tepemize Çıkıyolar . Senin Gibi Hakkının Aramayanlar Yüzünden Hep Böyle . Sen Böyle Olmaya Devam Et Sen Böyle Yaptıkça Bütün Hayatın Boyunca Senin Tepene Çıkarlar Haklı Olduğumuz Konuda Hakkımızı Aramıcazda Ne Zaman Arıcaz

Not ' 1 ' : 15 16 yaşında Olduğumuzu Nerden Çıkardın :roll:

Not ' 2 ' : 15 16 Yaşındakilerin Hepsi Baba arası Yemiyor ;)
Evet Arkadaşlar Bu Yorumundan Sonra İsimsiz Hesabım Süresiz Panodan Uzaklaştırılmıştır

Yönetim Size Sesleniyorum Gerçekleri Duymak Hoşunuza Gitmiyormu ? [İçerik Düzenlendi] ? Ulan Biraz Erkek Olun Da Adm Gibi Açıklama Yapıp Ban Atın Bizim Sayemizde Buralara Geldiniz Biz Destek Olduk Biz Plus Aldık Ama Siz Bir Yorum Sonucunda ( Artık O kadar Ağır Gelmiş ki ) Böle Yapıyosunuz Gerçekleri Duymaya [İçerik Düzenlendi] Defolun Gidin Gmlik Sizin Gibi [İçerik Düzenlendi] Göre Bir Makam Değil. Hadi Bu Hesabımada Ban Atın Hadi Bu Konuyuda Silin Ne Olcak Dimi Alt Tarafı Bi Oyuncu Eksilir Nolcak Dimi Alt Tarafı 1 Kişi Plus Almaz

Artık İKV Benim İçin Bitmiştir . Tamamen Yönetim Değişirs Beyininin İçinde Fasulye Tanesi DEĞil Beyin Olan Bir Yönetim Gelirse Dönerim Oyuna .

Uygunsuz İçerik Düzenlendi.

Forum Hesabınız 14 Gün Uzaklaştırıldı !

DoNotDisturb
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Panodan Süresiz Uzaklaştırıldınız ...

Mesaj gönderen mizan »

DoNotDisturb
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

DoNotDisturb
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ISagopaKajmerI »

sen ne yaparsan yap yönetim haklıdır.Bu işler burda böyle gidiyor.Adelet kavramı maalesef burada geçersiz.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön