Ben etkinliklere katılmadım,ama görüyorum ki iyi kide katılmamışım.Katılan arkadaşlara vaaadedilen isim e pin hakkı verilmiyor. Sizlerle oyun oynanıyor arkadaşlar. (Katılanlar için söylüyorum.) Yönetim demedi mi, savaşı kazanan klanın tüm sakinlerine verilecek e pin diye ? Neden şimdi 360 derece dönüş yaptılar, sadece en güçlü olana verilecekmiş miş te güleyim bari. Desenize herkese o kadar isim e pini verirsek , kutu alan olmayacak böylece bizde para kazanamayacaz diye
İkv yönetimi 2 yüzlüdür. Yapımcısı oyunu unutmuştur,oyuna bakan oyuncu kırması gm ler de iş yürütememektedir.
Evet,arkadaşlar yukarıda yazdığım yazılar yüzünden PANODAN KALICI OLARAK UZAKLAŞTIRILMIŞ diğer forum hesabım. Sadece gülüyorum var ya, oyuna ara sıra girmeyi planlıyordum bu saatten sonra ikv benim için tamamen bitmiştir. Aklı olan bu beyinsiz yöneticilerin işlettiği oyunda durmaz. Evet sadece yukarıda yazdığım yazı,yöneticileri korkutmuş olacakki panodan KALICI OLARAK UZAKLAŞTIRILDINIZ dendi diğer hesabımda. Aferim yönetim haklı olanları her zaman yasaklayın,çekemezsiniz zaten yemez . :twisted: gm lerinizden biri bayan bir oyuncuya sarkmış zamanında evli ha bunuda unutmayın Her pisliginizi ortaya dökücem... Bundan sonra bu oyun benim için bitmiştir, hadi eyvallah...