Evet başliğimdan da belli gibi bi isyan içindeyim nedenleri çok en basidinden başlamak istiyorum
1.cisi madenler evet bi maden çekiyoz bekliyoz ki saf çikmazi için ama bir türlü çikmiyor çiksada çok geç çikiyor 6 saatde çekemediğimizi biliyoz ve saatlerce madenlerde harcadiğimiz zamana emeğimize aciyom. örneğim 1 saf 6 saatde çiksa desek madneler 5 dakka da bir çiksa saatde 12 maden 6 saatde 72 maden çekiyoz ki oda sadece sen varsan madende bide çikmayinca zaman boşa şu saf çikma olaylarini çoğaltilsim. yeraltindaki madenleri düşün 2şer tane var gelde çek çekebilirsen. diceksiniz hizli çekemiyosan ne yapsim her oyuncunun pcsi sizin pc kadar hizli yada sizler gibi tecrübeli olarak hizli çekemez.
2.cisi bölgeler geldi artik aldiğimiz itemler sattiğimiz itemler hep elimizde kaldi nasil mi elementler çöp oldu artik milyonlarca para harcayip aldiğimiz sattimiz itemleri bi güncellemeyle direk çöp yapdiniz. şimdi ise artik item satin alma devrini öldürdünüz nasilmi şöyle şifaci savaşci büyücü için bölgelere gir itemlerini diz bi kuruş harcama geri kalani ise reçeteleri al üret ve bi kuruş çikmasin ödemesin. bizim gibi eski oyuncularda eskiden bi item düşürmek için gece gündüz kastiğimiz zamanlari yazik ettiniz. (örn: şifaci için kenandan fundi set ve eldiven+cevriyeli. motorinden ibni sina cevriye asa. migrattan ibnisinacevriye pantolon junondan fundi zirh. kadimden ibni+cevriye ayakkabi geriye ne kaldi bi ceket onuda reçeteyi al üret başka bişey de yapmana gerek yok. diceksiniz çikmiyor ama bazende ilk girişinde her şeyi düşürenler var öyle yorumladim. ben 3 ayda anca yapabildim şanşi olan 1 günde.)
3.cüsü olarak Bölgeler gelerek Savaşci arkadaşlari çöp yapdiniz nasilmi Siginaklara 4büyü 2 şifa yada 5büyü 1şifa olarak gidilip çok rahat motorin kenan kesiliyor. Migrat da 4 büyü 2 şifa çok rahat kenan junon kesilebiliyor artik hemde 2 dakka sürüyor nasilmi 1 şifa tank olacak junona kadar yaratiklari o çekcek savaşci gibi büyücüler kescek yanli şifanin zirh 70 olcak yetenekleri ruh kalkani ve iyileştirme çemberi 15 olacak tank şifanin gerikinlerr ayni öteki şifada dirençler olacak junona geldiğimi 2 büyü tank olacak ve 2 büyü dalacak sürekli aralikli olarak kalan 2 büyücü vurdumu 2 dakkada kesiliyor ve kendi grubum adina diyom biz hep öyle kesiyoz.
4.Arkadaşliklari İyice öldürdünüz neden mi eskiden bi sohbetlerimiz olurdu oturup topluca şimdi ise o olaylar yok olan tek şey madenin oyunParan itemin varsa iyisindir ama yoksa arkadaşlarinizda yokdur bunun en basidi bi düşünü bölgelere girerken ejderin yoksa yada ashabin yoksa kolay kolay gruba alan varmi die. yada eskisi gibi kim arkadaşlariyla parasini itemini veya madenini eskisi gibi paylaşiyor yada para istemeden veriyor karşiliksiz olarak çok az kişi buda git gite arkadaşlik olayini ölmesi demektir benim için.
bide yeri gelmişken şunuda diyim arkadaşlar bu bir oyun oldugunu unutmayalim agresif oynayişimiz yerine sayginlikla zevk alarak oyniyalim. bu konu belki yöneticiler kilitleyecek ama ben kendimce ve birkaç arkadaşlarimin görüşlerini alarak açdim bu konuyu.
Saygilarimla
E.ö sunucusunda Arz İlkyardim.
Yeter artik bu ne
Yeter artik bu ne
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Re: Yeter artik bu ne
İKV Dünyasıyla ilgili her türlü öneri şikayet vb. için Lütfen İKV Destek Forumunu kullanınız. Forum şikayet bildirim alanı değildir. İyi Forumlar.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
TWTY
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları