DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Mesaj gönderen kerim73 »

Merhabalar öncelikle...

Öncelikle fotoğrafı görmeden önce bir kac şey acıklayayım. Ben kuklacı sunucusunda oynuyorum. Biz eminönü bölgesinin Mısır a yakın mevkii sinde Lodos larla savaşırken birden Dev ORTİ oyuna geldi ve Ben Bazı Şikayetlerimi dile getirdim. Bunu forumda da pek cok kez dile getirdim ancak oyunda da görünce söylemek istedim. Ancak bizim elimizde olan bişey değil dedi. Ve sunu da söyledi. Plus lular Şaheser düşürme olasılığı değil efsunlu eşya düşürme olasılığı daha yüksektir. Yani bu demek oluyor ki Boss lardan düşürdüğümüz şaheserler in düşme oranı değil Normal Kasarken ve item düşürmek icin kestiğimiz yaratıklardan efsunlu item düşme olasılığı fazla.
Bu olayın ardından ben de dedim birşeyi doğru düzgün yapamıyorsunuz. Cevabı ise Beni dinlemek zorunda değilsin dedi. Ben de o zaman git dedim. Ardından beni Meteor giriş e gönderdi ancak o esnada biz mısır da lodoslarla carpısıyorduk. Bunun ardından ORTİ ye bu ayptığın adamlık diil dedim Ve ardından bana sus cezası verildi. Buyrun foto da bütün konusmları ekleyemedim o an sinirliydim direk bu fotoyu aldım.
Resim

Verdiğimiz paralar haram olsun ..

Annemize , Kardesimize küfür edilince verilen ceza : 3 gün susturulma

Orti ye adam değilsin deyince verilen ceza : 3 gün susturulma.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: DEV Orti alkışlıyorum seni cok güzel oldu....

Mesaj gönderen Dafnehira »

haha cok guzel soylemissin hatta az bile soylemissin.bunlarin hepsi acemi caylaklar oyun programlamak bunlarin ne haddine saga sola yalakalikta gm dev oluyorlar.plus paket avantajli diye milleti aptal yerine dusuruyorlar.adam sanipta bunlara soru sormaniz hata.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

cok ozur cep telefonumdan yazinca bazen 2 3 defa ayni mesaj tekrarlaniyor
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Benim tanıdığım bildiğim yönetime yönelik büyük bir iddia bu. AMA sende bunları uydurmuyosan kafandan bu yapılan ayıptır.

Gününde yakalayamamışsın o zaman GM'mizi. Tavsiyem oyununu oyna arkadaşlarınla İYİ vakit geçir günün sonunda da oyunu kapatıp normal hayatına devam et. Çünkü bu tip olaylar insanın canını sıkar oyundan soğutur . Bu ilk duyduğum bir GM'ye yönelik şikayet değil bu arada onuda bu konuyu okuyan birilerine duyurmak isterim , Çok güzel gidiyosunuz aynen devam ;)

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Foto da bakarsan Dostum zaten O kelimeyi kullandıktan hemen sonra Susturma cezası geldi.

Kendi kafasına göre ışınlama oyun icerisinde sadece etkinliklerde yapılmakta. Ancak kafasına göre beni şahsi meselelerine göre ışınladı ardından ben bu kelimeyi kullandım ve bunun sn bile gecmeden susturulma cezası ve kafamdan uydurmadığıma bakarsan olaya tanıklık eden arkadaşlar da var. Onlara da sorabilirsin... Ancak foto almayı unutmuslar cünkü biz böyle birşeyi beklemiyorduk zaten..
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Son zamanlarda bir kaç arkadaşımdan daha duydum bu tip olayları. Hemencecik söyleyeyim onlarda insan morali bozulur bişey olur halden anlayın tarzında düşünen salaklar varsa yorum yapmasın.

O zaman doktorlarında morali bozukken ameliyat sırasında işini bilerek ve isteyerek yapmasın. Aynı şey , senle mi uğraşacam lan deyip ötelemiş seni E.Ö bide kes lan deyip susturmuş. Az önce de dedim ya Çok güzel gidiyosunuz yönetim aynen devam :)
Resim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

Senin yazdığına göre sen sorunu sormuşsun, oda sana cevap vermiş ve benim elimde olan birşey değil demesine rağmen sen bir işi doğru düzgün yapamıyorsunuz demişsin.Böyle bir cevap uygun mu :?:
Oyun dünyası ile doktorluğu karşılaştırmak ise saçmalık.Sen ,seni iyileştiren doktora hadi qq dumun bilmem nesi çabuk beni ameliyat et mi dersin :?:
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

katakuli yazdı:
Oyun dünyası ile doktorluğu karşılaştırmak ise saçmalık.Sen ,seni iyileştiren doktora hadi qq dumun bilmem nesi çabuk beni ameliyat et mi dersin :?:
bu arkadaş öyle mi demiş ?
Resim
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Öncelikler geçmiş olsun arkadaşım...

Ben 4 Yıldır bu oyunuyordum fakat yaklaşık 5 aydır oyuna girmiyorum plusların hepsini durdurdum neden mi ?

* GM'lerin ilgisizliğinden ve kendini sanki bizden çok çok üstün görmelerinden... (Altı üstü oyunda yetkiniz var sonuçta sizde insansınız bizde..)

* Oyunda sürekli aynı banel şeylerin olmasından...

* Anaya, Bacıya edilen küfürlerde 3 gün susturma bizim GM'ye en ufacık bir kelimemizde yine 3 gün susturma çok adaletli gerçekten...

* Alınan plusların hiçbir işe yaramamasından yani sözde para verip oyuna katkıda bulunalum diyoruz ama plussuz oyuncudan hiç bir farkımız yok...

* Gelen grup bölgeleri eklentisinden sonra Ws'lerin, Klan Savaşlarının hiçbir tadı kalmamasından yani şuanda 39 zamanındaki İKV'yi çok özlüyorum...

Vs. vs. vs. vs.

Yazmaya kalksak daha bir sürü şey yazılır..

Fakat arkadaşlarıma oyunu önerdiğimde "O oyundan hiçbir şey olmaz" diyorlardı.. Şimdi gerçekten onlara hak veriyorum..

NOT: Düşünceme katılan katılmayan herkese eyvallah fakat bu sadece benim düşüncem herkesin düşüncesi farklıdır..

İyi Forumlar...!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Crack yazdı:
katakuli yazdı:
bu arkadaş öyle mi demiş ?
Dolaylı yoldan anlattığım için anlamadın, burada değinmek istediğim karşındaki insanla konuşurken önemli olan uslüptur.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön