NEYSE YETER YA GİRMEK İSTEMİYORUM
NEYSE YETER YA GİRMEK İSTEMİYORUM
Budur abi artık bu oyuna ne biliyim item kasmak çarı güçlendirmek felan için hayatta girmicem ama tanıdıklar var onlar için çarı bi araç olarak kullanıcam artık abi git ya 49 savaşçıyım, ne kadar zamandır oyunu oynuyom şu halimize bak ya mındar etti lan bu oyun bizi, yok abi ben önceden bu oyunun arkasındaydım, bi şey yaparlardı biz yararlansakta yararlanmasakta arkasındaydım bu oyunun, ama bu son şey çok fena oldu, millet çok güzel yararlandı ama yok biz ezildik resmen, ulan altımda çarım varken hiç düşünen adamı göremeyip 1 kere migrata girmiş bi adamım ben başlıcam ya bu işe abi zamanında savaşçı büyücü şifacı dengesi dediler görev çıkardılar ama anladımki bu oyunun kurucuları biraz abartı yapan insanlar, tmm bu iş bu kadar bundan sonra bu oyunda hiçbir kar amacı güden bi şey yapmıcam ha bu arada o migrata girersem, kendime ait yeminlerim var kullanmak istemiyorum ama en büyük yemini ediyim o migrata çarım ile girersem o an çarımı silmezsem anam avradım dümdüz ... devamını anlayın lan işte.. sığınaklarda dahil
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NEYSE YETER YA GİRMEK İSTEMİYORUM
snn kararın sayqı duyarım ama sanırım 39 lwl zamanında hiçbi büyücü böle sert yazılar yazmamıştı? ayrıca üstünü full şaheser dizen sawaşçılar da az deqil. 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
o ful şaheser savascılar akrabalrının yada cok samımı arkadaslarının rıcasıyla ıcerı gırenler.mıgratta 1 tank 3 buyu 2 sıfa yerıne.4 buyu 2 sıfa de gıdılerbılır.mitmet yazdı:snn kararın sayqı duyarım ama sanırım 39 lwl zamanında hiçbi büyücü böle sert yazılar yazmamıştı? ayrıca üstünü full şaheser dizen sawaşçılar da az deqil.
sıgınaklar ıcınde gecerlı bu.ama bızım gıbı oyundan arkadas olanları ıcerı almazlar.
Şımdi işe yaramıcak bir karakteri içeri almazlar, ama grup bölgelerını geçrekten bi garip yapmışlar diyebiliriz,
Hele sıgınaklara kesınlıkle savascı karakterler giremıyor girsede çok zor.Fakat bunu daha önceden büyücü ve şifacının giymediği zırhalrı giydiğinize varsayın. Onlarda zırh yokken savasçılar giyiyodu.Şımdı de onlar giyecek şaheser zırhları savascılar sonradan sonradan giyecek.
Bence bunun için yaptılar.
Hele sıgınaklara kesınlıkle savascı karakterler giremıyor girsede çok zor.Fakat bunu daha önceden büyücü ve şifacının giymediği zırhalrı giydiğinize varsayın. Onlarda zırh yokken savasçılar giyiyodu.Şımdı de onlar giyecek şaheser zırhları savascılar sonradan sonradan giyecek.
Bence bunun için yaptılar.

Şimdi Eminönü'nde...
miğrat için en iyi sistem 2 şifa 2 büyü 2 savaş 100 110 dakkda yatıo junon iyi bilen bi grupla savaşçılarda çöp deil yani
Büyücümustafa
21ine kadar hesap kapanmıştır
21ine kadar hesap kapanmıştır
artık ben bu laflarımda çok ciddiyim ve hiçbir önemi kalmadı benim için, ve savaşçı bir çar içinde boş bir umuttu bence
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ama bu zamanla düzelir şuan büyücülerin altın çağı savaşçıların ise battıkları bir durum şifalar ise hep aynı konumda değişmezler her zaman gereklidirler merak etme zamanla bu düzelir büyücüler işe yaramaz olur sabır et bir gün savaşçılarda altın çağına girecektir
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Harbi ha çok mantıklı olmuş şifacılar hep aynı kalıor ne olursa olsun her zaman şifacı gerekli xD şifacıma item topluyim ben xDmaviakrepikv yazdı:ama bu zamanla düzelir şuan büyücülerin altın çağı savaşçıların ise battıkları bir durum şifalar ise hep aynı konumda değişmezler her zaman gereklidirler merak etme zamanla bu düzelir büyücüler işe yaramaz olur sabır et bir gün savaşçılarda altın çağına girecektir

Şimdi Eminönü'nde...