Umarım aynı hataya sizde düşmezsiniz. isim değiştirme hakkını sadece İstanbulla sınırlandırıp bizi farklı alternatifler aramaya zorlayarak bu duruma sokan yönetime ne desem bilmiyorum. Umarım bu konuyuda eleştiri yüzünden silmezsiniz !
Öncelikle geçmiş olsun dostum.Oyunda da görüşmüştük seninle.Fatih abiye sormuşsun fotoğraflarda gördüm,"Batdalgazi güvenilir mi ?" diye.O da ben sanmış.Üzüldüm gerçekten.Batdalgazi isimli adama 7-8ay önce karakterleri silmesini söylemiştim.Tekrar geçmiş olsun.
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle geçmiş olsun dostum.Oyunda da görüşmüştük seninle.Fatih abiye sormuşsun fotoğraflarda gördüm,"Batdalgazi güvenilir mi ?" diye.O da ben sanmış.Üzüldüm gerçekten.Batdalgazi isimli adama 7-8ay önce karakterleri silmesini söylemiştim.Tekrar geçmiş olsun.
BaTTaLGaZi
Teşekkürler kardeşim, diyecek fazla bir söz yok aslında o paranın benden çıkacağı varmış diyorum ben (her ne kadar harama yan gözle bakmayan ve bakmayacak biri olsamda(hızrsızlık vs.)) ama kendi elimle ama başka şekilde. sadece başkalarınında bu kişi ve buna benzer olaylarla karşılaşarak emeğinin zayi olmaması için uyarı maksadıyla birazda yönetime serzenişte bulunmak için açtığım bir konuydu.
Geçmiş olsun İbrahim abim. Bu adamı tanıyorum galiba senin için bi araştırıcam.
istanbulda oturan o kadar tanıdık varken onlara haber verseydin daha iyi olurdu. :|
Harunyus yazdı:Geçmiş olsun İbrahim abim. Bu adamı tanıyorum galiba senin için bi araştırıcam.
istanbulda oturan o kadar tanıdık varken onlara haber verseydin daha iyi olurdu. :|
Sağol kardeşim, ama paradan ziyade insanları aldatmaya çalışması ödeyebileceği bir bedel değil, Dua etsin bunun gibiler İstanbul gibi bir şehirde oturmuyoruz yoksa pataklanacak çok adam var.
Teşekkürler kardeşim, diyecek fazla bir söz yok aslında o paranın benden çıkacağı varmış diyorum ben (her ne kadar harama yan gözle bakmayan ve bakmayacak biri olsamda(hızrsızlık vs.)) ama kendi elimle ama başka şekilde. sadece başkalarınında bu kişi ve buna benzer olaylarla karşılaşarak emeğinin zayi olmaması için uyarı maksadıyla birazda yönetime serzenişte bulunmak için açtığım bir konuydu.
Merhaba,
" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
Yukarıdaki söylemleri bu tarz açılan her konulara özellikle üzerinde durararak hiç bir oyuncumuzun mağdur olmaması için yazmıştık. İstanbul' da oturmayan veya fuar alanına gelemiyen arkadaşlar için sadece güvendikleri kişiler ile bu mağduriyetini gidermeleri yönünde gerekli bildirimler yapılmıştır.
Merhaba,
" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
Yukarıdaki söylemleri bu tarz açılan her konulara özellikle üzerinde durararak hiç bir oyuncumuzun mağdur olmaması için yazmıştık. İstanbul' da oturmayan veya fuar alanına gelemiyen arkadaşlar için sadece güvendikleri kişiler ile bu mağduriyetini gidermeleri yönünde gerekli bildirimler yapılmıştır.
İyi Forumlar.
Lütfen yanlış anlamayın daha evvel anlaşmış olduğunuz Türkiye genelindeki bazı satış noktalarındada bu şekilde isim değiştirme hakkına sahip kutuları gönderseydiniz bu tür sorunlarla karşılaşmamış olurduk. Belkide bizlerin serzenişleri ile bu şekilde bi işe kalkışacaksınız. Ama, bunu yapmayı önceden planlamıştık/yapacağız derseniz bile bunu hiç değilse bugün bizimle paylaşmanız bile güzel olacaktır. Böylece ne kimse mağdur olur nede İstanbuldan bir tanıdık bulmak zorunda kalırız gününü bekler ve bunun üzerine yorum yaparız.
GameX'e katılamayacak oyuncularımız bu fırsatı kaçırdı mı?
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz.
Lathander
İstanbul' da oturmayan veya fuar alanına gelemiyen arkadaşlar için sadece güvendikleri kişiler ile bu mağduriyetini gidermeleri yönünde gerekli bildirimler yapılmıştır.
Tahirbey
Böyle bir adaletsizlik böyle bir mantık olabilir mi ? Hem fuara fazla ilgi çekme adına kutuları başka illerde satışa sunmayacaksın,hem gelemeyenleri güvendikleri kişilerden kutu almaya yönlendireceksin, hemde bunu kendi çıkarına kullanan hırsızlara ses çıkarmayacaksın.Hırsızlık yaparak,insaları dolandırmak ne kadar ayıpsa yönetimin bu hırısızlara ses çıkarmayışı da okadar büyük bir ayıptır.Sizin yüzünüzden ortalıkta birde e-pin hırsızları çıktı onlarca kişi mağdur oldu.Tamam bunlara güvenmek hata belki ama hırsızın kabahati yok mu ? Millete akıl veriyosunuz güvendiğiniz kişilerle alışveriş yapın diye peki hırsızlara ; herşey ortadayken,fotolar apaçık ortadayken neden ban yada başka türlü bir ceza vermiyorsunuz ? Bu oyunu hırsızlara bıraklalım o zaman hakımızıda aramayalım, sizde hakkı yerine teslim etmeyin.Sonrada bu oyun gelişecek ve büyüyecek öylemi ? Şu epin yüzünden kaç kişi dolandırıldı, kaç kere desteğe fotolarla mesaj atıldı ama sonuç ne ? Sonuç bu hırsızlar hala epin satma vaadiyle milleti dolandımaya devam ediyor.Ortalık sahte epin satan hırsızlardan geçilmiyor onlarca kez desteğe mesaj atılıyor herhangi bir ceza yok sonrada çıkıp akıl veriyorlar '' güvenliğiniz açısından tanıdklarınızdan epin alın '' Benden yönetime bir tavsiye bu oyuna sahip çıkmaya çalışan bu oyunu oynamaya çalışanları soğutmayın oyundan ve haksızlılarada göz yummayın görmezden gelmeyin.