Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)

Mesaj gönderen TaLa »

Evet Dün Akşam İş Yerinde İken Telefonuma e-mail Geldi. Tabi Acınca İkv Ceza Bildirimi YAzdığını Gördüm Açtım Ve Gördüğüm Şu Oldu Kuklacı Sunucusunda **** Karakter İle 17.34 De ( Buraya Dikkat Ben Bu Saatde İş Yerindeyim Oyuna Girme Veya Başka Birinin Karakterime Girme Gibi Bir ŞAnsı Yok ) Rahatsız Edici Davranış Sebebi İle 10.11.2010 İle 12.11.2010 Saat 17.34 E Kadar Susturma Cezası Almışsınız. Şimdi Diyecekler İtiraz Etse İdin Mail Geldikden 30 dakika sonra Gereken Herşey İle İkv Desteğe Ceza İtirazımı Yaptım Bu Saat Oldu Hala Bir Cevap Alamadım. Şimdi Arkadaş Şaşıyorum Oyunda Olmadığı Halde Milleti rahatsız Eden Karakterimemi (ben) ŞAşayım yoksa En düşük ceza 3 gün olduğu halde 2 gün aldığım cezayamı şaşayım :) yoksa hala Cevap alamadığım İkv destek TAkımınamı ? Bu Nasıl Bir İşleyiş Ben Anlayamadım gitti.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)

Mesaj gönderen Tokerx »

ikv nin kafası güzel boşwer devam et sen xD
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TaLa »

Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

susturma cezanın bittiği gun cevap verirler :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

TaLa yazdı:Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece
benim haftada 1 defa girdiğim kasa karakterim susturulma yemişti :lol:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

Tokerx yazdı:
TaLa yazdı:Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece
benim haftada 1 defa girdiğim kasa karakterim susturulma yemişti :lol:
olabilir adamlar da hata yapabilir onlar da insan değilmi arkadasııııııım
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
BlnmynArtzzler
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BlnmynArtzzler »

TaLa yazdı:Evet Dün Akşam İş Yerinde İken Telefonuma e-mail Geldi. Tabi Acınca İkv Ceza Bildirimi YAzdığını Gördüm Açtım Ve Gördüğüm Şu Oldu Kuklacı Sunucusunda **** Karakter İle 17.34 De ( Buraya Dikkat Ben Bu Saatde İş Yerindeyim Oyuna Girme Veya Başka Birinin Karakterime Girme Gibi Bir ŞAnsı Yok ) Rahatsız Edici Davranış Sebebi İle 10.11.2010 İle 12.11.2010 Saat 17.34 E Kadar Susturma Cezası Almışsınız. Şimdi Diyecekler İtiraz Etse İdin Mail Geldikden 30 dakika sonra Gereken Herşey İle İkv Desteğe Ceza İtirazımı Yaptım Bu Saat Oldu Hala Bir Cevap Alamadım. Şimdi Arkadaş Şaşıyorum Oyunda Olmadığı Halde Milleti rahatsız Eden Karakterimemi (ben) ŞAşayım yoksa En düşük ceza 3 gün olduğu halde 2 gün aldığım cezayamı şaşayım :) yoksa hala Cevap alamadığım İkv destek TAkımınamı ? Bu Nasıl Bir İşleyiş Ben Anlayamadım gitti.
kardeş bana msj gelmıo :S kufur edınce nıye ?
Resim

Ottopsylancet(Sancakdaki :D )

İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Tamam la bir daha kullanmam :D
Lonca Adresimiz:
http://bilinmeyenartizzler.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhabalar,

Size gönderilen bilgilendirme mailini dikkatli incelerseniz, belirtmiş olduğunuz 17:34 cezanın başlangıç ve bitiş saatlerini belirtmeketdir. Şikayetin edildiği saati değil. Daha önceden oyun içerisinde şikayet edilmişsiniz, ve tarafınıza gönderilen bilgi e-postasınn belirttiği saatte yani 17:34'te tarafımıza ulaşan şikayet değerlendirilmiştir.

Size gönderilen bildirim e-postasını dikkatli incelerseniz Şikayet tarihini görebileceksiniz.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Orti yazdı:Merhabalar,

Size gönderilen bilgilendirme mailini dikkatli incelerseniz, belirtmiş olduğunuz 17:34 cezanın başlangıç ve bitiş saatlerini belirtmeketdir. Şikayetin edildiği saati değil. Daha önceden oyun içerisinde şikayet edilmişsiniz, ve tarafınıza gönderilen bilgi e-postasınn belirttiği saatte yani 17:34'te tarafımıza ulaşan şikayet değerlendirilmiştir.

Size gönderilen bildirim e-postasını dikkatli incelerseniz Şikayet tarihini görebileceksiniz.
nasıl yani ben ayın 3 'ünde şikayet edildim diyelim. eğer bu şikayet ayın 6 'sında kontrol edilirse 6 'sından itibaren mi cezam başlar ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

mitmet yazdı:
Orti yazdı:Merhabalar,

nasıl yani ben ayın 3 'ünde şikayet edildim diyelim. eğer bu şikayet ayın 6 'sında kontrol edilirse 6 'sından itibaren mi cezam başlar ?
aynen öyle
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön