Uzun bir süre boyunca büyük bir heycanla sonuçların açıklanması bekledik.
Sonuçlar açıklandı sonra çeşitli karmaşalardan dolayı yeniden bir sonuçlama gerekti.
Bunu da bekledik sabrettik.
Asıl birinci açıklandı oh be dedik.
Ödüller yakında dağıtılacaktır dediler sevindik,
Ancak ortada ne ödül var ne bu konu hakkında açıklama yapan bir GM...
Örneğin geçen gün 1 lvllik çar ile küfür eden bir karakteri cezalandırmak için [GM]CaptainATX Tılsım sunucusunda mısır çarşısını ziyaret etti ve gereken cezayı ilgili kişiye verdi.
Aradada geyik yapmayı ihmal etmedi tabi.Gırgır şamatanın arasında bende görsel kategorisinde mansiyon ödülü kazandığımdan dolayı merakla ödüller hala açıklanmayacakmı diye sordum.
Cevap alamadım, 5 dk sonra bir daha sordum.
Yine cevap gelmedi.Ama bir yandanda şamata yapmaya devam ediyordu söyle kanalından.
Sinirlendim ve özeline şöyle yazdım sanırım ödülleri açıklamayı hiç düşünmediğiniz gibi cevap vermeyide düşünmüyorsunuz dedim birazda cevap alabilmek için sıkıştırdım kendisini.
Ama kendisi tek cümle etmekten aciz bir durumda oyundan kaçmayı tercih etti.
Neyse bunada eyvallah deriz.
Yeterki bu kadar zaman beklettikten sonra birincilere yani biz sıralamaya girebilenlere güzel bir ödül versinler.
Bizim gönlümüzü alsınlar.
Kalkıpta mansiyon ödülü olarak 10 tane iksir vericeklerse boşuna uğraşmasınlar.
Onun yerine bir konu açıp ana mansiyon ödülü hakedenlere küfür etsinler eminim daha makbule geçer.
Hakkımızı istiyoruz bu kadar bekletmenin karşılığı olaraktan bizi yüz üstü bırakmaycağınıza inanmak istiyorum her ne kadar zor olsa bile.
Nede olsa etkinlikte bile yamuk yaptılar.
Başta bir karakter en fazla 2 isim değiştirme e-pini kazanabilir dediler.
Sonrasında bir karakter en fazla 1 kere isim değiştirme e-pini kazanabilir dediler.
Şimdide kalkmış sadece 3 kişiye verilecek diyorlar.
Güya yanlışlıkmış.Hadi o yanlışlıkta oyunda yaptığınız duyurulardamı yanlışlık büyük ödül büyük ödül diye bağırdıklarınızdamı yanlışlık?
Umarım Fan Art yarışmasında da böyle bir şey yapmıycak kadar vicdanları vardır.
Ben yazıcağımı yazdım gerisi yönetimin insiyatifine kalmış.Bana kalırsa mansiyon kazananlarda bir nadide eşya ile ödüllendirilmelidirler.
Saygılar...
Fan Art Ödülleri Hk.
-
godfreyxdufy
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
-
godfreyxdufy
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları