Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)
Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)
Evet Dün Akşam İş Yerinde İken Telefonuma e-mail Geldi. Tabi Acınca İkv Ceza Bildirimi YAzdığını Gördüm Açtım Ve Gördüğüm Şu Oldu Kuklacı Sunucusunda **** Karakter İle 17.34 De ( Buraya Dikkat Ben Bu Saatde İş Yerindeyim Oyuna Girme Veya Başka Birinin Karakterime Girme Gibi Bir ŞAnsı Yok ) Rahatsız Edici Davranış Sebebi İle 10.11.2010 İle 12.11.2010 Saat 17.34 E Kadar Susturma Cezası Almışsınız. Şimdi Diyecekler İtiraz Etse İdin Mail Geldikden 30 dakika sonra Gereken Herşey İle İkv Desteğe Ceza İtirazımı Yaptım Bu Saat Oldu Hala Bir Cevap Alamadım. Şimdi Arkadaş Şaşıyorum Oyunda Olmadığı Halde Milleti rahatsız Eden Karakterimemi (ben) ŞAşayım yoksa En düşük ceza 3 gün olduğu halde 2 gün aldığım cezayamı şaşayım
yoksa hala Cevap alamadığım İkv destek TAkımınamı ? Bu Nasıl Bir İşleyiş Ben Anlayamadım gitti.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Re: Saçmalığın Bu Kadarı Olmaz ( Yönetime Bu Yazım)
ikv nin kafası güzel boşwer devam et sen xD

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
susturma cezanın bittiği gun cevap verirler 
auril & DoubleLift
benim haftada 1 defa girdiğim kasa karakterim susturulma yemişti :lol:TaLa yazdı:Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
olabilir adamlar da hata yapabilir onlar da insan değilmi arkadasııııııımTokerx yazdı:benim haftada 1 defa girdiğim kasa karakterim susturulma yemişti :lol:TaLa yazdı:Bende Şaşırdım Doğrusu Arkadaş Nasıl Oluyor Bu Olay Ve Hala Bir Cevap Alamamak Beni Üzüyor. Doğrusu Yönetime Olan Güvenimiz Zedeleniyor. Böylece
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- BlnmynArtzzler
- Salgın Koruyucusu

kardeş bana msj gelmıo :S kufur edınce nıye ?TaLa yazdı:Evet Dün Akşam İş Yerinde İken Telefonuma e-mail Geldi. Tabi Acınca İkv Ceza Bildirimi YAzdığını Gördüm Açtım Ve Gördüğüm Şu Oldu Kuklacı Sunucusunda **** Karakter İle 17.34 De ( Buraya Dikkat Ben Bu Saatde İş Yerindeyim Oyuna Girme Veya Başka Birinin Karakterime Girme Gibi Bir ŞAnsı Yok ) Rahatsız Edici Davranış Sebebi İle 10.11.2010 İle 12.11.2010 Saat 17.34 E Kadar Susturma Cezası Almışsınız. Şimdi Diyecekler İtiraz Etse İdin Mail Geldikden 30 dakika sonra Gereken Herşey İle İkv Desteğe Ceza İtirazımı Yaptım Bu Saat Oldu Hala Bir Cevap Alamadım. Şimdi Arkadaş Şaşıyorum Oyunda Olmadığı Halde Milleti rahatsız Eden Karakterimemi (ben) ŞAşayım yoksa En düşük ceza 3 gün olduğu halde 2 gün aldığım cezayamı şaşayımyoksa hala Cevap alamadığım İkv destek TAkımınamı ? Bu Nasıl Bir İşleyiş Ben Anlayamadım gitti.

Ottopsylancet(Sancakdaki
)
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Tamam la bir daha kullanmam
Lonca Adresimiz:
http://bilinmeyenartizzler.tr.gg
http://bilinmeyenartizzler.tr.gg
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
Merhabalar,
Size gönderilen bilgilendirme mailini dikkatli incelerseniz, belirtmiş olduğunuz 17:34 cezanın başlangıç ve bitiş saatlerini belirtmeketdir. Şikayetin edildiği saati değil. Daha önceden oyun içerisinde şikayet edilmişsiniz, ve tarafınıza gönderilen bilgi e-postasınn belirttiği saatte yani 17:34'te tarafımıza ulaşan şikayet değerlendirilmiştir.
Size gönderilen bildirim e-postasını dikkatli incelerseniz Şikayet tarihini görebileceksiniz.
Size gönderilen bilgilendirme mailini dikkatli incelerseniz, belirtmiş olduğunuz 17:34 cezanın başlangıç ve bitiş saatlerini belirtmeketdir. Şikayetin edildiği saati değil. Daha önceden oyun içerisinde şikayet edilmişsiniz, ve tarafınıza gönderilen bilgi e-postasınn belirttiği saatte yani 17:34'te tarafımıza ulaşan şikayet değerlendirilmiştir.
Size gönderilen bildirim e-postasını dikkatli incelerseniz Şikayet tarihini görebileceksiniz.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
nasıl yani ben ayın 3 'ünde şikayet edildim diyelim. eğer bu şikayet ayın 6 'sında kontrol edilirse 6 'sından itibaren mi cezam başlar ?Orti yazdı:Merhabalar,
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
aynen öylemitmet yazdı:nasıl yani ben ayın 3 'ünde şikayet edildim diyelim. eğer bu şikayet ayın 6 'sında kontrol edilirse 6 'sından itibaren mi cezam başlar ?Orti yazdı:Merhabalar,
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..