Savaşçılar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CanKeser
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Savaşçılar Hk.

Mesaj gönderen CanKeser »

Yönetime sesleniyorum o kadar uğraştık edindik ve bir savaşçı kastık ki savaşçı büyücüye göre zor kasılır ama sığınağa çoğu kişiler giremiyor ama büyücüleri havada kapıyorlar sizin sınıflar arası dengelemeniz buysa eğer eminim daha çok oyunucu kaybedeceksiniz 49 olalı 3 ay oluyor ama daha sadece 1 kere girebildim sığınağa ondada 3 kişi oyundan düştüğü için hiç bişey kesemedik ve olana benim GBM 0 parama oldu size önerim ya savaşçılara özel gbm 0 ı ucuzulatın ya da acil bir güncelleme ile dengeleyin şu işi :x
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Re: Savaşçılar Hk.

Mesaj gönderen Auril »

CanKeser yazdı:Yönetime sesleniyorum o kadar uğraştık edindik ve bir savaşçı kastık ki savaşçı büyücüye göre zor kasılır ama sığınağa çoğu kişiler giremiyor ama büyücüleri havada kapıyorlar sizin sınıflar arası dengelemeniz buysa eğer eminim daha çok oyunucu kaybedeceksiniz 49 olalı 3 ay oluyor ama daha sadece 1 kere girebildim sığınağa ondada 3 kişi oyundan düştüğü için hiç bişey kesemedik ve olana benim GBM 0 parama oldu size önerim ya savaşçılara özel gbm 0 ı ucuzulatın ya da acil bir güncelleme ile dengeleyin şu işi :x
1. si plus al
2. si migrat atabilirsin
3. su bukadar zaman savascılar kral oldu sıra buyuculerde ;)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
CanKeser
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen CanKeser »

Plusum var
Migrat'a da alan çok az
Büyücüler ezilirkende ben karşıydım bu o sisteme
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Patasana »

Dönem dönem karakterler ön plana çıkar. Sıra büyücüdeymiş demek. Şimdi sıraya gir ve sıranı bekle :)
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kerim73 »

3 karakterim var 3 ü de ezilmiyor ... Tabi bu kişinin cevresine göre değişir. Sadece yücelen halit lerle girmeyi düşünmüorsun değil mi grub bölgelerine D Git kendi grubunu kur gir kendini ispatla . XD
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Yeni bölgelerle belkide şifacılar ön plana çıkacaktır. Zaman zaman değişir bu. Önceden savaşçıydı :)
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

adamların savaşçıları çöp yapmasının derdi başkaaa...
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

İçeri almıyorlar ama maşallah büyücü bulunca bi agırla gıdıyor adamlar sızın 3000 lık agır vuruşunuzu 6000 yaptılar 2500 luk sertınızı 5000 yaptılar daha ne ıstıyorsunuz ? zaten bır buyucunun enerjısı 10000 + 16.000 lık enerjınız 21.000 oldu buyuculerın 8500 den 10.000 oldu sızın enerjınız 5000 artarken bizimkisi sadece 1500 arttı bırakında mıgrat bıze kalsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

aldatmaz2012 yazdı:İçeri almıyorlar ama maşallah büyücü bulunca bi agırla gıdıyor adamlar sızın 3000 lık agır vuruşunuzu 6000 yaptılar 2500 luk sertınızı 5000 yaptılar daha ne ıstıyorsunuz ? zaten bır buyucunun enerjısı 10000 + 16.000 lık enerjınız 21.000 oldu buyuculerın 8500 den 10.000 oldu sızın enerjınız 5000 artarken bizimkisi sadece 1500 arttı bırakında mıgrat bıze kalsın
merak etme herkes gibi bizde büyücülüğe heveslendik migratı kastığı büyücüyle görüp savaşçıya devam edicem, anlıcan illaki görecez migratı ;)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

- Yeraltı geldiğinde Şifacılar en gözde karakter oldular.
- Grup bölgeleri geldiğinde Büyücüler en gözde karakter oldular.
- Çemberlitaş; İKV'nin en çok yatarık bulunan bölgesi olacak(diye söylendi). O bölgede Savaşçılardan başka hiç bir sınıf dayanamaz. Özellikle Büyücüler.

Kısacası biraz bekleyin Çemberlitaş bölgesi denilen bölge geldiğinde Savaşçılar gözde karakter olurlar. Grup bölgelerinde sorun olursa tek yol var oda kendi aranızda grup kurmanızdır. İstediğiniz zaman gidersiniz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön