Google hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Google hk.

Mesaj gönderen DescriptionS »

Arkadaşlar Ben www.google.com.tr yazıyorum Onun Yerine www.aramayapalim.com diye site geliyor sonra da araçlar dan internet seçeneklerinden değiştirmeye çalısıyorum oraya tıklanmıyor. nedeni nedir yardım edin ?
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Re: Google hk.

Mesaj gönderen AmiR »

Format at :D İlaçı kapmış senin pc :D
Sanırsam bayadır format atmıyorsun pc kendine gelir hem :D xp öneririm bu arada :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen StoryLine »

Sisteminize virus bulaşmış :) combofix ile taratın combofix çözer ;)
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

sanırım bi virüs regedit den düzeltebilrsn ;)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen liderrrr »

Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum

Bazen Giriş Sayfasını Değiştirmek İstediğinizde İnternet Özelliklerinin Bu Bölümü Kapalı Oluyor.
YAda Siz Değiştiriyorsunuz O Tekrar Kafasına Göre Takılıyorsa O Zaman Aşağıdaki Adımları Sıraıyla YApın

Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapın bilgisayarınızı kapayıp açın. Ve giriş sayfasını değiştirebilir duruma geldiniz.
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen StoryLine »

liderrrr yazdı:Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum

Bazen Giriş Sayfasını Değiştirmek İstediğinizde İnternet Özelliklerinin Bu Bölümü Kapalı Oluyor.
YAda Siz Değiştiriyorsunuz O Tekrar Kafasına Göre Takılıyorsa O Zaman Aşağıdaki Adımları Sıraıyla YApın

Başlat
Çalıştır
regedit Yaz (winxpde) HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\İnternet Explorer\Control Panel'i açın
sağda yazan HomePage REG_DWORD 0X00000001(1) değerindeki sadece parentez içindeki 1 i sıfır yapın bilgisayarınızı kapayıp açın. Ve giriş sayfasını değiştirebilir duruma geldiniz.
Arkadaşım eğer virus girdiyse regeditin acılacağınımı sanıyosun ?veya görev yöneticisinin
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen liderrrr »

StoryLine yazdı:
liderrrr yazdı:Yanlış bilgilendirmeler yapmayın lütfen aşağıda bellirttiğim yolları izlersen sorunu çözersin dostum

Başlat
Çalıştır
Arkadaşım eğer virus girdiyse regeditin acılacağınımı sanıyosun ?veya görev yöneticisinin

Son çare olarak dedim ;)
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MaTRaX »

Genelde Bu Olay Bazı Sitelerden Gelen Sızıntılardan kaynaklanıyor Ne Karıstırıyon sen Seni gidi seni :D

Neyse Virüs Gibi Birşey ama sadece İnternet explorer sayfasını etkiliyor Programa gerek yok :)

başlat/çalıştır/çıkan yere regedit yaz/tamam de/HKEY-CURRENT USER tıkla/aşağıda software e tıkla/policies tıkla/microsoft tıkla/internet explorer tıkla/control panel tıkla/şimdi sağ tarafta homepage yazan birşey görmen lazım.onun değerini 0 yap.
en son ordan çık internet explorer ı aç ///araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyorsan yaz ve uygula tamam de Sonra İnternet explorer sayfasını kapatıp Aç Keyfine bak :)
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

başlat/çalıştır/çıkan yere regedit yaz/tamam de/HKEY-CURRENT USER tıkla/aşağıda software e tıkla/policies tıkla/microsoft tıkla/internet explorer tıkla/control panel tıkla/şimdi sağ tarafta homepage yazan birşey görmen lazım.onun değerini 0 yap.
en son ordan çık internet explorer ı aç ///araçlar/internet seçenekleri/giriş sayfasında ne olmasını istiyorsan yaz
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Regedit * Çözecektir .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran

“Genel Etkileşim” sayfasına dön