G.B Hakkında..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

G.B Hakkında..

Mesaj gönderen Genius »

Grup bölgelerinde özellikle migratta yapılan sistem nedir ? Yani sistem neye göre zırh veriyor ? Bu sisteme bi adalet gerek..Oyunda son dönemlerde adaletsizlik diz boyu..Gerek şu zırh meselesi gerekse Puan sıfırlamada..İnsanları oyundan sogutmak yerine düzenli bi sistem getirseniz ? Bankamdaki madalyalara bakıyorum da resmen oyunumu migratta gecirmişim.Ama bakarsınki 3 aydır yogun bi emek karşısında ne bi zırh ne bi şaheser ? Sizce bu adalet mi ? Bakıyorum herkes 1tane düsürdü hatta set bile düzmeye çalışıyor..Ama biz veya ben hala 1 zırh peşindeyim..Savaşçı,büyücü,şifacı 3 karakterimle defalarca denememe rağmen emeğimin karsılıgını hiç alamadım..1 kişiye ardarda 3 defa zırh düşeceğine o zırhları olmayanlara dağıtsanız böyle bir sorun doğmaz..BİRAZ ANLAYIŞ VE ADALET İSTİYORUZ . .!!
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: G.B Hakkında..

Mesaj gönderen Canceazi »

Genius yazdı:Grup bölgelerinde özellikle migratta yapılan sistem nedir ? Yani sistem neye göre zırh veriyor ? Bu sisteme bi adalet gerek..Oyunda son dönemlerde adaletsizlik diz boyu..Gerek şu zırh meselesi gerekse Puan sıfırlamada..İnsanları oyundan sogutmak yerine düzenli bi sistem getirseniz ? Bankamdaki madalyalara bakıyorum da resmen oyunumu migratta gecirmişim.Ama bakarsınki 3 aydır yogun bi emek karşısında ne bi zırh ne bi şaheser ? Sizce bu adalet mi ? Bakıyorum herkes 1tane düsürdü hatta set bile düzmeye çalışıyor..Ama biz veya ben hala 1 zırh peşindeyim..Savaşçı,büyücü,şifacı 3 karakterimle defalarca denememe rağmen emeğimin karsılıgını hiç alamadım..1 kişiye ardarda 3 defa zırh düşeceğine o zırhları olmayanlara dağıtsanız böyle bir sorun doğmaz..BİRAZ ANLAYIŞ VE ADALET İSTİYORUZ . .!!
O konuda şanssızsın evet ama senin farkın zırhsız halinle zırhı aratmaman ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
DjYaNdAnGeL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DjYaNdAnGeL »

:arrow: Zırh Olayı Git Gide AnorMaL bir Hal Almaya BaşLadı,AbarTıSız.HaFTanın 7 Günü Junon Kesiyoruz,Sadece Cuma Günü İşim ÇıkmışTı Gidemedim ,Benim Yerime Bı arkadaŞı AlMışLar.Olaya Bak Ki 2 Hafta Üst Üst'e Günde 2 Defa HafTanın 7 Günü TarafıMızdan KesiLen Junon bana bı Zırh vermezKen Yerime Giden Adam'a Daha İlk KesişTe 'Necleus Gb-AMLifakaTör' veriyor..Demek isTedigim Bazı ArKadaşLar Şans FiLan diyor.Bence Bu iş Şans'OLAYINDAN ÇıkTı Buna Bi El AtıLMaSı LaZıM.. :!:

İyi ForumLar..
djYanDanqeLL - AntekeLi- -

Kullanıcı avatarı
umut1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen umut1 »

DjYaNdAnGeL yazdı::arrow: Zırh Olayı Git Gide AnorMaL bir Hal Almaya BaşLadı,AbarTıSız.HaFTanın 7 Günü Junon Kesiyoruz,Sadece Cuma Günü İşim ÇıkmışTı Gidemedim ,Benim Yerime Bı arkadaŞı AlMışLar.Olaya Bak Ki 2 Hafta Üst Üst'e Günde 2 Defa HafTanın 7 Günü TarafıMızdan KesiLen Junon bana bı Zırh vermezKen Yerime Giden Adam'a Daha İlk KesişTe 'Necleus Gb-AMLifakaTör' veriyor..Demek isTedigim Bazı ArKadaşLar Şans FiLan diyor.Bence Bu iş Şans'OLAYINDAN ÇıkTı Buna Bi El AtıLMaSı LaZıM.. :!:

İyi ForumLar..
ŞANS :)
WE LEGEND.!

Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

aldatmaz2012 yazdı:Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !
qünde 3 kere junon kessen ii ihtimalle 1 saat sürse 3 saat ediyor. herqün 3 saatini bilqisayarda harcıyorsan qerçekten yazık. çık etrafına bak kar yaqacak birkaç hafta sonra. kuşlar ötüyor kamyonlar kornalarını çalıyor :) kop bilqisayardan zırh konusuna çok fazla baqlanmışsın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mitmet yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Ben gunde 6 defa junon kesıyordum günde 6 defa haftada degıl,böyle sabit sayı ıle 1 ay boyunca 6 defa kesmeme ragmen (bazı gunler 4 veya 5 ama 3 ün altına ınmeden) hep bır umutla açtıgım çantadan her zaman madalya düştü.Adamın tekı daha 8 kere kesmesıne ragmen 2 zırh düştü (Centrıon ve oksdent) ama yınede mutlu degıl bız ıtemsız zırh düşse yeter derken (100 ustu kesmeme ragmen) adam 10 defa bıle kesmemışken o 2 zırhı begenmıyor.Açıkçası umudumu yıtırdım ve artık haftada 1 junon kesmeye başladım ınsan 100 ustu junon kesıpte her açtıgında madalya ıle karşılaşınca pıskolojk bır hıs oluyor sankı mılyonlarca defa kesse bıle zırh düşmıcek gıbı gelıyor artık şu sısteme adam akkıllı bır uygulama getırın usandırdınız adamı !
qünde 3 kere junon kessen ii ihtimalle 1 saat sürse 3 saat ediyor. herqün 3 saatini bilqisayarda harcıyorsan qerçekten yazık. çık etrafına bak kar yaqacak birkaç hafta sonra. kuşlar ötüyor kamyonlar kornalarını çalıyor :) kop bilqisayardan zırh konusuna çok fazla baqlanmışsın
3 Saat nedır 15 saat oynıyanlar var

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

aldatmaz2012 yazdı:
mitmet yazdı:
3 Saat nedır 15 saat oynıyanlar var
onlara yorumum bile yoq :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

siz migratı 1 saatte bitirin anlınızdan öpecem.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

intikamatesi yazdı:siz migratı 1 saatte bitirin anlınızdan öpecem.
1 saatte artık herkez bıtırıyor şıfacıyı tank yaparak

-Burasıqistanbul-

“Genel Etkileşim” sayfasına dön