HosCaKaLLıNn... Dostxscarlett veda ediyor...
- Dostxmerve
- İskele Babası
HosCaKaLLıNn... Dostxscarlett veda ediyor...
Arkadaslar suana kadr bu oyunda gercekten coook eglendm belkı rahatsız ettıgım ınsanlar hakaret ettıgım ınsanlar oldu herkesten özür dilerim, bu oyuna basladıgımda bı heyecanım zevklım vardı Karax devamı sureklı farklı farklı tanıdıgım bır ınsan artık sadece oyunda gercek hayatta da canımı sıkmaya moralımı bozmaya basladı ve rahatsız oldugum yerde kalmak ıstemıyorum merana veda edıyorum belkı baska sunucuda oynarım... Özellıkle de oyundakı bayanlara soyluyorum bu Karax gercek hayatta kı adı sınan olan kısıye dıkkat edın mumkunse uzak durun Hoscakal Meran Hoscakalın Tum Dost'llar...
<.<.<.<....Dostxscarlett....>.>.>.>
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: HosCaKaLLıNn... Dostxscarlett veda ediyor...
Seni bi forumda tanıorm oda lonca konusu açtığın için ne ara başladın onuda bilmiorum.Nyse yolun açık olsun.
ahahah can sende çok cahalsın ya kimseyi tanımıyon be 
yolun açık olsun
yolun açık olsun
daha yeni gelmiştin 
zamn geçer,ömür biter yaptıklarının yanında gider.
Canımın içi sen daha iyisini bilrsin tabiki ama Meranı bende bırakmayı düşünüyorum bana ulasırsan cok sevinirim Seni çok seviyorum .Bu Kara denen sahsiyet seni yine mi rahatsız etti bunu bana hemen söyle tamam ? İcabına bakarız .Baska sunucuda bulusalım belirle sunucuyu .
GÜLÜMSÜN...
Blueeeyes
Beyazxölüm
Dostxinfinity
GÜLÜMSÜN...
Blueeeyes
Beyazxölüm
Dostxinfinity
[img]http://img194.imageshack.us/img194/3599/beyazlm.gif [/img]
- Dostxmerve
- İskele Babası
Canm devam ediyoruz... ne olursa olsun carı degıstırecegım ... gorusuruz senınle tamam evet yıne o yıne can sıkıntısı ya tılsımı dusunuyorum ama merannıda sevıyorum bılemıyorum
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
nereye yhaff 
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
YHA ne oluyor bn hiç bisey anlamadımDostxmerve yazdı:Arkadaslar suana kadr bu oyunda gercekten coook eglendm belkı rahatsız ettıgım ınsanlar hakaret ettıgım ınsanlar oldu herkesten özür dilerim, bu oyuna basladıgımda bı heyecanım zevklım vardı Karax devamı sureklı farklı farklı tanıdıgım bır ınsan artık sadece oyunda gercek hayatta da canımı sıkmaya moralımı bozmaya basladı ve rahatsız oldugum yerde kalmak ıstemıyorum merana veda edıyorum belkı baska sunucuda oynarım... Özellıkle de oyundakı bayanlara soyluyorum bu Karax gercek hayatta kı adı sınan olan kısıye dıkkat edın mumkunse uzak durun Hoscakal Meran Hoscakalın Tum Dost'llar...
neyse sana reelde başarılar bu da ikvnin ne kdr boş insanla doluştuğunun bir kanıtı
Asi seninle bişey konuştum yaa Sunucu Hakkında işte onu Scarlete ilet . . . Çok Yakın zmanda Gerçekleşek bi pirüz çıkmazsa.
- Dostxmerve
- İskele Babası
banada ulasabılrısın