Syn Gmler Oyuncu Karakterler Tarafından

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

tcaskeri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Syn Gmler Oyuncu Karakterler Tarafından

Mesaj gönderen tcaskeri »

Syn gmler Oyuncu Karakterler Tarafından sınırsız özgürlükten kendinizi padişah olarak görüpte mynetteki karakterleri oyun bırkamasına sebeb oldugunu biliyormusunuz fazla konusmayacam

son 3 ay icerisinde online oyuncu kayıbınızı bi arastırın . Kaybın büyük farklar yarattıgını anlayacaksınız cok ucuz seylerden car bamlamak bazı karakterle ark edinmeniz ve diger ikv oyuncu kaybının inş gec olmadan farkına varursnız diger oyun siteleri oyuncu toplayabilmek icin elinden gelenleri yaparlar sizde yok 3 gün susturdum yok 1 hafta banladın . .
Sürekli Oyuncu kazndırırken (örsn Silkroad . Zszc. Kinght Online . Karahanoline . METİN2 . Cabal ) vb maksatım reklam deyil ama bazı [içerik silinmiştir] yön . tarafından dikkatini cekmek .
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Syn Gmler Oyuncu Karakterler Tarafından

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Olsun diğer online oyunlarda her türlü pislik var bizim oyunda banlama ve susturma gibi cezalar daha fazla olduğu için daha seviyeli bir oyun oynuyoruz.. Ben oyunu bu haliye eleştirmiyorum hatta daha hassas olurlarsa dahada güzel olur..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Syn Gmler Oyuncu Karakterler Tarafından

Mesaj gönderen ARGOS »

Taskopru37 yazdı:Olsun diğer online oyunlarda her türlü pislik var bizim oyunda banlama ve susturma gibi cezalar daha fazla olduğu için daha seviyeli bir oyun oynuyoruz.. Ben oyunu bu haliye eleştirmiyorum hatta daha hassas olurlarsa dahada güzel olur..
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön