G.B Hakkında..
G.B Hakkında..
Grup bölgelerinde özellikle migratta yapılan sistem nedir ? Yani sistem neye göre zırh veriyor ? Bu sisteme bi adalet gerek..Oyunda son dönemlerde adaletsizlik diz boyu..Gerek şu zırh meselesi gerekse Puan sıfırlamada..İnsanları oyundan sogutmak yerine düzenli bi sistem getirseniz ? Bankamdaki madalyalara bakıyorum da resmen oyunumu migratta gecirmişim.Ama bakarsınki 3 aydır yogun bi emek karşısında ne bi zırh ne bi şaheser ? Sizce bu adalet mi ? Bakıyorum herkes 1tane düsürdü hatta set bile düzmeye çalışıyor..Ama biz veya ben hala 1 zırh peşindeyim..Savaşçı,büyücü,şifacı 3 karakterimle defalarca denememe rağmen emeğimin karsılıgını hiç alamadım..1 kişiye ardarda 3 defa zırh düşeceğine o zırhları olmayanlara dağıtsanız böyle bir sorun doğmaz..BİRAZ ANLAYIŞ VE ADALET İSTİYORUZ . .!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: G.B Hakkında..
O konuda şanssızsın evet ama senin farkın zırhsız halinle zırhı aratmamanGenius yazdı:Grup bölgelerinde özellikle migratta yapılan sistem nedir ? Yani sistem neye göre zırh veriyor ? Bu sisteme bi adalet gerek..Oyunda son dönemlerde adaletsizlik diz boyu..Gerek şu zırh meselesi gerekse Puan sıfırlamada..İnsanları oyundan sogutmak yerine düzenli bi sistem getirseniz ? Bankamdaki madalyalara bakıyorum da resmen oyunumu migratta gecirmişim.Ama bakarsınki 3 aydır yogun bi emek karşısında ne bi zırh ne bi şaheser ? Sizce bu adalet mi ? Bakıyorum herkes 1tane düsürdü hatta set bile düzmeye çalışıyor..Ama biz veya ben hala 1 zırh peşindeyim..Savaşçı,büyücü,şifacı 3 karakterimle defalarca denememe rağmen emeğimin karsılıgını hiç alamadım..1 kişiye ardarda 3 defa zırh düşeceğine o zırhları olmayanlara dağıtsanız böyle bir sorun doğmaz..BİRAZ ANLAYIŞ VE ADALET İSTİYORUZ . .!!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
:arrow: Zırh Olayı Git Gide AnorMaL bir Hal Almaya BaşLadı,AbarTıSız.HaFTanın 7 Günü Junon Kesiyoruz,Sadece Cuma Günü İşim ÇıkmışTı Gidemedim ,Benim Yerime Bı arkadaŞı AlMışLar.Olaya Bak Ki 2 Hafta Üst Üst'e Günde 2 Defa HafTanın 7 Günü TarafıMızdan KesiLen Junon bana bı Zırh vermezKen Yerime Giden Adam'a Daha İlk KesişTe 'Necleus Gb-AMLifakaTör' veriyor..Demek isTedigim Bazı ArKadaşLar Şans FiLan diyor.Bence Bu iş Şans'OLAYINDAN ÇıkTı Buna Bi El AtıLMaSı LaZıM.. :!:
İyi ForumLar..
İyi ForumLar..
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
ŞANSDjYaNdAnGeL yazdı::arrow: Zırh Olayı Git Gide AnorMaL bir Hal Almaya BaşLadı,AbarTıSız.HaFTanın 7 Günü Junon Kesiyoruz,Sadece Cuma Günü İşim ÇıkmışTı Gidemedim ,Benim Yerime Bı arkadaŞı AlMışLar.Olaya Bak Ki 2 Hafta Üst Üst'e Günde 2 Defa HafTanın 7 Günü TarafıMızdan KesiLen Junon bana bı Zırh vermezKen Yerime Giden Adam'a Daha İlk KesişTe 'Necleus Gb-AMLifakaTör' veriyor..Demek isTedigim Bazı ArKadaşLar Şans FiLan diyor.Bence Bu iş Şans'OLAYINDAN ÇıkTı Buna Bi El AtıLMaSı LaZıM.. :!:
İyi ForumLar..
WE LEGEND.!
Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

qünde 3 kere junon kessen ii ihtimalle 1 saat sürse 3 saat ediyor. herqün 3 saatini bilqisayarda harcıyorsan qerçekten yazık. çık etrafına bak kar yaqacak birkaç hafta sonra. kuşlar ötüyor kamyonlar kornalarını çalıyoraldatmaz2012 yazdı:Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

3 Saat nedır 15 saat oynıyanlar varmitmet yazdı:qünde 3 kere junon kessen ii ihtimalle 1 saat sürse 3 saat ediyor. herqün 3 saatini bilqisayarda harcıyorsan qerçekten yazık. çık etrafına bak kar yaqacak birkaç hafta sonra. kuşlar ötüyor kamyonlar kornalarını çalıyoraldatmaz2012 yazdı:Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !kop bilqisayardan zırh konusuna çok fazla baqlanmışsın
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

onlara yorumum bile yoqaldatmaz2012 yazdı:3 Saat nedır 15 saat oynıyanlar varmitmet yazdı:qünde 3 kere junon kessen ii ihtimalle 1 saat sürse 3 saat ediyor. herqün 3 saatini bilqisayarda harcıyorsan qerçekten yazık. çık etrafına bak kar yaqacak birkaç hafta sonra. kuşlar ötüyor kamyonlar kornalarını çalıyoraldatmaz2012 yazdı:Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !kop bilqisayardan zırh konusuna çok fazla baqlanmışsın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
siz migratı 1 saatte bitirin anlınızdan öpecem.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

1 saatte artık herkez bıtırıyor şıfacıyı tank yaparakintikamatesi yazdı:siz migratı 1 saatte bitirin anlınızdan öpecem.
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-