LOnCa
- Cratos
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Sibilings Of Times
LOnCa
Acaba yaş sorunu olmayan fazla para almayan (hatta hiç almayan ) dürüst temiz bir lonca varmıdır ? Varsa lütfen söylesinde bizde öğrenelim.
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa

Re: LOnCa
Cratos yazdı:Acaba yaş sorunu olmayan fazla para almayan (hatta hiç almayan ) dürüst temiz bir lonca varmıdır ? Varsa lütfen söylesinde bizde öğrenelim.
:idea: Sonx Hanedanx Zamanx Brothersx Vipx Kurmayx Redsx Choosensx Dengex harici bu tanımlardan hiç birine uymaz belki onlarda sözcüklerinin tamamına uygun değildir ama Bu sözcükleri kullanan birine Sonx Vipx Kurmayx Redsx Choosensx Dengex Hanedanx Zamanx Brothersx ' hariç önerebileceğim bir lonca yoktur çok lonca saymış olabilirim ama inan bunun x 5 katı lonca var :ugeek: .. tarafsız yaklaştım ..girmek istersen loncaya bunlardan birini denemelisin tabiki alırlarsa :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
SeRRuh yazdı:Sonx'lerde Giriş ücreti 50 milyon
ben teklif etmiştim bi ara benden 150 istediler
senin gibi gerizekalıyı
alcakları varsada artık loncaya almazlar..
adamın işi gücü yok forumda biri lonca istesede alsam loncaya die bakıodur emin ol xD
adamın işi gücü yok forumda biri lonca istesede alsam loncaya die bakıodur emin ol xD
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
SeRRuh yazdı:Sonx'lerde Giriş ücreti 50 milyon
Yok ağabey ben birine bakıp çıkıcam. :lol: :lol:
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...