Savaşçılar Hk.
Savaşçılar Hk.
Yönetime sesleniyorum o kadar uğraştık edindik ve bir savaşçı kastık ki savaşçı büyücüye göre zor kasılır ama sığınağa çoğu kişiler giremiyor ama büyücüleri havada kapıyorlar sizin sınıflar arası dengelemeniz buysa eğer eminim daha çok oyunucu kaybedeceksiniz 49 olalı 3 ay oluyor ama daha sadece 1 kere girebildim sığınağa ondada 3 kişi oyundan düştüğü için hiç bişey kesemedik ve olana benim GBM 0 parama oldu size önerim ya savaşçılara özel gbm 0 ı ucuzulatın ya da acil bir güncelleme ile dengeleyin şu işi 
Re: Savaşçılar Hk.
1. si plus alCanKeser yazdı:Yönetime sesleniyorum o kadar uğraştık edindik ve bir savaşçı kastık ki savaşçı büyücüye göre zor kasılır ama sığınağa çoğu kişiler giremiyor ama büyücüleri havada kapıyorlar sizin sınıflar arası dengelemeniz buysa eğer eminim daha çok oyunucu kaybedeceksiniz 49 olalı 3 ay oluyor ama daha sadece 1 kere girebildim sığınağa ondada 3 kişi oyundan düştüğü için hiç bişey kesemedik ve olana benim GBM 0 parama oldu size önerim ya savaşçılara özel gbm 0 ı ucuzulatın ya da acil bir güncelleme ile dengeleyin şu işi
2. si migrat atabilirsin
3. su bukadar zaman savascılar kral oldu sıra buyuculerde
auril & DoubleLift
Plusum var
Migrat'a da alan çok az
Büyücüler ezilirkende ben karşıydım bu o sisteme
Migrat'a da alan çok az
Büyücüler ezilirkende ben karşıydım bu o sisteme
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dönem dönem karakterler ön plana çıkar. Sıra büyücüdeymiş demek. Şimdi sıraya gir ve sıranı bekle 

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
3 karakterim var 3 ü de ezilmiyor ... Tabi bu kişinin cevresine göre değişir. Sadece yücelen halit lerle girmeyi düşünmüorsun değil mi grub bölgelerine D Git kendi grubunu kur gir kendini ispatla . XD
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yeni bölgelerle belkide şifacılar ön plana çıkacaktır. Zaman zaman değişir bu. Önceden savaşçıydı
adamların savaşçıları çöp yapmasının derdi başkaaa...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İçeri almıyorlar ama maşallah büyücü bulunca bi agırla gıdıyor adamlar sızın 3000 lık agır vuruşunuzu 6000 yaptılar 2500 luk sertınızı 5000 yaptılar daha ne ıstıyorsunuz ? zaten bır buyucunun enerjısı 10000 + 16.000 lık enerjınız 21.000 oldu buyuculerın 8500 den 10.000 oldu sızın enerjınız 5000 artarken bizimkisi sadece 1500 arttı bırakında mıgrat bıze kalsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
merak etme herkes gibi bizde büyücülüğe heveslendik migratı kastığı büyücüyle görüp savaşçıya devam edicem, anlıcan illaki görecez migratıaldatmaz2012 yazdı:İçeri almıyorlar ama maşallah büyücü bulunca bi agırla gıdıyor adamlar sızın 3000 lık agır vuruşunuzu 6000 yaptılar 2500 luk sertınızı 5000 yaptılar daha ne ıstıyorsunuz ? zaten bır buyucunun enerjısı 10000 + 16.000 lık enerjınız 21.000 oldu buyuculerın 8500 den 10.000 oldu sızın enerjınız 5000 artarken bizimkisi sadece 1500 arttı bırakında mıgrat bıze kalsın
- Yeraltı geldiğinde Şifacılar en gözde karakter oldular.
- Grup bölgeleri geldiğinde Büyücüler en gözde karakter oldular.
- Çemberlitaş; İKV'nin en çok yatarık bulunan bölgesi olacak(diye söylendi). O bölgede Savaşçılardan başka hiç bir sınıf dayanamaz. Özellikle Büyücüler.
Kısacası biraz bekleyin Çemberlitaş bölgesi denilen bölge geldiğinde Savaşçılar gözde karakter olurlar. Grup bölgelerinde sorun olursa tek yol var oda kendi aranızda grup kurmanızdır. İstediğiniz zaman gidersiniz.
- Grup bölgeleri geldiğinde Büyücüler en gözde karakter oldular.
- Çemberlitaş; İKV'nin en çok yatarık bulunan bölgesi olacak(diye söylendi). O bölgede Savaşçılardan başka hiç bir sınıf dayanamaz. Özellikle Büyücüler.
Kısacası biraz bekleyin Çemberlitaş bölgesi denilen bölge geldiğinde Savaşçılar gözde karakter olurlar. Grup bölgelerinde sorun olursa tek yol var oda kendi aranızda grup kurmanızdır. İstediğiniz zaman gidersiniz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN