Nasıl Müjde Ama ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Nasıl Müjde Ama ?

Mesaj gönderen rapper »

Evet ! Yönetim açıklamayı yaptı ! Madenlerin sayısı ve yenilenme süreleri arttı. GM'ler tüm madenleri turlayın diyor 20 dakika içerisinde. Unuttuk ya tüm karakterlerde DEPAR denilen yetenek vardı. İsterseniz ukala diyin isterseniz başka birşey ben bu madenlerin süresinin uzatılmasından hoşnut değilim. Nedenlerini de sıralayım sizin için:
1- Hangi maden nerede bilmiyoruz.
2- Hangi maden ne kadar sürede çıkar bilmiyoruz.
3- Her madenin nerede olduğunu ezberlemek zor cünkü 16 maden var.
4- Madenle geçimini sağlayanlar artık avuçlarını yalamak zorunda.
5- Maden fiyatları zaten yüksek miktarda ve madenlerin artık ender çıkması nedeniyle fiyatlar tavan yapacak.

düşünürsem daha bir sürü neden bulurum ama bu 5 tanesi bile yetiyor bu güncelleme için.
Eminim oyunun %60'ndan fazlası geçiminin çoğunu maden çekerek yapıyordur.Ama artık eskiden kazandıkları paralarla geçimlerini sürdürecekler.Peki oyuna yeni başlayanlar veya zamanında madenle haşır neşir olmayanlar ne yapacak ?
Yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar en azından benim gibi düşünenlerin sayısını bilmek isterim.

Saygılar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Nasıl Müjde Ama ?

Mesaj gönderen Forumkral »

Şu yazdığın 5 sonuç kime göre çıkar ancak maden zulalamış karaborsacı oyuncuya göre neden kızıyorsunuz çok eminim çünkü artık sizin o alıştığınız sistem yok madenleri rahat çekemeyeceksiniz asıl oyunculuk başladı.
Ha şimdi kalkıp İkv çok oyuncu kaybeder diye tehtid savuracaksın varsın kaybetsin asıl oyuncular kalsın gerisi gerekmez.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Forumkral yazdı:Şu yazdığın 5 sonuç kime göre çıkar ancak maden zulalamış karaborsacı oyuncuya göre neden kızıyorsunuz çok eminim çünkü artık sizin o alıştığınız sistem yok madenleri rahat çekemeyeceksiniz asıl oyunculuk başladı.
Ha şimdi kalkıp İkv çok oyuncu kaybeder diye tehtid savuracaksın varsın kaybetsin asıl oyuncular kalsın gerisi gerekmez.
/alkış
rapper yazdı:
Zaten işi tekelden çıkaran en güzel şey de bu.
rapper yazdı:
İstenen de bu zaten! :)

İyi Günler.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delgado »

1 hafta içinde düşmezse yazın şunları yav :!: ;)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Oh be nihayet bastırılmaya başladı isyancılar ben 1 hafta diye tahmin etmiştim ama daha erken biticek heralde günellemeye karşı çıkan isyan
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

1- Bedavaya kim yaşıyor ? Ara bul.
2- Kronometre ile say...
3- Harita şuan yapım aşamasında bilgisayarına indirirsin bakarsın.
4- Öyle birşey yok 16 maden boşa olmadı teker teker gez.
5- En pahalı serverde (TEŞKİLAT) %60 düştü En ucuz serverde (Kuklacı) %50 düştü düşün.
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

siz istiyorsnzki her çekişimizde saf ciksin lan bu oyun pvp mi de öle bir şey olucak.ona gelmiyorsnz buna gelmiyorusnz bi tarafiniz zora gelmiyorsa oynamayin bu oyunu o zaman
...
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Designer »

Güzel kardeşim maden fiyatları 3te1 oranına kadar geriledi.

Eminönü sunucusunda millet 23m den mavi topaz ararken elemenın birisi 7mden mavi topaz sattım diyordu.

Ben 1 ay önce iridyumları 18m den alırken dün millet 9mden alıyordu.

Maden fiyatları düşsün diyordunuz adamlar istediğimiz yaptı hala neyin tantanasını yapıyorsunuz???

"DEPAR ı tüm karakterlere verdiniz gibi" saçma bi laf sokma gereksiniminde bulunacağına savaşçı karakterlerle maden çekmeyi dene ;)
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

günceleme ile yönetim geçde olsa dogruyu bulmuştur konuyu bıraz empati yaparak düşünürsenız haklı bır uygulama oldugunu goreceksınız yönetime teşşekür edecegınız yerde isyan edıyosun o laf bu na laf lütfen düşünerek konuşun
iyi forumlar!!!!
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

rapper yazdı:Evet ! Yönetim açıklamayı yaptı ! Madenlerin sayısı ve yenilenme süreleri arttı. GM'ler tüm madenleri turlayın diyor 20 dakika içerisinde. Unuttuk ya tüm karakterlerde DEPAR denilen yetenek vardı. İsterseniz ukala diyin isterseniz başka birşey ben bu madenlerin süresinin uzatılmasından hoşnut değilim. Nedenlerini de sıralayım sizin için:
5- Maden fiyatları zaten yüksek miktarda ve madenlerin artık ender çıkması nedeniyle fiyatlar tavan yapacak.

düşünürsem daha bir sürü neden bulurum ama bu 5 tanesi bile yetiyor bu güncelleme için.
Eminim oyunun %60'ndan fazlası geçiminin çoğunu maden çekerek yapıyordur.Ama artık eskiden kazandıkları paralarla geçimlerini sürdürecekler.Peki oyuna yeni başlayanlar veya zamanında madenle haşır neşir olmayanlar ne yapacak ?
Yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar en azından benim gibi düşünenlerin sayısını bilmek isterim.

Saygılar..

Depar atsan nolcak her maden 20 dk da cıkıyo zaten kolayca yetişirsin ;)
:D :D
1-hangı maden nerde bılmıyoruz demıssın zamanla ogrenırsın oyuna ılk basladıgındada hepsinin yerını bilmiyordun
2-Madenler 20 ila 27 dk arasında cıkıyor
3- ezberlemek zor değil cunku 4 tane bolge war.Sivri ada , meteor , Eminonu , Labirent bunların hepsinde 4 er adet maden war
4- hayır değil süreklı dolasarak daha cok çeşit maden çekebilirler zaten madenlerın cıkmasıda yukseltıldı 30 sewıye altındakı madenler 4x cıkıyordu ama 30 ustunde kıler 8x cıkıyorddu bu eşitlendı we cok guzel oldu bence ;)
5-Maden güncellemesı geldıgı anda 50 m lık bır menekse elmasın dırek 10 m e dusmesını beqleyemezsın 2 hafta weya 3 hafta sonra göreceksın.

Umarım sorularına cewap bulmussundur. şunuda eklemek isterim madenler cok kolay cıkarsa bu oyunun hıc bır zewkı kalmaz ;) ;)

İyi ForumlaR :)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."

“Genel Etkileşim” sayfasına dön