gökxfiliz artık yok
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
gökxfiliz artık yok
ben gökxordulu benle carına vs attı gökxfiliz ve 3*0 kazandım artık filiz arkadaşımız aramızda olmucak tüm sancak halkına hayırlı uyurlu olsun dilerim
-
- Teşkilat Neferi
Re: gökxfiliz artık yok
evet senın gıbı bırının burda zırlayacagını bıldıgım ıcın dogrudan forum a gırme ıhtıyacı duydum evet ws attık ınkar etmıyorum bıde sor nası attık ws de basladıgımızda ws dondugu ıcın hıcbırsey yapamadım car gerı geldıgınde yerde olu yatıyodu sende ortalıkta yoktun oyundan cıktım gerı gırdım senı aradım gel devam edelım dıye tuymussun senıde bulamadım suan oyun acılırken karakter secınce yuklenırken kalıyor en kısa surede oyuna gırıp cevabını verırım.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- Salgın Koruyucusu
bahanelerin hazır hemen video ve fotolarım var dedim hatta sana çekicem diye koyabilirim
-
- Teşkilat Neferi
bahane deıl mazeret. oyuna gırınce konusalım dıyorum ben. gereken cevabı verdıgıme ınanıyorum.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Ne Bu Sinir Ne Bu İntikam Ateşi Sakin Olun
İki taraf ile de yakınlığım yoktur, ama bölgeden Gökxfiliz in, ordulu yu car silmesine vs ye davet ettiğini gördüm biraz önce, atılan vs sonucuna ait fotoğrafları buraya eklerseniz kimin haklı kimin haksız olduğunu görmüş oluruz, bu da sizlere bir ders olur, karakterinizi siler, tekrardan kasar ve bir daha karakter silmesine vs atmazsınız.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
ordulu senın gıbı bebeler oldukca bu oyun oynanmaz ne halt oldugunu tum sunucu bılıyor
bak assadakı fotoyada yalan de hadı

Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- Ordinaryus
- İskele Babası
olurda bukadarı olmas ordulu delıkanlıyım dıye ortada gezıyorsun bırde
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...

-
- Salgın Koruyucusu
arkadaşlar bu mesgom koyduyu foto oynanmış orda benim ismimide yanlış yazmış dikkatlı bakın filiz attıgım vsde foto aldım forma koyucam ama koyamıyorum biri nasıl koyuldugunu söylesin halk vericeksiniz bana vsde kestim 3*0 yendim silmedi carını mesgon koyduyu foto benim karakterimin adı gökxordulu resme bakın gokxordulu yazıyo anlıcaksınız