Selamlar,
Oyun içerisinde yaptığım tüm denemelere karşı plussuz karakterim, pluslu karakterlerimden daha fazla item düşürme olasılığı ve daha yüksek itemler düşürme olasılı yüksek olarak gördüm.
Örneğin; Kronicxesedullah oyundan hiç ayrılmadan 8 saat durmaksızın kastım ve sadece "Nitrojen Tipi Kenevir Lifi Eldiven(Kadın büyücü 42 lvl)" düştü. Fakat Plussuz karakterimde 30 dk. filan kastım Urban Tora Tora kolye düştü. Junona plussuz bir karakter götürdük, kimseye zırh düşmedi ona düştü (plussuz + tek gidiş).
Plus paket alın, itemler çok düşer ve daha güzel itemler düşer diyorsunuz fakat görüyoruz ki oyun içerisindeki oyuncuların çoğu bundan şikayetçi. Sadece Bölge ve Klan kanalından faydalanıyoruz. İKV yönetiminin bu durumu test etmesi rica olunur.
Konu hakkında öneriler ikvdeteğe gönderildi.
İtem Düşürme Olasılığı Hk.
İtem Düşürme Olasılığı Hk.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: İtem Düşürme Olasılığı Hk.
Açıkçası bu konuyu anlamsız buluyorum, sonuç da hep aynı kavram: Şans.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Serkan tamam Bu iş şans işi ama Bide madalyonun diğer yüzü var.Örnk;Benim seni yenme şansım 2 VeLiNiN de 2 ama veLi O zar zor kazandığı parasıyla plus alıyor ve onun seni yenme şansı 5 oluyor. Şimdi Seni Hangimiz yeneriz?He bi şöyle bir şey var Para verip aLamadığın ticarete konamadığın bir eşya nasıL oLurda şansa bağlı oLur bi anLam veremiyorum bare para vb. şeylerle aLınsın tamam dicem ama oda yok
.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Sen öyle tespit ettin diye öyle olacak hali yok. Diyelim ki A olayının gerçekleşme ihtimali %50 olsun. Bu, A olayının 100 kere denendiğinde 50sinin gerçekleşeceği anlamına gelmez. Bu denemede A olayı 100 kere de gerçekleşebilir ya da hiç gerçekleşmeyebilir. Bu bir şans meselesidir. Aynı şekilde senin plussuzken 30 dakika içinde item düşürmen o düşük ihtimali tutturmuş olmana bağlı. Plusluyken ise 8 saat kasmışsın ve ne yazık ki item düşürme ihtimali erken tutmamış.Esadullah yazdı:Selamlar,
Oyun içerisinde yaptığım tüm denemelere karşı plussuz karakterim, pluslu karakterlerimden daha fazla item düşürme olasılığı ve daha yüksek itemler düşürme olasılı yüksek olarak gördüm.
Örneğin; Kronicxesedullah oyundan hiç ayrılmadan 8 saat durmaksızın kastım ve sadece "Nitrojen Tipi Kenevir Lifi Eldiven(Kadın büyücü 42 lvl)" düştü. Fakat Plussuz karakterimde 30 dk. filan kastım Urban Tora Tora kolye düştü. Junona plussuz bir karakter götürdük, kimseye zırh düşmedi ona düştü (plussuz + tek gidiş).
Plus paket alın, itemler çok düşer ve daha güzel itemler düşer diyorsunuz fakat görüyoruz ki oyun içerisindeki oyuncuların çoğu bundan şikayetçi. Sadece Bölge ve Klan kanalından faydalanıyoruz. İKV yönetiminin bu durumu test etmesi rica olunur.
Konu hakkında öneriler ikvdeteğe gönderildi.
Sorun değil çözüm yaratın.
ne şaçma konu plussun çanta düşme oranı düşük ve düşen her çantada item değil
pluslu karakterde çanta olasıgı daha fazla oldugu için item düşme oranı daha fazladır
pluslu karakterde çanta olasıgı daha fazla oldugu için item düşme oranı daha fazladır

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Gereksiz konu kilit ltfn Ben o kadar item kasmama rağmen hiç bir item düşüremezken 1 tane çöp item bile arkadaşımı kasarken bir ara yalmışlığa yaatığa bne vurdum yaratıktan urban tora tora zırh geldi bana Tek kelime :ŞANS Ayrıca plussuz iken item düşe olasılığı % 1 iken pluslu iken bu oran % 3 e çıkıyor pek bir fark olmuyor yani
Ottomanxölümsüz anısına
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
efsaneottoman yazdı:Gereksiz konu kilit ltfn Ben o kadar item kasmama rağmen hiç bir item düşüremezken 1 tane çöp item bile arkadaşımı kasarken bir ara yalmışlığa yaatığa bne vurdum yaratıktan urban tora tora zırh geldi bana Tek kelime :ŞANS Ayrıca plussuz iken item düşe olasılığı % 1 iken pluslu iken bu oran % 3 e çıkıyor pek bir fark olmuyor yani
%1 ile 3/1 arasında çok fark var
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Ben hiç plus almadım bu zamana kadar 2 ay önce paket aldım. O kadar.. Pluslunun avantajı kanallarda yazabilme, ex ve işporta fiyatları.. Çantalar konusunda pluslu ve plussuz farkı bende bulamadım. Yani konuyu açan arkadaşa poşet konusunda katılıyorum...
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Tekrardan selamlar,
Plusluların, plussuzlardan eşya (itemli) eşya düşürmesi daha yüksek değil mi? ne kadar şans işi olasada illaki düşmesi gerekir.
Plusluların, plussuzlardan eşya (itemli) eşya düşürmesi daha yüksek değil mi? ne kadar şans işi olasada illaki düşmesi gerekir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Bende bu item düşme şansının tamamen şans ile olduğunu düşünüyorum.Elbette item düşme olasılığı artar plus alınca ama sonuçta şanslı değilsen zaten düşmez.Olasılıklar kesin gerçekleşmiyor biliyorsunuz.O yüzden gereksiz görebileceğim bir konu.Ama yinede teşekkürler bilgilendirdiğin için.
EXCELLENCE