ICF = İKV ? Gir destek ver ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

ICF = İKV ? Gir destek ver ;)

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Selamlar bıze daha kendı urettıklerı ısım degıstırmeyı cok goren Sobee ekıbının ICF de dagıttı hedıyeler saskınLık yaratıor ıkv den sonra oyun hayatına gıren bu oyun bıLdınız gıbı yazın dunya kupası turnavasında araba bıle vermıstı :)) 15 tatıLde ıse verılen hedıyelere bı bakın derım ben bu oyunu 3 senedır oynuoRum kendı hesapıma aldım pLusları geç baska kp kastım carlara aldım pLuslar hattı hesabı yok ama karSıLında ne adam gıbı bır etkınLık ne adam gıbı bır turnuva gorebıLdım uyduruktan etkınLıklerle oyuncuları kandırmaya calıstınız .... Son yaptınız etkınLık belkı az da olsa kurtaracaktı ama ısınıze gelmedı tabı her gun bır sunucudan 36 kısıye e pın vermek :)) onca destek ekıbı uyesı onca Gm onca forum yetkıLısı ne yaptı ?? yenı bır bolge ıcınmı calısıoRsunuz cemberlıtaş ıcın ? Forum yetkılılerı konu kıtlemekten baska ne ıs yapıor :)) destekte kullandınız adamlar testlerden baska ne yapıor ?? oyuncular arasından seçtınız Gm ler ne yapıor ??? Hangı Gm benım kadar sıfacı hakkında bıLgısı var??? nıck vermek ıstemıorum ama oyuna gıren Bır gm ye oyun acıklarından sıfacı acıklarından soyledımı bana verecek Cvp bulamadı :)))) ve bu adam Gm :)) bız normal oyuncu statusundeyız ama adamdan daha cok şey bılıoruz :)) haa ıkv yonetımını en begendım zamanlar Mynet Moderasyon takımı MOMT ların oldu zamandı adamlar ıslerını yapıoRdu :)) Mynet ısıne gelmedı Turk Telekom daha cok parayı verdı dıye Telekomla anlasdınız pekı telekom ney rezıllın once gıdenı :)) neyse konu sapmaya başladı nasıl olsa forum yetkılısı kıtlıcek bosuna yormayım kendımı assada attım konuya bakın ve hedıyelere ıyı bakın :)

http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=7&t=11026
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ICF = İKV ? Gir destek ver ;)

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İCF'yi ayrı İKV'yi ayrı ekip hazırlıyor galiba ama bizim ekip çökük tıpkı fifanın konsolda iyi pc de kötü olması gibi
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

:geek: :geek: :geek: DEstek veriyorum Çağlayan meydanında toplanmak üzere

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

VARSA YOKSA İ CAN FOTBAALL ZATEN İKV ' Yİ HİÇ DÜŞÜNEN YOK ! GERÇEKTEN YOK ! DÜŞÜNSEYDİNİZ BURADA BİNLERCE İKV OYUNCUSUNU KARŞINIZA ALMAZDINIZ ! ULAN BEN BU OYUNU YAPSAM İTİBARIM YIKILACAĞINA CEBİMDEN VERİRİM O E - PİN PARALARINI BE ÇOK GÖRDÜNÜZ BİZE E - PİNLERİ YAZIK SİZE BE UTANIN KENDİNİZDEN! BUNU UNUTMUCAZ 1 AY DA GEÇSE HER ZAMAN GÜNDEMDE TUTUCAZ SİZ MERAK ETMEYİN !
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Sonuc olarak 2 sıde Sobeenın ve sobee yapımı oyunlar :)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

Merhabalar..

Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :

:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Merhabalar..

Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :

:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
YAPTIKLARI TEK İŞ BU ;)
Kullanıcı avatarı
Veyy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Veyy »

I Can Football Federasyonu'dan Karne Hediyesi! Yarıyıl tatili boyunca 15 günde 15 Ödüllü Turnuva!

Turnuva süresince 2 Adet Samsung B7320 Omnia Pro cep telefonu, 15 Adet Avea 3G Jet Mobil Modem, Onbinlerce ICF Kredi, Milyonlarca ICF Para hediye!

Böyle bir turnuva İ.k.v.'de yapılıyor hediyesi isim değiştirme hakkı hemde herkesle dalga geçerek veriyorlar. İşte ben buna oyun derim (:
Veyy Veyyxşifa Veyyxbüyü Dadaşxveyy

Resim

Resim

Okuyun, Görün, Sövün...
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

Veyy yazdı:I Can Football Federasyonu'dan Karne Hediyesi! Yarıyıl tatili boyunca 15 günde 15 Ödüllü Turnuva!

Turnuva süresince 2 Adet Samsung B7320 Omnia Pro cep telefonu, 15 Adet Avea 3G Jet Mobil Modem, Onbinlerce ICF Kredi, Milyonlarca ICF Para hediye!

Böyle bir turnuva İ.k.v.'de yapılıyor hediyesi isim değiştirme hakkı hemde herkesle dalga geçerek veriyorlar. İşte ben buna oyun derim (:
VE BURADA %100 HAKLI OLMAMIZA RAĞMEN YİNE HAKSIZ OLAN GM LER TARAFINDAN BİZ OLUYORUZ ONLAR KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYOR.KARDEŞİM SEN BURADA 500 - 600 TANE E - PİN VEREMİYORSAN HİÇ DURMA OYUNU KAPAT ZATEN.BİZ PLUS ALARAK O ZARARI ÇIKARTIRIZ MERAK ETMEYİN.PLUSTA PLUS OLSA İTEM DİYE BİRŞEY YOK YA NEYSE !
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

ICF'de ki etkinliği ödül sponsoru Avea'dır.Ama İKV'de sponsor yok :!:
http://forum.icanfootball.com/viewtopic ... 026#p78783
Resim
Resim