Benden biraz ara sıkıldım artık

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Benden biraz ara sıkıldım artık

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Merhabalar...

Artık küfür edenlerden bi kp icin kendine saygısı kalmıyan insanlardan vb. şeylerden bıktım artık ve biraz ara vermeye
karar verdim carlarımda yiğenlerim olucaktır benim geri dönmem biraz uzun olabilir hatta dönmem belki ama şunu bilinki bu oyunda çok iyi insanlarda tanıdım Güvenilir Saygıyı hak eden insanlar ...
O kişileri buraya yazmama gerek yok onlar kendilerini biliyor. Bi hatam olduysa veya bir kalp kırdıysam AFFOLA...

Hadi kalın sağlıcakla...

Xthexkatilx(AdeM) Yeniçerixkatill
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Re: Benden biraz ara sıkıldım artık

Mesaj gönderen Silahcix »

Biraz ara demen demek ki yakında tekrar aramızda olabileceğin anlamına geliyor. Bu sevindirici.

Şahsen seni tanımam. Ancak, şunu belirteyim; bir süre önce özelden durduk yere şahsıma hakaretamiz sıfatlar takmıştın. OkO'da yenildiğinde olmuştu. Mesajından anladığım kadarıyla seviyeli biri gibi görünüyorsun. Halbuki bana seviyesiz konuşan kişi yukarıdaki mesajı yazan kişi olamaz. Mesajında da bahsettiğin gibi demek ki karakterine farklı kişiler de girebiliyor. Sanırım o tatsız olay 3'ncü şahıslar tarafından yaşatıldı.

Tekrar aramızda olman dileği ile..
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Silahci yazdı:Biraz ara demen demek ki yakında tekrar aramızda olabileceğin anlamına geliyor. Bu sevindirici.

Şahsen seni tanımam. Ancak, şunu belirteyim; bir süre önce özelden durduk yere şahsıma hakaretamiz sıfatlar takmıştın. OkO'da yenildiğinde olmuştu. Mesajından anladığım kadarıyla seviyeli biri gibi görünüyorsun. Halbuki bana seviyesiz konuşan kişi yukarıdaki mesajı yazan kişi olamaz. Mesajında da bahsettiğin gibi demek ki karakterine farklı kişiler de girebiliyor. Sanırım o tatsız olay 3'ncü şahıslar tarafından yaşatıldı.

Tekrar aramızda olman dileği ile..

Teşekkür ederim ama şunuda belirtmek isterim çarıma tek giren kişi ben değilim bir mahalle arkadasım 2 tanede yiğenim var onlarda carıma giriyor belki onlarla tartışmışsındır ama olaki benimle tartışmışsan hatırlamıyorum ama özürlerimi kabul et... ve ben zaten bunu yazmadan 1 ay once bıraktım ve hic girmedim...
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

O halde sen değildin, neyse, sorun değil. Dediğim gibi senin olmadığın belli oluyor. Fakat emanet ettiklerine dikkat et, mazallah hesabının bloklanmasına kadar gider sonu, benden söylemesi. :?

Tekrar görüşmek üzere.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ahmet103045 »

adem bırak walla sıktı :D yakında bende bırakmayı düşünüorm saten yapıcak bişi kalmadı oyunda :))) Msn yide yaz özelime yada facei
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval

“Genel Sohbet” sayfasına dön