Küfür Etmedim Susturuldum .s
Küfür Etmedim Susturuldum .s
Arkadaşlar demin susturuldum.Küfür etmedim birşey yapmadım neden böyle oldu anlamadım.Oyundan cıktım girdim bir baktım ki karakteriniz bir yönetici tarafından susturulmuş.Cezaya itiraz edebiliyor muyuz lütfen bir bilgi.Hatta bi abimle konusuyordum klandan küfür ve baska birşey demedim de anlayamıyorum.
Re: Küfür Etmedim Susturuldum .s
Cezanıza itiraz edebilirsiniz ;
İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Sayfası : www.istanbuloyun.com/support.aspx
İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Sayfası : www.istanbuloyun.com/support.aspx
2009-2013
belki bir hata olmuş olabilir.
tekrar deneyin ama eğer gene açılmazsa o zaman arkadaşın dediğini yapın.
tekrar deneyin ama eğer gene açılmazsa o zaman arkadaşın dediğini yapın.
akçe satılır e pin satılır gibi şeyleri şikayet etmek gereksiz mi ? soru olarak söledim yanlış anlaşılmasınBayxaslan yazdı:Veya haksız yerede bir kişiyi şikayet etmiş olabilirsin

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Karakterinizin almış olduğu ceza ile ilgili bilgiye; " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini Ceza itiraz - Bilgilendirme olarak düzenleyerek İKV Destek Takımı aracılığı ile ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!