Yetenekler:
Defansif:15
Sakınma:15
Süpürme:15
Dikkat Dağıtma:15
Durdurma:15
İsabet Saptırma yada Kanatma:15 (göreve yrdm için isabet saptırma ws de kanatma iyi)
Savaş narası:1
Sarsılmaz:1
Depar:1
Kanatmayı 15 yaparsanız İsabet saptırma:1
4 puan kalıyo gerisini kafana göre dağıt.(Depara wersen fena olmz.)
İtemler:
Max. Enerji ve Savunma veren eşyalar.Max. Enerji dizerseniz daha iyi çünkü;sakınma werdiği enerjiyi 2 katına çıkarıyor.
Elinizde Max. Hasar + Saldırı yada Max. Hasar + Kritik veren bir silah olabilir.Zırhınızı yüksek enerji weren zırh bulmadığınız sürece Max. Hasar giyin yada Savunma.
Wsci Tank!
Wsci Tank!
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
Re: Wsci Tank!
süpürme 15 puan iyi iş görüyor ama ofansiv olmadan süpürme bir hiç..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Bence işe yarıyo hiç yetenek wurmamaktansa süpürme wururuz.Hem Tank lar çok sağlam oldukları için tek kişi yatıramaz kolay kolay başına 5-6 kişi toplanır böyle zamanlarda çök işe yarıyoTokerx yazdı:süpürme 15 puan iyi iş görüyor ama ofansiv olmadan süpürme bir hiç..
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
eline latif alırsan hiç vurmama gibi bi şansın olmaz ben tank savaşçıyla tüfek aldım elime büyücü kestimByToxic yazdı:Bence işe yarıyo hiç yetenek wurmamaktansa süpürme wururuz.Hem Tank lar çok sağlam oldukları için tek kişi yatıramaz kolay kolay başına 5-6 kişi toplanır böyle zamanlarda çök işe yarıyoTokerx yazdı:süpürme 15 puan iyi iş görüyor ama ofansiv olmadan süpürme bir hiç..![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
:mrgreen:Tokerx yazdı:eline latif alırsan hiç vurmama gibi bi şansın olmaz ben tank savaşçıyla tüfek aldım elime büyücü kestimByToxic yazdı:Bence işe yarıyo hiç yetenek wurmamaktansa süpürme wururuz.Hem Tank lar çok sağlam oldukları için tek kişi yatıramaz kolay kolay başına 5-6 kişi toplanır böyle zamanlarda çök işe yarıyoTokerx yazdı:süpürme 15 puan iyi iş görüyor ama ofansiv olmadan süpürme bir hiç..![]()
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi