''Neden aceBA''...DesteK Takımı??
''Neden aceBA''...DesteK Takımı??
ArkadaşLaR geçenLeRde Başıma Bir Hırsızlık oLayı geLdi 2 yıL araDan SonRa Hesabımı Tekrar Soymayı başarDıLaR Hesabım Sobee'Ydi Ve Calan hıRsız Benim Hattımı nasıL oluYorSa eliNe geçiriYoR pin kodunu turkceLL müşteri hizmetlerinden temin ediyoR Ve benim onayım olmadan 3 yıldır oynadıgım karakterleri başka bi hesaba aktarabiliyor olayı destege 3 defa gayet acık bi şekilde anlattım ve yapmam gerekeni sordum bugün 5. gün ilk mail atışımdan bu yana geçen olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap alamadım savcılıga suç duyurusunda bulunucam pazartesi günü hattın son bir aylık hizmet dökümünü cıkartıcam gerekirse müşteri hizmetlerinden hattın calındıgına dair döküman alıp forumda yayınlıycam ama ALLAH rızası için olumlu yada olumsuz bi cevap verin bu kadar duyarsız olmanız gerçekten adamı şaşırtıyor aradan 20 gün geçincemi cevap atcaksınız calan herif bütün carı boşaltıp içindekileri cope atıp karakterleri sildigi zaman mı cevap verceksiniz anlıyamadım gitti zaten calan boşaltmıştır coktan derdim çar yada oyun degil ben emegimin peşindeyim gereken neyse yapıcam hırsızı bulup gerekli yerlerede şikayet edicem sanalda olsa hırsızlık suçtur sizde biraz duyarlı olsanız bu ve bunun gibi olaylarla sık sık karşılaşmayız...