MOBİL ÖDEME İLE İSİM DEĞİŞTİRME YAKINDA!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MOBİL ÖDEME İLE İSİM DEĞİŞTİRME YAKINDA!

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Son aldığım bilgilere göre yönetim avea ve turkcell firmalarıyla mobil ödeme işlemi hakkında görüşmüşler yakında sonuca bağlanır isim değiştirme kodlarını artık çok daha kolay satın alabileceğiz bunun için yönetime çok teşekkürler sizlerinde mesajlarını bekliyorum ve gm ler buraya yorum yaparsa sevinirim son bilgileri vermek için sabırsızlanıyoruz!
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: MOBİL ÖDEME İLE İSİM DEĞİŞTİRME YAKINDA!

Mesaj gönderen Reader »

güncelllllllllllll HADİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BE
Reader
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

Selam . .
Öncelikle, son aldığım bilgilere göre demişsin. Resmi bir kaynaktan mı aldın bu bilgiyi ?
İsim Değiştirme E-Pin'lerini Mobil Ödeme ile almak, herkese kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor. Çünkü bir çok kişi Üyelikal ile uğraşmak istemiyor. Bir diğer konu ise; Üyelikal'da bu E-Pin'ler, 3 Aylık Plus Paket ile satılıyor. Plus Paket olmadan sadece İsim Değiştirme E-Pin'leri "İKV Dükkan" da satılırsa çok güzel olacak.
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Locus yazdı:Selam . .
Öncelikle, son aldığım bilgilere göre demişsin. Resmi bir kaynaktan mı aldın bu bilgiyi ?
İsim Değiştirme E-Pin'lerini Mobil Ödeme ile almak, herkese kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor. Çünkü bir çok kişi Üyelikal ile uğraşmak istemiyor. Bir diğer konu ise; Üyelikal'da bu E-Pin'ler, 3 Aylık Plus Paket ile satılıyor. Plus Paket olmadan sadece İsim Değiştirme E-Pin'leri "İKV Dükkan" da satılırsa çok güzel olacak.
İkv desteğe mesaj atmıştım ve bazı ön görüşmeler yapılması gerekiyormuş ve geleceğini biliyorum ve sayın Lathander'da açıklamıştı listemizde diye yani gerçekleşecek gibi gözüküyor hem bizler için çok kolaylık olacak hemde ikv kazanacak diye düşünüyorum kutu satışlarını 2'ye de katlar.
ReGaLuaS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön