İKV ne kadar kota götürür
- thedeadcol
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İKV ne kadar kota götürür
evet arkadaşlar İKV ne kadar kota götürür ?
Re: İKV ne kadar kota götürür
bilmem
eğer paralımı olarak kasdediosan ücretsiz bir oyun

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
30 gün boyunca sürekli oyunda olduğunuzu düşünürsek yaklaşık 300-400 mb'lık bir kota harcaması yaparsınız.
Bilginize
Bilginize
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Yazdığımız yorumları silme FATİH Ayıp artık hem konu kitliyorsun bide yorumları siliyorsun Yazık...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
YORUMLARI SİLİYORSUNUZ TAMAM ONU ANLADIKTA BARİ MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ.30 GÜN SÜREKLİ OYNASA 1 GB KOTAYI RAHATLIKLA GEÇER.VE BEN 4 GB LIK KOTAMI GÜNDE 2 - 3 SAAT İLE RAHAT RAHAT KOTAMI AŞIYORDUM.SINIRSIZA GEÇENE KADAR...Fatih yazdı:30 gün boyunca sürekli oyunda olduğunuzu düşünürsek yaklaşık 300-400 mb'lık bir kota harcaması yaparsınız.
Bilginize
EXCELLENCE
İKV sunucuları ile bilgisayarınız arasında yanlızca data alışverişi olmaktadır.Diğer bir deyişle müzik,görsel öğe vb veri alışverişi olmamaktadır.Dolayısıyla İKV oynadığınız sürede yanlızca MSN yazışması kadar kota harcarsınız.Excellence yazdı:YORUMLARI SİLİYORSUNUZ TAMAM ONU ANLADIKTA BARİ MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ.30 GÜN SÜREKLİ OYNASA 1 GB KOTAYI RAHATLIKLA GEÇER.VE BEN 4 GB LIK KOTAMI GÜNDE 2 - 3 SAAT İLE RAHAT RAHAT KOTAMI AŞIYORDUM.SINIRSIZA GEÇENE KADAR...Fatih yazdı:30 gün boyunca sürekli oyunda olduğunuzu düşünürsek yaklaşık 300-400 mb'lık bir kota harcaması yaparsınız.
Bilginize
Bilginize
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
O zaman beni MORT ettiğin için özrümü kabul et? Teşekkürler.Saygılar , Sevgiler sonsuz ...Fatih yazdı:İKV sunucuları ile bilgisayarınız arasında yanlızca data alışverişi olmaktadır.Diğer bir deyişle müzik,görsel öğe vb veri alışverişi olmamaktadır.Dolayısıyla İKV oynadığınız sürede yanlızca MSN yazışması kadar kota harcarsınız.Excellence yazdı:YORUMLARI SİLİYORSUNUZ TAMAM ONU ANLADIKTA BARİ MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ.30 GÜN SÜREKLİ OYNASA 1 GB KOTAYI RAHATLIKLA GEÇER.VE BEN 4 GB LIK KOTAMI GÜNDE 2 - 3 SAAT İLE RAHAT RAHAT KOTAMI AŞIYORDUM.SINIRSIZA GEÇENE KADAR...Fatih yazdı:30 gün boyunca sürekli oyunda olduğunuzu düşünürsek yaklaşık 300-400 mb'lık bir kota harcaması yaparsınız.
Bilginize
Bilginize
EXCELLENCE
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Lodos Muhafızları
Bu sefer Fatih e katılıyorum,çünkü bendede öyle oluyor.30 günde 400 mb falan yiyor,hadi diyleim face zart zurt arada 500 mb olur.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Valla bilmiyom ama benim kota aşıordu 6gbye geçtim rahatım
WONKA