Biz dedik ki hiç kılınçtan ateş buz çıkarma diye dalga geçiyoduk Metin 2 ile onuda yaptınız dedik hiç o kdr çok vurulurmu hasarları 2 katına çıkardınız dedik sizi kandırıyorlar size m satıyorlar siz ise akçe satınız O ZAMAN BİZİM Metin 2 DEN FARKIMIZ NE YÖNETİCLER SÖYLEYİNDE ANLAYALIM....OYNUNU KURDUN MİLYONLAR OYNADI... BAŞKASINI ÖZENECEGİNE KENDİNİ ÖZENDİR VE KENDİNE ÖZEN ....
BLUEDRAGON
POWERXICEFREHS
İKV =METİN2
Re: İKV =METİN2
Bak kardeşim hep diyonuz ki ikv gelişsin gelişsin. Gelişiyo onu da beğenmiyonuz . Ya hiç bişey istemeyin ya da bişey istediğiniz zaman gelene aykırı bi görüşte bulunmayın . Şu anda oyun bence o kadar görsel bir şölene dönüştü ki ... Savaşçının alevlere bürünmüş eceli , Şifacının yarasaları,Büyücülerin kadim ustaları Ejderha'lar ... Ancak bu kadar güzel ele alınabilirdi...Olayı büyütmeye gerek yok ...
Tüm İkv oyuncularına hayırlı olsun ...
Tüm İkv oyuncularına hayırlı olsun ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Re: İKV =METİN2
Memnun Değilsen Bırak Oyunu Kalabalık Yapma..cihannn yazdı:Biz dedik ki hiç kılınçtan ateş buz çıkarma diye dalga geçiyoduk Metin 2 ile onuda yaptınız dedik hiç o kdr çok vurulurmu hasarları 2 katına çıkardınız dedik sizi kandırıyorlar size m satıyorlar siz ise akçe satınız O ZAMAN BİZİM Metin 2 DEN FARKIMIZ NE YÖNETİCLER SÖYLEYİNDE ANLAYALIM....OYNUNU KURDUN MİLYONLAR OYNADI... BAŞKASINI ÖZENECEGİNE KENDİNİ ÖZENDİR VE KENDİNE ÖZEN ....
BLUEDRAGON
POWERXICEFREHS
Tskxsubayım Alayına Kay...rım
:mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!