Of .
Of .
Arkadaşlar karakteRi başwuRdum haLa cevap aLamıyoRum 4 qün oLdu yöneticileR qMler en çok 3 4 gün içersiinde cevapLanır diyorLar ama cevap yine yok ?? biR biLqi istyoRum boşunamı aLdım ben bu kutuyu : :evil:
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
Re: Of .
kaRdeş ben bundan 5 qün Önce falan kutu alMaya kaRaR veRdim aLdımda . Öbür gün epini Yükledim Karakterime . Ondan sonra destege KarakteR kuRtma oLaRak başwuRdum .Silinen karakterim eski üyeligine kaç gün içinde qeLİyor bunu bıLmıyoRum . 4 Gün oldu hala bir haber dahi yok . Gm ler ve yönetiicler diyoRki en qeç 3 - 4 gün içeRisinde karAKteriniz eski üyeliginzde Olcaktır. Ama hala bir cevap aLamadım ??
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
Biraz gecikmeler yaşanabilir kardeşim. Bir, iki gün daha bekle eğer hala Karakterin gelmediyse, Destek Takımı ile iletişime geçmende fayda var .
:arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
2009-2013
Az daha yağ çek Gm Olcan.JouRney yazdı:Biraz gecikmeler yaşanabilir kardeşim. Bir, iki gün daha bekle eğer hala Karakterin gelmediyse, Destek Takımı ile iletişime geçmende fayda var .
Kimseye yağ çekmeye çalıştığım falan yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara..COKER yazdı:Az daha yağ çek Gm Olcan.JouRney yazdı:Biraz gecikmeler yaşanabilir kardeşim. Bir, iki gün daha bekle eğer hala Karakterin gelmediyse, Destek Takımı ile iletişime geçmende fayda var .
:arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx...İyi Post kasmalar...
![]()
![]()
Benimle muhattap olma.
Juzzky, bu forumu biraz incele bakalım istersen.. Yardımcı olabilir ;
viewtopic.php?f=46&t=39559
En son JouRney tarafından 12 Oca 2011 14:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış bilmiyor isem silinen karakterin silindiği tarihten önce en az bir özel kutu yüklenmiş olması gerekiyor. (kural değişmedi ise) Eğer sen karakter silindikten sonra kutuyu yüklediysen ve karakteri kurtarmayı düşünüyorsan bu zaten zor.
Yazdıklarından anladığım kadarı ile yorum yaptım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır, karakterin silindiği sırada hesapta plus paket olması zorunluluğu var(1aylık-3aylık farketmez).Ancak karakteri geri getirmek için hesaba en az 1 adet özel sürüm kutu yüklenmiş olmalıdır.Sanatkarr yazdı:Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış bilmiyor isem silinen karakterin silindiği tarihten önce en az bir özel kutu yüklenmiş olması gerekiyor. (kural değişmedi ise) Eğer sen karakter silindikten sonra kutuyu yüklediysen ve karakteri kurtarmayı düşünüyorsan bu zaten zor.
İyi forumlar.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
COKER yazdı:Az daha yağ çek Gm Olcan.JouRney yazdı:Biraz gecikmeler yaşanabilir kardeşim. Bir, iki gün daha bekle eğer hala Karakterin gelmediyse, Destek Takımı ile iletişime geçmende fayda var .
![]()
![]()
Coker her yere atlama arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor .
JouRney yazdı:Kimseye yağ çekmeye çalıştığım falan yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara..COKER yazdı:Az daha yağ çek Gm Olcan.JouRney yazdı:Biraz gecikmeler yaşanabilir kardeşim. Bir, iki gün daha bekle eğer hala Karakterin gelmediyse, Destek Takımı ile iletişime geçmende fayda var .
![]()
![]()
Benimle muhattap olma.
Juzzky, bu forumu biraz incele bakalım istersen.. Yardımcı olabilir ;
viewtopic.php?f=46&t=39559
Tamam kaRdeşim
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .