Bu kandırmaca mevzusunda sorumluluğu üstlenen arkadaş ne duruyorsun ? Yarım yamalak bir savunma ile bizleri tatmin edebileceğini mi sandın ? Bize adam gibi çıkıp diyebilirsin. :arrow: Evet haklısınız biz yan yattık. S..tık.
Yahu bu kadar kolay mı insanları kandırmak ? Gelelim destek ekibi denen [içerik silindi] . Her konuya kopyala yapıştır mantığıyla kilit koymanız sizi bir nebze de olsa utandırmıyor mu ? Bu kadar mı insanlıktan çıktınız ? Hiç mi gururunuz ve onurunuz yok ?! Bu kadar mı kölesiniz ? Biriniz çıkıp da diyemiyor mu evet burda bir haksızlık var biz ne yaptığımızın farkında değiliz. Biz bu işi beceremedik diye !? Biz bu oyuna paraları kandırılmak için vermiyoruz.
BİZE NE DENDİYSE ONUN YERİNE GETİRİLMESİ GEREKİR. SİZ DE İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ DURUMUN FARKINDASINIZ EMİNİM. HATA MI ? NE HATASI ? HANGİ HATA ? YALANLAR NE ZAMANDAN BERİ HATA OLDU ?
Hakaret barındıran içerik . 2 hafta forum hesabınız kapatılmıştır.
TATLISU
Sorumluluklarını bilmeyen olgun arkadaşlar.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sorumluluklarını bilmeyen olgun arkadaşlar.
boşa uğraşma kardeş birşey yapılacağı yok!
etkinlik salonuna sürekli aynı kişiler alınıyor dediğimizde kodlamada problem var düzeltemiyoruz diyen yöneticiden elbette böyle bir açıklama beklenirdi!
bir etkinlik salonunun kişi sayısını artıramayan yöneticidende ödülü kaldırması beklenir tabikide!
etkinlik salonuna sürekli aynı kişiler alınıyor dediğimizde kodlamada problem var düzeltemiyoruz diyen yöneticiden elbette böyle bir açıklama beklenirdi!
bir etkinlik salonunun kişi sayısını artıramayan yöneticidende ödülü kaldırması beklenir tabikide!
http://bit.ly/qM7njk
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
EveT yalakalar her zaman kazanır bu nereye kadar gidicek hiç bilmiyorum bu zihniyetle nereye varılcak onuda anlamıyorum evet problemizi biliyorum gmler bir iş yaptınız ama beceremediniz bunun altından kurtulmak ortaya çıkın ve Biz Beceriksiz GM yiz deyin herkes anlayışını göstersin bu işler Veterenerlikten Gm ye Terfiye etmeye benzemez..! :evil:
xLORDMASTx-FaTiHFaTSaLı-Lordmastxx
xLORDMASTx-FaTiHFaTSaLı-Lordmastxx
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

Sonuna kadar haklısın Ahmet.. Görevlerini iyi yapamıyorlar 2 gün önce desteğe mail attım hala cevap gelmedi.. Forum modları desen zaten her konuya kopyala yapıştır
o yazıyı yazan kişi istifa etsin böylece sorun çözülür
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>