Şaheser

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Şaheser

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Arkadaşlar Grup Bölgelerini anladık item düşüyor neyse çemberlitaşta ne yapacağız sırf item düşmesi için yeni bölge gelmez level gelmesi gerekir. Eğer level gelirse de şaheserlerin etkisi azalır. Ben daha şaheser üretemedim sizce üretmeli miyim üretmemeli miyim veya yeni levellerin gelip gelmeyeceği ne zaman kesinleşir?
Kullanıcı avatarı
ExCaLuBoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser

Mesaj gönderen ExCaLuBoR »

Kurtlarxfearx yazdı:Arkadaşlar Grup Bölgelerini anladık item düşüyor neyse çemberlitaşta ne yapacağız sırf item düşmesi için yeni bölge gelmez level gelmesi gerekir. Eğer level gelirse de şaheserlerin etkisi azalır. Ben daha şaheser üretemedim sizce üretmeli miyim üretmemeli miyim veya yeni levellerin gelip gelmeyeceği ne zaman kesinleşir?
Yeni seviyeler gelicek ve yeni şaheserlerde.Yani benim fuarda öğrendiğim kadarıyla.Ama sordugumda daha çok var dediler bikaç ay surermı dedim daha çok sürer dediler yanı yaza kadar gelmez gibi bişey.Şaheser uret tabi zırhını takılarını dusur GB lerden ki çemberlitaşta rahat ol ;)
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."

Eşkiya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön