Sizce ikv de yılbaşında ne gibi şeyler bizi bekliyo???
PEki sizce Ylbaşında neler yapılmalı???
Yılbaşında neler olacak?Neler olmalı??
Yılbaşında neler olacak?Neler olmalı??
avakado=eminönü
Re: Yılbaşında neler olacak?Neler olmalı??
bilmem sence ????????????
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
kurban bayramında ramazan bayarmında bile sadece batramınız mübarek olsun denildiğine göre bence hiç bişey olmasada olur ki bu bi türk oyunu m2 adlı oyunda bayramlarda etkinlikler oluyormuş
- Magicxcraft35
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Geçen sene hatırladığım kadarıyla Huni falan alınıyordu.Ama gözlük yerine satmak isteyenler olunca kaldırılmıştı.Ve o gün boyuncaydı herhalde bütün yaratıklar 2 kat XP puanı veriyolardı.Çok güzel olmuştu.Ama etkinlik yapmamalarının nedeni de şu olabilir.Herkezin akrabaları oturduğu şehirde yaşamıyor.(mesela ben)Bundan dolayı bu Özel günlerimizde çoğu oyuncu akrabalarının yanında olabileceği düşünülüp (yani o günlerde oyuna girecek kişi sayısının azlığı nedeniyle)etinlik hazırlanmamış olabilir.
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Asilzade
Asilzade
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bana kalırsa belirli günlerde 2 kat ex kazancı yapsınlar
<)
2 kat xp yi ikv 3.yil dönümü içindi yani yilbasinda mutlu yillar dencek ve bizde kasmaya devam edicezMagicxcraft35 yazdı:Geçen sene hatırladığım kadarıyla Huni falan alınıyordu.Ama gözlük yerine satmak isteyenler olunca kaldırılmıştı.Ve o gün boyuncaydı herhalde bütün yaratıklar 2 kat XP puanı veriyolardı.Çok güzel olmuştu.Ama etkinlik yapmamalarının nedeni de şu olabilir.Herkezin akrabaları oturduğu şehirde yaşamıyor.(mesela ben)Bundan dolayı bu Özel günlerimizde çoğu oyuncu akrabalarının yanında olabileceği düşünülüp (yani o günlerde oyuna girecek kişi sayısının azlığı nedeniyle)etinlik hazırlanmamış olabilir.
...