Google hk.
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Google hk.
Arkadaşlar Ben www.google.com.tr yazıyorum Onun Yerine www.aramayapalim.com diye site geliyor sonra da araçlar dan internet seçeneklerinden değiştirmeye çalısıyorum oraya tıklanmıyor. nedeni nedir yardım edin ?

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: Google hk.
Format at
İlaçı kapmış senin pc 
Sanırsam bayadır format atmıyorsun pc kendine gelir hem
xp öneririm bu arada 
Sanırsam bayadır format atmıyorsun pc kendine gelir hem
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
sanırım bi virüs regedit den düzeltebilrsn 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum
Bazen Giriş Sayfasını Değiştirmek İstediğinizde İnternet Özelliklerinin Bu Bölümü Kapalı Oluyor.
YAda Siz Değiştiriyorsunuz O Tekrar Kafasına Göre Takılıyorsa O Zaman Aşağıdaki Adımları Sıraıyla YApın
Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapın bilgisayarınızı kapayıp açın. Ve giriş sayfasını değiştirebilir duruma geldiniz.
Bazen Giriş Sayfasını Değiştirmek İstediğinizde İnternet Özelliklerinin Bu Bölümü Kapalı Oluyor.
YAda Siz Değiştiriyorsunuz O Tekrar Kafasına Göre Takılıyorsa O Zaman Aşağıdaki Adımları Sıraıyla YApın
Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapın bilgisayarınızı kapayıp açın. Ve giriş sayfasını değiştirebilir duruma geldiniz.
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Arkadaşım eğer virus girdiyse regeditin acılacağınımı sanıyosun ?veya görev yöneticisininliderrrr yazdı:Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum
Başlat
Çalıştır

GodFreyxKorsaNx
StoryLine yazdı:Arkadaşım eğer virus girdiyse regeditin acılacağınımı sanıyosun ?veya görev yöneticisininliderrrr yazdı:Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum
Başlat
Çalıştır
Son çare olarak dedim
Genelde Bu Olay Bazı Sitelerden Gelen Sızıntılardan kaynaklanıyor Ne Karıstırıyon sen Seni gidi seni 
Neyse Virüs Gibi Birşey ama sadece İnternet explorer sayfasını etkiliyor Programa gerek yok
başlat/çalıştır/çıkan yere regedit yaz/tamam de/HKEY-CURRENT USER tıkla/aşağıda software e tıkla/policies tıkla/microsoft tıkla/internet explorer tıkla/control panel tıkla/şimdi sağ tarafta homepage yazan birşey görmen lazım.onun değerini 0 yap.
en son ordan çık internet explorer ı aç ///araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyorsan yaz ve uygula tamam de Sonra İnternet explorer sayfasını kapatıp Aç Keyfine bak
Neyse Virüs Gibi Birşey ama sadece İnternet explorer sayfasını etkiliyor Programa gerek yok
başlat/çalıştır/çıkan yere regedit yaz/tamam de/HKEY-CURRENT USER tıkla/aşağıda software e tıkla/policies tıkla/microsoft tıkla/internet explorer tıkla/control panel tıkla/şimdi sağ tarafta homepage yazan birşey görmen lazım.onun değerini 0 yap.
en son ordan çık internet explorer ı aç ///araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyorsan yaz ve uygula tamam de Sonra İnternet explorer sayfasını kapatıp Aç Keyfine bak
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
en son ordan çık internet explorer ı aç ///araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyorsan yaz
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Regedit * Çözecektir .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran