Size yapılan bildirimde bir hata olmuş. Sunucu yasaklaması olduğu doğrudur.
11 Ocak tarihinde yapılan incelemelerde oyun hatası ile elde edilen paralardan üyeliğinize 80 milyon transfer ettiğiniz tespit edilmiş ve bu üyelik süresiz olarak yasaklanmıştır.

Bakın beyfendi her gün onlarca kişiyle alışveriş yapan biriyim. Borç verdiğim 80m nu 'Jackan' isimli arkadaş bana geri veriyor. Aldığım para oyun hatası ile elde edildiğinden dolayı benim hesabım süresiz kapatılıyor. Soruyorum size ben nereden bilebilirim bana verilen paranın nasıl elde edildiğini ? Bu olayla herhangi bir bağlantım yoktur. İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimi tarafından 'mağdur' edilmiş bulunuyorum. Mağduriyetimin giderilmesini hesabımın tekrar aktif edilmesini sizden rica ediyorum...

Destek ekibine 14.01.2011 tarihinde şöyle bi mail yolladım.
11.01.2011 tarihinde Mynet üyelik tipi ile '*******' hesabıma girmek istediğimde hesabımın bloke olduğu gördüm. Hesabımın neden bloke olduğunu bile bilmiyorum. Hesabımın tekrar aktif edilmesini sizden talep ediyorum.. dedim
Aradan 2 saat geçmedi cevap geldi..
Hesabınız üzerinde herhangi bir blok yoktur. Lütfen hesabınızdaki bütün karakter isimlerini bize iletiniz diye bi mail aldım. (Bu nasıl sistemdir açıklar mısınız ? Hesabım kapatılıyor size soruyorum Hesabınız kapatılmadı diyorsunuz Hesabım üzerinde bloke yoksa bu nedir? )

Hesabım üzerindeki diğer karakter isimlerini de bildirdirdim Fakat aradan günler geçmesine rağmen cevap alamadım. Daha sonra aynı maili defalarca gönderdim yine cevap alamadım. Hesabımın bloke olduğunu gösteren fotograf yolladım yine de cevap alamadım. Bakınız bugün 24.01.2011 10 gündür cevap bekliyorum...
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminde 'illegal yapılanma' olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum..