Arz Klanı hakkında

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Arz Klanı hakkında

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtinaa »

Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi klana biri çıkıp girmekte işte o benim ne kadar laf derseniz deyin ben suçumu biliyorum ve kabul ediyorum ben bu oyuna 29 lwllerde tepegöz görevleri vardı bi ara eminönüyü tepegözler basmıştı işte o ara başlamıştım ilk başlarda eminönü sunucusundaydım sonra meran a geçtim burda birçok dostlugum arkadaşlıgım oldu en son kuzeyx vardı ben kuzeyxfırtına idim bi akşam kuzeyxsanalcı şimdiki charıyla Maçaxclimbomb şifremi istedi migrat yapmak için verdim güvendım dostumdu 1 yıllık neyse sonra arkadaşlar aradı gezmeye gittik mesaj attı sanalcı oyuna girdim bi baktım char boşaltılmıştı İlk başta dedim ahmetim paramı falan ödüç mü ladın nere gitti falan bilmıyorum falan sen bana hırsızmı diyosun dedi sonra telefonla aradılar bana niye hırsız dedin diye küfretmeye başladı bende ahmetim hırsız demiyorum sana nolru ver paramı dedim o hala ben çalmdım diyodu nere gitti o zaman param diyordum sonra kuzeyxbloody şimdi maçaxli bi charı vardı tam hatırlamıyorum o çalınan itemlerımı yansıttı sanalcıya dedim banane almıyorum dedi itemlerım sanalcı yüzünden çalınmıştı şimdi oyunu bırakma noktasına geldim yazık değilmiydi benım o kadar senelik itemlerim ....... tek dicem şey İnş. anasından babasından çıkar çalanın.....
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arz Klanı hakkında

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Arkadaşım derdin ne senin ?sorunun mu var klanla ? Git adamın ozeline ne diyorsan de!
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

İtemin, paran eşyan vs vs.. çalınmış olabilir. Bunu forumdan bildirebilirsin oyunculara. Seni haksız yapan nokta şu ki, oyuna gelip nedenini bile bilmeden yazışma kanalını felç ediyorsun. Bu hiçbir etik değere sığmaz. Sanki eşyaları çalanlar bizlermişiz gibi gelip bizleri rahatsız etmen gerçekten içler acısı bir durum. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

kfat4 yazdı:İtemin, paran eşyan vs vs.. çalınmış olabilir. Bunu forumdan bildirebilirsin oyunculara. Seni haksız yapan nokta şu ki, oyuna gelip nedenini bile bilmeden yazışma kanalını felç ediyorsun. Bu hiçbir etik değere sığmaz. Sanki eşyaları çalanlar bizlermişiz gibi gelip bizleri rahatsız etmen gerçekten içler acısı bir durum. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
......../alkış
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Slm ArKadaşLar . GörKem SeN haLen Devam et böle yapmaya bnm ismimi degil kendini rezil ediyosun eger Ben CalSaydım İnan Geri Werirdim Bna Küfür Ve sayre Ben sana her türlü yardımı ederim bunu bil bens enin itemini calmadım calamamda Ben Bu Oyuna emek verdim emegi dürüst şekilde kazandıms enin gibi onu bunu soyup ta degil Kendi carını Kendin soyarsın ben saten oyunu oynamayorum bilmiyorum şimdi carım ne halde bi cocuka verdim oynuyo İstedigin Kadar Yaz Sen Anca abilerimin ablalaırımn arklarmın kafasını şişirisn .. Uzun Lafın Kısası Carını kim calmışssa ellerine saglık elleri dert görmesin Bu Onca Milletin canını yaktın için bu bedeli ödedin .Kim Calmıssa Gelsin Ona Bi Teşşekkür edecegim. iyi forumLar.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kuzeyx yazdı:Slm ArKadaşLar . GörKem SeN haLen Devam et böle yapmaya bnm ismimi degil kendini rezil ediyosun eger Ben CalSaydım İnan Geri Werirdim Bna Küfür Ve sayre Ben sana her türlü yardımı ederim bunu bil bens enin itemini calmadım calamamda Ben Bu Oyuna emek verdim emegi dürüst şekilde kazandıms enin gibi onu bunu soyup ta degil Kendi carını Kendin soyarsın ben saten oyunu oynamayorum bilmiyorum şimdi carım ne halde bi cocuka verdim oynuyo İstedigin Kadar Yaz Sen Anca abilerimin ablalaırımn arklarmın kafasını şişirisn .. Uzun Lafın Kısası Carını kim calmışssa ellerine saglık elleri dert görmesin Bu Onca Milletin canını yaktın için bu bedeli ödedin .Kim Calmıssa Gelsin Ona Bi Teşşekkür edecegim. iyi forumLar.
hiç güleceğim yoktu ben kendi kendimin charını soyup 2 aydır rahatsız ediyorum milleti zaten gm azmibey ile bi yönetici arkadaş bile inandı sildiğiniz charımı geri getirmem için yardımcı olcaklar .
sana dostum kardeşim diyordum senin dostlugun kardşliğin buymuş oglum olayı anlattım kanıtta işte bu foto yansıtılan itemler benım çalınan itemlerim sende gayet iyi biliyosun bana mesajlarlada olay geldi zaten ...
Bildiğim dansözlerden iyi kıvırtıyosun bu konuda iyisin bi tamam çalındı kardeşim çalanı bulcaz diyosun bi kendı kendının charını soyup suç atıyosun diyosun oglum madem yalan atıyon bari 1 tane at arkasından git bi öyle bi böyle deme senin kadar karaktersizini yoktur bu meranda Oglum peşini bırakmıcam bunu bil .. o çaldıklarının anandan babandan çıkar inşallah yalan atan yetim kalsın aç kalsın yediği eklemk boğazında kalsın hayattan zevk almak nasip olmasın ...

işte benım çalınan itemlerımın yansıtıldıgı char şimdiki ismi maçax li bişey oldu tam olarak hatırlamıyorum ama başka bir yerde açmıştım kim oldugununun fotolu kanıtını

Resim
xeaglex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Eternal

Mesaj gönderen xeaglex »

itemlerde itemmiş ha .D
Susuyorum avazım çıktığı kadar...!
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

amma uzadı şu item meselesi :evil:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Senin yaptığın şey tabir edilemeyecek kadar sinir bozucu ve kendını haklı konumdayken haksız tarafa geçirebilen bir davranış. Biz senin bu saçmalıkların yüzünden oyuna girdiğimiz zaman ilk iş olarak klanı kapatmak zorunde değiliz.! Çalınan itemlerine bi göz attımda toplasan 2 m etmez 10 m vereym sana ama yeter ki sus artık..
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bu sadece charımda duran 5 para etmez itemler tüm itemlerımı satıp ecel üretcektim 200m nakit param vardı asıl çalınan o bunlar çıplak gezmiyim diye taktıklarım farketmede yardımcı oldular

“Genel Sohbet” sayfasına dön