Oyunda ekranımı siyah birşey kaplıyor ve bu oyunumu büyük ölçüde etkiliyor. Bunu çözümü ekran olarak ekran kartını güncel tut dendi ve bende şu anda hepsi zaten güncel bunun bir oyun hatası olduğunu zannediyorum. Benden başka kullanıcılardada böyle sorun var. Neden ikv ekibine başvurmadın derseniz zaten başka konularda da mail attım ve cevabı hala gelmediği için bu konuyu burada açıyorum. Bir çözümü var ise yardımcı olursanız ben ve bu hatayı yaşayan arkadaşlarımız mutlu oluruz. Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartınız ile ilgili.
Destek konusuna gelirsek; yanılmıyorsam [GM]Kindar'ın bu konuda bir açıklaması vardı. Şunun gibi bir şeydi:
Destek takımı tüm bildirimlerinize cevap verir. Eğer cevap gelmiyorsa mail ayarlarınız ile ilgilidir.
En son olkin tarafından 29 Kas 2010 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
olkin yazdı:Ekran kartınız ile ilgili.
Destek konusuna gelirsek; yanılmıyorsam [GM]Kindar'ın bu konuda bir açıklaması vardı. Şunun gibi bir şeydi:
Destek takımı tüm bildirimlerinize cevap verir. Eğer cevap gelmiyorsa mail ayarlarınız ile ilgilidir.
Mail ayarlarımla ilgili birşey yok. Çok önceden gelen mailler kendiliğinden bozulacak mı? Sorun benden kaynaklanmıyor.
Ekran kartı modelimde : ati radeon hd 5750 1GB
En son DREGO tarafından 29 Kas 2010 18:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Verdiğin konu için sağol ama ordaki konu benim hiç bir işime yaramaz malesef zaten gerektiğinden fazla fun var pcde. Ayrıca cevap verenlerin bazılarındada nvidia ekran kartı var malesef. Benim arkadaşımda nvdia ekran kartı kullanıyor sorun ekran kartından kaynaklanıyor olamaz.Cevap yazdığiniz için sağolun ayrıca.
Grafik kartınızın ATI işlemcili olduğunu belirtmişsiniz. Muhtemelen işlemcinizin markası da AMD. Bu nedenle bu sorunu yaşıyor olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sorunun kesin çözümü bulunamamıştır, fakat sürücü güncelleştirmelerini deneyebilirsiniz.